Şimdi Ara

İlk Scooter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ilk scooterımı alıcam. Sıfır almak istiyorum bütçem 4000 tl uzun süre kullanıcam ve arada istanbul bursa arası gidiceğim için ortalama 100 km/s hızla gidebilmeli aklımda Kanuni merlin s vardı ancak bir çok kişinin olumsuz yorumlarını okudum. Bana önerebileceğiniz modeller nelerdir?

• Bi pizza şirketinde kuryelik yapıyorum ve kullandığım motoru sana tavsiye ederim.
    Honda Spacy 110
    Fiyatı 5000 biliyorum senin bütçeni biraz aşıyo ama kesinlikle düşünmelisin. Çok seri ve kullanışlı bi motor , tam senin kullanım alanına göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FormationClouds

Bi pizza şirketinde kuryelik yapıyorum ve kullandığım motoru sana tavsiye ederim.
    Honda Spacy 110
    Fiyatı 5000 biliyorum senin bütçeni biraz aşıyo ama kesinlikle düşünmelisin. Çok seri ve kullanışlı bi motor , tam senin kullanım alanına göre...
    Spacy'i incelemiştim ancak 108 cc motor ortalama 100 km/s hızla gidebilir mi?
  • sym fiddle 2 diyorum yorumlarına bak kullananlar memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

sym fiddle 2 diyorum yorumlarına bak kullananlar memnun

Sym fiddle 2 çok hoşuma gitti ancak birkaç öneri daha olursa aralarında seçersem aklımda soru işareti kalmaz. Ayrıca kanuni merlin S konusunda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astalavistas

quote:

Orijinalden alıntı: realite90

sym fiddle 2 diyorum yorumlarına bak kullananlar memnun

Sym fiddle 2 çok hoşuma gitti ancak birkaç öneri daha olursa aralarında seçersem aklımda soru işareti kalmaz. Ayrıca kanuni merlin S konusunda bilgisi olan var mı?

Facede grubu fln varm sym fiddelin oradan daha detaylı bir bilgi alabilirsin şirketimde 2 arkadaşımda var çok memnunlar kanuni hakkında bir bilgim yok.
  • o bütçeye kesinlikle fiddle
    Yada bşraz daha ekleyip ikinci el honda pcx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan için ilk araba
    3 ay önce açıldı
    3 Tekerli Scooter
    9 yıl önce açıldı
    30bine kadar scooter önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yamaha D'elight düşünebilirsin. 4.890 TL. Kanuni, Asya, Mondial gibi markalara bakmamanı tavsiye ederim hele ki şehirlerarası kullanacaksan. Honda, Yamaha gibi ya da en azından SYM gibi bir marka tercihinde bulunman başının daha az ağrımasını sağlayacaktır.
  • Fiddle grubunuda inceledim çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrcftc

Yamaha D'elight düşünebilirsin. 4.890 TL. Kanuni, Asya, Mondial gibi markalara bakmamanı tavsiye ederim hele ki şehirlerarası kullanacaksan. Honda, Yamaha gibi ya da en azından SYM gibi bir marka tercihinde bulunman başının daha az ağrımasını sağlayacaktır.

Öneriler için çok saolun şimdilik sym fiddle 2 almayı düşünüyorum
  • bu vb scooterların hiçbiri ortalama 100km/h yapamaz. Sizin için hız önemli ise 250cc lere bakmanız lazım. Tabi 2 katı da bütçe. İstanbul bursa bunlarla 1 kez belki 2 kez zevkine yaparsınız, sürekli bu yolu gidip geliyorsanız eziyet olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

bu vb scooterların hiçbiri ortalama 100km/h yapamaz. Sizin için hız önemli ise 250cc lere bakmanız lazım. Tabi 2 katı da bütçe. İstanbul bursa bunlarla 1 kez belki 2 kez zevkine yaparsınız, sürekli bu yolu gidip geliyorsanız eziyet olur.

Sürekli İstanbul-Bursa yapmıcam sadece yazları 1 kere o kadar. Peki bu motorların uzun yolda yapacağı ortalama hız nedir fiddle 2'nin mesela?
  • quote:

quote:

bu vb scooterların hiçbiri ortalama 100km/h yapamaz. Sizin için hız önemli ise 250cc lere bakmanız lazım. Tabi 2 katı da bütçe. İstanbul bursa bunlarla 1 kez belki 2 kez zevkine yaparsınız, sürekli bu yolu gidip geliyorsanız eziyet olur.

Sürekli İstanbul-Bursa yapmıcam sadece yazları 1 kere o kadar. Peki bu motorların uzun yolda yapacağı ortalama hız nedir fiddle 2'nin mesela?

ortalama değil de max 90-100 yapar. çok uzun süre bu hızlarda gitmek motor açısından sağlıklı olmaz. 70 ten sonrası kırmızı ibre. bunların optimum hızı 70 dir.
    ben symphony sr125 ile sahil yolunda dip gaz ile 100km yi gördüm. eğim ve rüzgar durumuna göre biraz daha fazla yapması mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 4 Eylül 2014; 15:36:02 >

• quote:

quote:

quote:

ortalama değil de max 90-100 yapar. çok uzun süre bu hızlarda gitmek motor açısından sağlıklı olmaz. 70 ten sonrası kırmızı ibre. bunların optimum hızı 70 dir.
    ben symphony sr125 ile sahil yolunda dip gaz ile 100km yi gördüm. eğim ve rüzgar durumuna göre biraz daha fazla yapması mümkün.

Bilgilendirme için saolun.

• Daha hızlısı için bkz benim canavar Honda PCX. İstanbul'da çevre yolunda 2 erkek 115'i gördük yağ değişiminden hemen sonra.
    Ama senin bütçeyi %50 aşıyor... SYM al, memnun kalırsın merak etme. 2. el temiz Yamaha Deligt da işini görür ama cantları küçük onların da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

Daha hızlısı için bkz benim canavar Honda PCX. İstanbul'da çevre yolunda 2 erkek 115'i gördük yağ değişiminden hemen sonra.
    Ama senin bütçeyi %50 aşıyor... SYM al, memnun kalırsın merak etme. 2. el temiz Yamaha Deligt da işini görür ama cantları küçük onların da...

Haklısın PCX benim için çok pahalı ben şimdilik SYM Fiddle 2 düşünüyorum. Hem görünüş hemde fiyat uygun benim için.
  • KYMCO SUPER 8 TASARIM ÇOK İYİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylan.0701

KYMCO SUPER 8 TASARIM ÇOK İYİ

Tam buldum fiddle 2 demiştim ama buda hoşuma gitti birini seçicem artık. Saolun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taylan.0701

KYMCO SUPER 8 TASARIM ÇOK İYİ

Tam buldum fiddle 2 demiştim ama buda hoşuma gitti birini seçicem artık. Saolun.

önemli değil bende kymco super 8 almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.