Şimdi Ara

İLK SEVGİLİ TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımda hiç kız arkadaşım olmadı ama artık vakti diye düşünüyorum çünkü üniversite mezuniyetine az kaldı :)
    seneye artık bu işe el atacam ama bu işin kuralları mı dersiniz böyle püf noktalarımı dersiniz gerçekten hiçbir şey bilmiyorum.yani ilk buluşmada ne yapılır,neler konuşulur,nasıl davranılır,mesajlaşma ve aramalar hangi sıklıkta olur,ben mi o mu aramalı... gibi uzayıp gidiyor daha sevgilim olmadığı halde kafamda deli sorular :)kendimden bahsedersem çevremden duyduğum kadarıyla fena değilim :)kızların teklif ettiği bile oldu ama nedense biraz çekingenliğim var(belki sonradan gözlük taktığımdan olabilir) kızlarla falan kesişemiyorum,bakamıyorum bana teklif ettiklerinden midir nedir nedense artık karşı taraftan teklif edilmesini bekliyorum(saçmaladığımın farkındayım)
    neyse arkadaşlar gerçekten dalga geçmeler filan olmadan bir kıza sosyal medyadan ya da yüz yüze nasıl tanışmalıyım,ne yazmalıyım?ne konuşmalıyım,flört vb.nelerdir nasıl olur.Bana tavsiye verebilir misiniz?(okunacak kitap mı olur,deneyimleriniz mi olur her neyse)yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun... :)

• Bence once hoslandigin insani gor bul ona gore davranirsin ama uzun ve ciddi bir iliski istiyorsan kesinlikle altin kural oldugun gibi davran baska bir kisilige burunmeye calışma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu için hesap doğrulaması yaptığına inanamıyorum. Kıza bu kadar düşme ilerde sen istemesen de olacak zaten.

Madalyanı vereyim bari.

İLK SEVGİLİ TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kdo
    eil
    nn.
  • Hoş geldin arkadaşım hayırlı olsun

Sevgili edinmek tamamen tecrübe işidir zamanla olur

Tavsiye üzerine sevgiliyi elde tutmak veya sevgili edinmek zor

Mutlaka sevgililerin olacaktır

Her insanın kendinden daha çok sevenleri oluyor

• düşündüm de ciddi cevap vermek istiyorum.

şimdi herhangi bir konuda hiç tecrübesiz birine tavsiye vermek bence nerdeyse olanaksız. çünkü farzet ki birisi ilk kez muslukla elini yıkayacak haliyle bize soruyor. Musluğu ne kadar açayım, ne kadar itersem su hangi hızda fışkırır, kaç dk yıkayım nerde kurulayım.
    Bu kadar basit bir iş için bile tavsiye isteyince insan haliyle git yıka kardeşim diyesi geliyor. Bazı şeyler yaşanarak tecrübe edilir, biz robot değiliz ve her şeyi okuyarak, uzaktan bakararak değil yaşayarak da öğreniriz.

Bu sebeple tavsiyelerin en mükemmeli olan kendin ol ilkesinden çıkmadan bir ilişki yaşayın. zaten neyin nasıl olması gerektiğini sormanızın bile mantıksız olduğunu göreceksiniz. bir de olayın kişisel özellik tarafı var ki kimi çok ilgi bekler kimi o kadar değil. Doktor olmadan rastgele ilaç vermek gibi bir şeydir aslında kendi ilişkin hakkında tavsiye vermek.

• geç kalmışsın dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavakspor -- 16 Haziran 2017; 15:25:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • su akar yolunu bulur demisler. dusunme, her is olacagina varir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar gerçekten yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim Allah kalbinize gönlünüze göre verir umarım.az da olsa yardımcı olmayıp,egolarını tatmin eden ya da benim tabirimce artistlik yapmaya çalışanların da canları sağolsun ne diyeyim...
  • Aşkım sen istediğin zaman dururuz

• Fazla güvenmeyin. Güvenenin canı öyle bir yanıyor ki ölmeyi istiyor.
  • Konuşma vs her şeyi zamana bırakacaksın.Yani planladığın gibi yada kafanda kurguladığın gibi olmaz.

Arama sorma vs hep o ana bağlıdır.Tıpkı dışarı çıktığında sokakta ne ile karşılaşacağını bilmediğin gibi.

Tek tavsiyem bağlanma aşık olup kaptırma sonra üzerler seni.Geriye kalan her şeyi kendi haline bırak.

• Elin ayağın düzgünse sevgili kolayda anlaşabileceği. senin kafanda birini bulmak imkansıza yakın. Bir kızla sevgili olmak için önce tanışman lazım gerçekte tanıdıkların vasıtasıyla tanıştığın bir kızsa işler kolay ama sosyal ağdan yürüyeceksen iş sıkıntı faceten selam yazarsın kız resmine bakar giçbir şey hissetmezse basar engeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.