Şimdi Ara

İLK SINAVIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...zordu. Zaten hiç çalışmamıştım. 20 sorudan 5 boşum var. Hiç kimse düzgün bir puan beklemiyor zaten. Bu yüzden belki çan eğrisiyle kurtarabilirim. Öğleden sonra 3 tane daha sınavım var. Şans dileyin.

• bol şans yütü (yILDIZ Technical university) adam

• 2 günde 4 sınava girdim. 2 hafta sınav yok kafa rafat şimdi eğlence zamanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler  

• lememo L kullanıcısına yanıt

Kötü değil bu arada.

• Girdiğim sınavın yütü ile uzaktan yakından alakası yoktur. Açıköğretim sınavına girdim. Yarın 3 tane daha var. Onlar zaten banko 100 alınabilecek sınavlar.

2. sınavımdan bahsedeyim biraz: 3 farklı ders vardı. İlk kısım kolaydı. Net 100 alırım. 2. ve 3. kısım biraz zorladı. Dörder boş bıraktım. Bundan sonra tek umudum çan...

• Jamser kullanıcısına yanıt

3 kısım nası oluyo la

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede ilk gün
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınavda verdikleri kitapçığın içinde birden fazla branş var. Çözülmesi gereken branşları çözüyorsun. YKS gibi yani. 1. kısım Uygarlık Tarihi, 2. kısım İktisat, 3. Kısım ise Hukukun Temel Kavramları. Bunlar dışında 6 tane daha kısım vardı ama onlar üst sınıf konuları.

Sınav 6 saat falan mı

• ilk sınavda 5 boş.. diğer sınavlarda ne olacak kim bilir ama ben pek parlak görmüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 90 dakika. Diğer branşlarla beraber konmasının nedeni alttan ders alanlar içindir diye düşünüyorum.

• Üniversitelerdeki not mantığı Lisedekinden çok farklı. 100 üzerinden kaç alındığı önemli değil yani. Hocanın verdiği harf notu önemli.

Ayrıca Çan Eğrisi Sistemi diye bir şey de var. Bunun anlamı sınav ortalamasına göre harf notu verilmesi demek. Sınava giren sayısının 5 haneli olduğunu söylüyorlar. Herkes zorlanmış. Hatta önümdeki dayı yanındaki teyzeden kopya çekerek halletti. Yani anlayacağın sınav ortalaması maksimum 45-50 gibi bir şey olur. Bu durumda zaten AA almış olurum. En kötü ise BA alırım.

Çan Eğrisi uygulanmayan üniversitelerde genel olarak AA 90 üstü, BA ise 80-90 arası demek.

Son olarak: Girdiğim sınav bir Ara Sınav. Yani ders ortalamasını %30 etkiliyor. Ayrıca girdiğim sınav örgün eğitim sınavı değil. Geçsem yeter yani.

Sana da iyi çalışmalar dilerim.

kısaca düşük almışsın ben de iyi çalışmalar dilerim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dier 3 sınav kolay geçti. Net 100 alırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.