Şimdi Ara

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar TM yim ama istedigim puani alamadim istedigim yer olmuyor doguda ilkogretim matematik ogretmenligi tutuyor sizce tercih edilirmi 1 sene daha hazirlanmalimiyim kararsiz kaldim calisiyorum elimden gelenin fazlasini yaptim ama olmadi kalirsamda iyi bir sekilde calisirim o konuda sıkıntım yok ama yukselmezsem daha kotu olur diye korkuyorum calisarak yapabilirim diyorum bir yandan cok kararsizim TM de mezundum bu sene 2.girisimdi birde fen bilgisi ogretmenlikleri tutuyor onlar ic anadoluda ben Ankaradayim yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower40 -- 2 Temmuz 2014; 1:17:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapabilirim diyorsan, matematiği seviyorum diyorsan ve ailenin de onayı varsa yazabilirsin. Yalnız, İlköğretim Matematik Öğretmenliği diye de basit basit dersler bekleme. Üniversite düzeyinde alan dersleri var ve matematiğe ilgin yoksa, matematikte temelin yoksa zorlanırsın.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği'nin durumuna gelecek olursak;
    MEB'in en çok ihtiyaç duyduğu 4. alan. Atamaları gayet iyi. Geçen sene KPSS'den 68 alan bile atandı. 4+4+4 eğitim sistemi değişmediği sürece, atamalarda sıkıntı olmaz. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz yani.
  • 16 Ocak kullanıcısına yanıt
    Oncelikle istedigim yer PDR ama puan yetmedi fazlasiyla calistim bu sene sayisal mezunum hic temelim yoktu o yuzden TM ye gectim ama puanlara bakinca ilk ogretim matematik ogretmenligi doguda tutuyor sadece ilgim var az cok ama temel yoktu bu sene hallettim cogunu doguda olmasi biraz sıkıntı olur diye dusunuyorum bana cunku Ankaradayim ailem git diyor istersem seneye kalmamada bir sey demezler cunku calisan biriyim lisede hep bos sifirdan gectim bu sene calismaya baslamistim kalsam mi gitsem mi bilemedim universitede derslerin kolay degildir ilkogretim diye biliyorum ama karar veremedim PDR veya Hukuk tu istedigim yer.

• İlköğretim mat. öğretmenliğin önü açık bence. Yapabilirim diyorsan yaz bence. Ama bence senin için mezuna kalmak daha mantıklı. İyi düşün taşın..

Fen bilgisi öğretmenliği hakkında bilgisi olan varsa alıntılarsa beni çok sevinirim bende merak ediyorum o konuyu
  • Bende merak ediyorum fen bilgisini cunku puanlar cok dusuk fende matematikte sıkıntı olacagini sanmiyorum ama cok kararsizim bir sene daha kalmayi dusunuyorum ama yine ayni yaparsam endisesi var yoksa kalirim direk hani calisma konusunda gercekten sorunum yok Allah'a sukur sadece endise var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.