Şimdi Ara

İlkokulda Öğretmenim.Sorusu olan??? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
2
Favori
4.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JNG90

quote:

Orijinalden alıntı: phoboss

quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

İlerde çocuk olursa 45-50'ye yayla gibi donanımlı VTi C4 bulunuyor Hocam tavsiye ederim Polo eski aracımdı az yakar çok kaçar

OTOMATİK ne önerirsin?40 /50 arası...

Kriterleriniz nedir hocam ?

valla kriter olarak sağlam olsun...40-50 arası otomatik.Dsg şanzıman iyi olmadığı söyleniyor sizce doğru mudur?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kapıcılar Kralı

Bu arada, eskiden forumda öğretmenlere, maaşlarına, tatiline dil uzatan çok olurdu. Önceki sayfaları okumaya erindim. Varsa hala o tiplerden, çalışıyorsa hemen istifa etsin ygs lys hazırlanıp eğitim fakültesine yerleşsin. Sonra da kpss ile atansın kolayca (!) . Üniversite okuyorsa, hemen okulundan kaydını sildirsin, hop ygs lys hemen eğitim fakültesine. Ha lise ortaokul okuyorsa zaten otursun teoguna sbssine ygssine çalışsın. Fazla laga luga yapmasın. Kendisi de öğretmen olsun.

Şuanlık yok

Anladım hocam. Bölüm olarak çok uyuz oluyoruz. Şu an puan sıralama vs nasıl bilmiyorum ama, düşünün bir taraf 400 ve üstü alıp (ygsden) 4 sene bölümüyle alakalı dersler görüyor. Diğeri sınıf okuyor ki, bölümün kaç binlere düştüğü ortada , sonra hop bir sertifika artık o bir özel eğitimci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhantaskin

Size sonsuz saygıları vardır hocam lütfen iyi insan olmayı anlatın ki akıllarına yerleşsin.

Bu en önemli görevimiz.
  • quote:

quote:

quote:

Bu arada, eskiden forumda öğretmenlere, maaşlarına, tatiline dil uzatan çok olurdu. Önceki sayfaları okumaya erindim. Varsa hala o tiplerden, çalışıyorsa hemen istifa etsin ygs lys hazırlanıp eğitim fakültesine yerleşsin. Sonra da kpss ile atansın kolayca (!) . Üniversite okuyorsa, hemen okulundan kaydını sildirsin, hop ygs lys hemen eğitim fakültesine. Ha lise ortaokul okuyorsa zaten otursun teoguna sbssine ygssine çalışsın. Fazla laga luga yapmasın. Kendisi de öğretmen olsun.

Şuanlık yok

Anladım hocam. Bölüm olarak çok uyuz oluyoruz. Şu an puan sıralama vs nasıl bilmiyorum ama, düşünün bir taraf 400 ve üstü alıp (ygsden) 4 sene bölümüyle alakalı dersler görüyor. Diğeri sınıf okuyor ki, bölümün kaç binlere düştüğü ortada , sonra hop bir sertifika artık o bir özel eğitimci

Bu durum aslında ne sizin ne benim ne de başkasının hatası..Biz yönetenler/eğitim/ az daha dikkatli olsa uzun soluklu programları gerçekten eğitimcilere hazırlatsa sorun kalmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

Hocam size bir kaç tane soru sorucam cevaplarsanız sevinirim

1-Öğrencilerinizi zorla tahtaya kaldırıp soruyu çözemeyince bütün sınıfın önünde azarlıyor musunuz ?

2-Sınıftaki zeki çocuklara kızmamazlık yapıp diğer garibanlara kızıyor musunuz ?

3-Çocuk kayırıyor musunz ?

Sorularım bunlardır,sizden ricam çocukları rezil edip özgüvenlerini bozmayın.Bizim özgüvenleri yıkmışlardı bari yeni nesile bişe olmasın.

3 soruya toplu cevap..Ben de fakir bir aileden geldim.Şu zengin dediğim zaten öğrencim olmadı.soruyu yapamazsa yapamıyor demektir.Başka öğrenciye soruyoruz kim çözmek ister diye.Soruyu çözemeyen öğrenci ile birebir yapıyoruz masamızın etrafında.yoksul ya da zengin olmuş önemli değil.vicdanı olan meslektaşlarımın da yaptıgını zannetmiyorum.Varsa da tek tük.Hep öğretmenler şöyle böyle derler.Ya hiç mi saçınızı okşayan size sarılan öğretmen olmadı?

Olmadı reis olur olmadık hepsi çaldı tokatı öyle öyle büyüdük

Devir değişti .Birey merkezde.insan onurunu zedelemek hoş değil ne dini ne de ahlaki olarak....

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Ben de ortaokulda öğretmenim. Sosyal Bilgiler branş. Doğu hizmetindeyim Karsta. Bazı öğrenciler var ki 7. 8. sınıfa gelmiş okuma yazması istenilen düzeyde değil. Bu konuda sınıf öğretmenlerinin hatası var mı sizce?

Elbette var.Elbette yok.Mesela kaynaştırma öğrencisi her durumda sınıftan geçer.Belki o öğrenci kaynaştırmadır?Eğer ki değilse öğretmen hatalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

İng öğretmenliği okuyorum bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

gayet iyi bölüm atanamayanı dövüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Yazın gerçekten 3 ay kesintisiz tatil mi?

öğretmen tatili 1 temmuz -1 eylul arasıdır.kesintisiz 2 aydır...okul kapanınca 2 hafta okul açılmadan 2 hafta yine okullar açık ve öğretmenler seminerlere katılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu_ce

Hocalara saygım sonsuzdur

Ve ahlaki eğitim, saygı ve hoşgörünün küçükken verildiğine inanırım. Hocam bırakın düzgün okumayı bunları öğretmeye çalışın (sözüm her hocaya)

Çünkü bakıyorum yeni nesile, bu unsurdan yoksunlar...

Eğitim ve öğretim...İLK önce eğitmek sonra öğretmek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi ye beni yeme

seneye bende mezun olucam ingilizce öğretmenliğinden. kpss nasıl olur biraz taktik verir misin? atanabilir miyim? ayrıca doğu görevi diyolar nasıl oluyor siz yaptınız mı doguda görev?

Atanırsınız.Doğuda görev yaptım.Doğu görevi doğuda görev yapmak değildir.Hemen her ilin kendi içerisinde doğu görevi vardır.3 ,4 ,5,6,7 yıl arasında değişir.Taktik olarak alana ağırlık verin.Egitim ve gk /gy yi şubata kalmadan bitirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

quote:

Sorularınızı alabilirim...

3 ay tatiliniz var mı? Maaş ne oluyor o ara

yeslege başlayan biri olarak 2580 civarı olur yazın maaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

bende atanmaya çalışıyorum hocam lise edebiyat öğretmeni. Hacettepeyi bitirdim bu sene. 3300 iyi maaşmış :) ek ders olayları bizde de olur herhalde..

full ek ders olursa fazlası olur eksiği olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

Ögrencilere neden adam gibi matematik fen ogretmiyorsunuz. Neden kitap okumaya tesvik etmiyorsunuz.

olmadığını kim soyluyor.Her gun 1 saat hikaye kitabı okunur
  • Kendi ilkokul öğretmenimden nefret ediyorum. Övünüyor gibi durmak istemem ama 5.sınıfa kadar biri bana olimpiyat diye bir şey var. Senin matematğin iyi katıl dese şuan türkiyede derece yapmışlığım olurdu.
    Kadın türkçe kitabındaki bi metni günde 30-40 kez okuturdu bize. Kendi de o ara facebook 'ta gezinirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertasd

Bir veli olarak sormak istedim. İlkokul için özel okul mu, devlet okulu mu önerirsiniz?

İlkokulu özelde okumuş çocuk, orta öğrenim için devlet.e gidebilir mi sizce?

Teşekkürler.

Bence tamamen devlet.Neden mi?Çünkü çocuklar devlet okulunda hazırcılığı öğrenmiyorlar.Temel işleyişi olanı göz önünde bulunduruyor.Özelde çocuk her şeye hükmettiğini düşünürken bunun devlet okulunda olmadığını görür.Bu benim kanatimdir.Farklı düşünen elbette olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Hocalarının imlası böyleyse o çocukların vay haline.

klavyem arapça bazen karıştırıyorum.yurt dışından ucuza laptop getirince oluyor böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Kendi ilkokul öğretmenimden nefret ediyorum. Övünüyor gibi durmak istemem ama 5.sınıfa kadar biri bana olimpiyat diye bir şey var. Senin matematğin iyi katıl dese şuan türkiyede derece yapmışlığım olurdu.
    Kadın türkçe kitabındaki bi metni günde 30-40 kez okuturdu bize. Kendi de o ara facebook 'ta gezinirdi.

Valla belki duymuşsunuzdur bilsem sınavlarını.Öğrencileri götürüyoruz ve tel tel dökülüyorlar.Zor mu evet zor.100 kişiden anca 2 kişi üstün zekalı olduğu söyleniyormuş...Ama hangi 2 kişi
  • phoboss kullanıcısına yanıt
    DSG konforlu ama arıza çıkarmayanı yok gibi birşey VW'e yakışmıyor.

MCP şanzımanlı Benzinli bayağı donanımlı VTi C4'ler 45 civarına bulunur 50'ye de dizel-otomatik C4 hatta DS4 düşer.

Genel manada Polodan daha konforsuzdur ama CVT şanzımanlı Civicler şanzıman olarak iyidir.

Sağlam araba olarak tabii ki de VW Golf derim ama DSG varsa alınmaz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Yav 3+2 topla demissin cocuk 32 yazmis. 6 yasinda bebeyi parktan alir okula koyarsan etkisi bu olur. Sen sordunmu cocuga evladim bunu nedem boyle yaptin diye. 1 tane cikarini dusunmeyen ogretmen tanimadim rehberlik hocalari haric.

şimdi yanlışları düzltelim.1. bu 6 yaş grubu öğrenci değil.2.3 . sınıf öğrencisidir.Çocuk toplama işlemi yapmayı bilmiyor çünkü çocuk 4 öğretmen değiştirmiş 3 yılda.6 yaşındakileri okula ben zorla getirmedim.Rehberlik hocaları ne iş yapara gelince 5 yılda 1 kişi hariç pek iyi örnek görmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

Ben de ortaokul öğretmeniyim. Mesleğin hakkını verebiliyoruzdur inşallah.

İnşallah...Haram lokma yememek önemli
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.