Şimdi Ara

İlkokulda Öğretmenim.Sorusu olan??? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
2
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: millenium11

Kuzenim 4. Sınıfa gidiyo öğretmeni yaramaz çocukları dövüyormuş ne yapmak lazım? Bir de kuzenime matematiği ve diğer dersleri nasıl sevdirebilirim?

öğrencinizin başına gelirse gidin konuşun..Uyarın.Haklı tarafı yok bu durumun..Oyunlarla matematik diye kitapları bir inceleyin.Ve ödüllendirin.Şu matematiği yaparsan sana ...... alırım gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

DSG konforlu ama arıza çıkarmayanı yok gibi birşey VW'e yakışmıyor.

MCP şanzımanlı Benzinli bayağı donanımlı VTi C4'ler 45 civarına bulunur 50'ye de dizel-otomatik C4 hatta DS4 düşer.

Genel manada Polodan daha konforsuzdur ama CVT şanzımanlı Civicler şanzıman olarak iyidir.

Sağlam araba olarak tabii ki de VW Golf derim ama DSG varsa alınmaz hocam.

Teşekkur.Gayet açıklayıcı oldu
  • phoboss kullanıcısına yanıt
    Ben öğretmen değilim hocam üni.ye gidiyorum bu çocukları döven hocayı şikayet etmenin yolu var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: millenium11

Ben öğretmen değilim hocam üni.ye gidiyorum bu çocukları döven hocayı şikayet etmenin yolu var mıdır

147 no lu telefon numarası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

İlk defa forumda hoca olan birine hocam diyorum gerçekten
    Hocam merak ettiğim bir konu var, iki çocuk kavga etse nasıl tepki verirsiniz? Döverek mi? Söverek mi? yoksa doğruyu yanlışı öğreterek mi? Doğruyu yanlışı öğrettiğiniz halde halen aynı tepkiyi veren öğrence nasıl davranırsınız? Teşekkür ederim

ne dövüiür ne de sövülür.kavga edenleri yanıma çagırırı.pişmanlik duymuyorsa hatalı olanı 1 gün düşünmesi için ayrı oturtuyorum.özür dilerse af ediyorum.amaç arkadaşına zarar vermemesi.bu olaylar çok sık olmuyor.dövme/sövme eskidi bunlar....bazeb buyuk hatalar yaptıkları zaman kızdığımda masum baktıklarında zaten af ediyor sarılıyor yuzunu yıne gulduruyorsunuz.çocuk dünyası saf ve temiz.size kusmeleri 1 saattir

• Sınıf öğretmeninin üçüncü sınıf öğrencilerine okulda olan okulda kalır, burada olanları evde anlatmayın demesi normal mi?
    Aynı yaş grubundaki çocuklara öğretmenlerinin bir öğrencinin ismini söyleyerek misal Ahmet, Ahmet'e sinir olanlar parmak kaldırsın gibi uygulamaları normal mi? Bunların eğitimdeki yeri nedir?
  • Pdr okuyorum. Özel eğitim öğretmenliğine geçiş düşünüyorum. İş imkanı olarak hangisi iyidir?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.