Şimdi Ara

İlkokulda Öğretmenim.Sorusu olan??? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
2
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phoboss

quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

Hocam size bir kaç tane soru sorucam cevaplarsanız sevinirim

1-Öğrencilerinizi zorla tahtaya kaldırıp soruyu çözemeyince bütün sınıfın önünde azarlıyor musunuz ?

2-Sınıftaki zeki çocuklara kızmamazlık yapıp diğer garibanlara kızıyor musunuz ?

3-Çocuk kayırıyor musunz ?

Sorularım bunlardır,sizden ricam çocukları rezil edip özgüvenlerini bozmayın.Bizim özgüvenleri yıkmışlardı bari yeni nesile bişe olmasın.

3 soruya toplu cevap..Ben de fakir bir aileden geldim.Şu zengin dediğim zaten öğrencim olmadı.soruyu yapamazsa yapamıyor demektir.Başka öğrenciye soruyoruz kim çözmek ister diye.Soruyu çözemeyen öğrenci ile birebir yapıyoruz masamızın etrafında.yoksul ya da zengin olmuş önemli değil.vicdanı olan meslektaşlarımın da yaptıgını zannetmiyorum.Varsa da tek tük.Hep öğretmenler şöyle böyle derler.Ya hiç mi saçınızı okşayan size sarılan öğretmen olmadı?

Olmadı reis olur olmadık hepsi çaldı tokatı öyle öyle büyüdük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

İlerde çocuk olursa 45-50'ye yayla gibi donanımlı VTi C4 bulunuyor Hocam tavsiye ederim Polo eski aracımdı az yakar çok kaçar

OTOMATİK ne önerirsin?40 /50 arası...

Kriterleriniz nedir hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam başlıkta ki arkadaş "Sınıf Öğretmeni" yazmış. Ben hiç ilk okulda özel ders alan bir çozuk görmedim o yüzden söylüyorum.

Zaten siz başlıkla çatışan bir konuda kurs alan arkadaşlarınızı yazmışsınız. Bir sınıf öğretmeni bir süre sonra size "Türev, İntegral, Trigonometri" (Bunlar basit örnekler olduğu için yazdım) anlatamaz. Çünkü onun için o konular bitmiştir, yerini bir çocuğa sıfırdan nasıl okuma-yazma öğretmenin derdi düşmüştür. O konuda uzmanlaşmaya başlar.

Zengin olmak ile ilgili dediğimi de yanlış anlamışsınız. Zaten dediğiniz gibi bir yanını devirerek yatacak bir mizacım yok. Benim demek istediğim şey şu. Babam bir "Fabrikatör" olsaydı sınava girerken kafam daha rahat olurdu. "Çünkü bu sene olmadı seneye okutacak parası var. Olmadı kazanamadım başına geçebileceğim bir işim var." gibi şeyleri düşünebilirdim. Tamamen yanlış anlamışsınız düzeltmek istedim. Başka şeylerde yazacağım ama uzamasın hala eğer aklınızda birşey kaldıysa P.M atın konuyu daha kirletmeyelim. Saygılar. İyi Forumlar.

• quote:

Sorularınızı alabilirim...

3 ay tatiliniz var mı? Maaş ne oluyor o ara

• İng öğretmenliği okuyorum bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Yazın gerçekten 3 ay kesintisiz tatil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapabilecegin en guzel sey Ataturk sevgisini cocuklara asilaman

• Ben de ortaokulda öğretmenim. Sosyal Bilgiler branş. Doğu hizmetindeyim Karsta. Bazı öğrenciler var ki 7. 8. sınıfa gelmiş okuma yazması istenilen düzeyde değil. Bu konuda sınıf öğretmenlerinin hatası var mı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

İng öğretmenliği okuyorum bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

Önü açık. Gayet iyi bölüm seçmişsin. Her sene atamalarda sınıf öğretmenliği ile birlikte başı çekiyor kadro bazında. Devlette çalışmak istemezsen özelde de iş imkanı çok. Şimdiden başarılar. Kaçıncı sınıftasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Yazın gerçekten 3 ay kesintisiz tatil mi?

3 ay diye bilinir ama yanlış bilinir. Okullar kapandıktan sonra ve açılmadan önce 2 şer hafta seminer vardır. 1 ay seminer yapıyoruz yani yazın. Tatil de kesintisiz 2 ay.

• Hocalara saygım sonsuzdur

Ve ahlaki eğitim, saygı ve hoşgörünün küçükken verildiğine inanırım. Hocam bırakın düzgün okumayı bunları öğretmeye çalışın (sözüm her hocaya)

Çünkü bakıyorum yeni nesile, bu unsurdan yoksunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Ben de ortaokulda öğretmenim. Sosyal Bilgiler branş. Doğu hizmetindeyim Karsta. Bazı öğrenciler var ki 7. 8. sınıfa gelmiş okuma yazması istenilen düzeyde değil. Bu konuda sınıf öğretmenlerinin hatası var mı sizce?

Hocam benim eski biyoloji hocam Şırnakta görev yapmıştı. Adam liseye gelmiş türkçe bilmiyordu, müdürleri 50 ver geçsin yeter diyordu

• Hocalarının imlası böyleyse o çocukların vay haline.

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

İng öğretmenliği okuyorum bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

Önü açık. Gayet iyi bölüm seçmişsin. Her sene atamalarda sınıf öğretmenliği ile birlikte başı çekiyor kadro bazında. Devlette çalışmak istemezsen özelde de iş imkanı çok. Şimdiden başarılar. Kaçıncı sınıftasın?

Hazırlık yeni bitti ama ydsden 83,75 puan aldım bütün dört sınıfta tek kişiyim muhtemelen bu kadar yüksek puan alan. Akademisyenler bile 95-100 bandında geziyor ben 5 soruyla a seviyesi dili kaçırdım

• seneye bende mezun olucam ingilizce öğretmenliğinden. kpss nasıl olur biraz taktik verir misin? atanabilir miyim? ayrıca doğu görevi diyolar nasıl oluyor siz yaptınız mı doguda görev?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi ye beni yeme

seneye bende mezun olucam ingilizce öğretmenliğinden. kpss nasıl olur biraz taktik verir misin? atanabilir miyim? ayrıca doğu görevi diyolar nasıl oluyor siz yaptınız mı doguda görev?

Seneye mezun oluyorsan şimdiden başla çalışmaya. Eğitim bilimleri seti al evde çalış. Seneye de genel kültür genel yetenek ve alan için dershaneye git. İngilizcede puanlar düşük oluyor diğer branşlara göre çünkü kadro sayısı fazla oluyor hep. Hem lisede hem ortaokulda çalışabiliyorsun. Doğu görevi denilen şey ise aslında zorunlu hizmet olarak geçen yerler. Batı da bu görevi yapabileceğin yerler var ama asıl doğuda tabiki.

• bende atanmaya çalışıyorum hocam lise edebiyat öğretmeni. Hacettepeyi bitirdim bu sene. 3300 iyi maaşmış :) ek ders olayları bizde de olur herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 1 Eylül 2016; 16:00:53 >
  • Ögrencilere neden adam gibi matematik fen ogretmiyorsunuz. Neden kitap okumaya tesvik etmiyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ögrenciler tek tip gelsin derken;

Diz üstü etekler giyip, yüzüne boya badana yapanlar,

Saclarını sakallarını uzatıp, kot pantolon giyip bekar öğretmen kovalayanlar varken,

Nasil kaliteli eğitimci olmayı düşünüyorsunuz?

Çocukların örnek modelleri siz degil misiniz?

Not: söz meclisten dışarıdır

• Yav 3+2 topla demissin cocuk 32 yazmis. 6 yasinda bebeyi parktan alir okula koyarsan etkisi bu olur. Sen sordunmu cocuga evladim bunu nedem boyle yaptin diye. 1 tane cikarini dusunmeyen ogretmen tanimadim rehberlik hocalari haric.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.