Şimdi Ara

İlkokulda Öğretmenim.Sorusu olan??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
2
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

Kanıt ?

İlkokulda Öğretmenim.Sorusu olan???
  • Pekii yere düşen leblebileri nabıyosunuz (dayanamadım)

Yılda toplasan kaç gün okulda oluyosundur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Kaç puanla atandın? Hangi ildesin? Atanalı kaç yıl oldu ?

5 yıl ama başka kurumda da çalıştım
  • Merhabalar bende Fen Bilgisi Öğretmeniyim daha atanmadim ama bu sene atanma şansım çok yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

hocam rahat meslek mi

hakkınız verirseniz hem zor hem kolay.zor olan tarafı çocuklara sıfırdan yeni şey öğretiyorsunuz...yani çocuk öğreneceği temel bilgileri ilkokulda alıyor.
  • İsteyerek mi oldun yoksa puanın tuttuğu için mi bu bölümü yazdın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Pekii yere düşen leblebileri nabıyosunuz (dayanamadım)

Yılda toplasan kaç gün okulda oluyosundur?

180 iş gunu hemen hemen
  • edebiyat öğretmenliğini okumaya başlıyorum hocam bu sene meslektaş olacağız kısmetse öğretmenlikten memnun musunuz ? kpps olayı gerçekten bu kadar zor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroJaxa -- 31 Ağustos 2016; 18:50:02 >
  • hocam kendini şanslı hisset. biz de atanamayan öğretmenlerdeniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Merhabalar bende Fen Bilgisi Öğretmeniyim daha atanmadim ama bu sene atanma şansım çok yüksek.

sıralama kaç hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroJaxa

edebiyat öğretmenliğine başlıyorum hocam bu sene meslektaş olacağız kısmetse öğretmenlikten memnun musunuz ? kpps olayı gerçekten bu kadar zor mu ?

sadece 50 bin edebiyat mezunu var :) okulu bırak kardeşim aklın varsa
  • quote:

edebiyat öğretmenliğine başlıyorum hocam bu sene meslektaş olacağız kısmetse öğretmenlikten memnun musunuz ? kpps olayı gerçekten bu kadar zor mu ?

çok memnunum.tavsiye ediyorum.edebiyat güzel bir branş..kpss zor mu?Elbette zor ama imkansız değil.1sene sıkı çalışan atanır.Hakkını vermeyen malum bekliyor.onların beklemesi zor bir süreç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

quote:

vallahi bilecik edebiyat okuyan adamla kendimi denk tutmuyorum türkiyede 7 bininci olarak girdim bölüme ilgim isteğim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

İsteyerek mi oldun yoksa puanın tuttuğu için mi bu bölümü yazdın?

puan onu tuttu..Türkiye de insanların sevdiği mesleği seçmeleri kolay olmuyor.O zaman mesleğini sevmek zorunda kalıyorsun...Şahsen arkeolg olmak istemiştim.Malum hayat şartları sınıf öğrt. olmaya zorladı..
  • quote:

hocam kendini şanslı hisset. biz de atanamayan öğretmenlerdeniz :)

Şanslı olarak görmuyorum...Şu halimle sınava girsem kazanamam ama biraz zorlasam yine kazanırım.çunku sınıf alımları baya yuksek hala.
  • quote:

quote:

quote:

vallahi bilecik edebiyat okuyan adamla kendimi denk tutmuyorum türkiyede 7 bininci olarak girdim bölüme ilgim isteğim var.

sonuna kadar katılıyorum...öenmli olan kendine olan guveniniz.Hakkını veren kazanıyor.Üniler yalaka olanlar notları yusek olanlar o kadar da iyi yerlere gidemedi.çunku sıralama sınavı bu.test teknıgı olan havada karada yapar.Bir de alan sınavı...Çalışan yapar bu kadar da basit

• quote:

Orijinalden alıntı: phoboss

quote:

quote:

quote:

sonuna kadar katılıyorum...öenmli olan kendine olan guveniniz.Hakkını veren kazanıyor.Üniler yalaka olanlar notları yusek olanlar o kadar da iyi yerlere gidemedi.çunku sıralama sınavı bu.test teknıgı olan havada karada yapar.Bir de alan sınavı...Çalışan yapar bu kadar da basit

Sağolun hocam moral motivasyonum bazen bozuluyor fakat sizin gibi büyüklerimin böyle yorumlarını görmek insanı mutlu ediyor.

• quote:

quote:

hocam kendini şanslı hisset. biz de atanamayan öğretmenlerdeniz :)

Şanslı olarak görmuyorum...Şu halimle sınava girsem kazanamam ama biraz zorlasam yine kazanırım.çunku sınıf alımları baya yuksek hala.

kontenjan zaten sınıfa, ingilizceye ve din kültürüne veriliyor. 1 sene boyunca çalıştım hala muallakta atanıp atanmayacağım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam moral motivasyonum bazen bozuluyor fakat sizin gibi büyüklerimin böyle yorumlarını görmek insanı mutlu ediyor.

Kardeş sen korkacağına onlar korksun...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.