Şimdi Ara

iltihaplı dişe dolgu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun 2 doktora gittim 1.si iltihabın başladıgını perşembe gününe kadar augamentin 1000mg kullanıp perşembe de çekeceklerini söyledi 2.si çarşambaya kadar kullanmamı ve dolgu deneyecegini olmassa kanal tedavisi olmassa çekecegini söyledi dişime parmağımla sağına soluna hafifce vurunca ağrı hissediyorum iltihaplı dişe dolgu ağırtır mı acaba cocukluktan gelen ağır fobim var dişin hiç ağırmıyo sadece dokununca ağırıyo :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İltihabı kurutmak için anti-biyotik vermiş zaten. İltihaplı halde tedavi yapmazlar merak etmeyin. :) Zaten çenenizi uyuşturacaklar ağrı olmasın diye. Yoksa her türlü durumda dolgu ağrı yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

İltihabı kurutmak için anti-biyotik vermiş zaten. İltihaplı halde tedavi yapmazlar merak etmeyin. :) Zaten çenenizi uyuşturacaklar ağrı olmasın diye. Yoksa her türlü durumda dolgu ağrı yapar.

Çok ağır fobim var kücük yaşta diş çektirdim çekemedi bayıldım o sandalyeye uzanırken elim ayağım titriyor cok dişe parmakla hafif vurunca inanılmaz ağrıyo bu iltihap mı acaba

• embuto E kullanıcısına yanıt
    Hayır ağrı sadece iltihapla alakalı olmayabilir, çürük vardır ve kanal tedavisi gerekiyordur. Kanal tedavisi bende yaptıracağım haftaya birkaç saat önce doktor dolgulu dişimi kontrol için vurdu bende de hala ağırıyor.

En başta sizinde yazdığınız gibi dolguya bakarlar olmazsa kanal tedavisi en kötü diş çekimi olur. Umarım çekim olmadan halledersiniz, ben çocukken bile çektirdim hala boş ve sanırım implant olmayacak kadar küçük (henüz kesin değil. :D )). :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Hayır ağrı sadece iltihapla alakalı olmayabilir, çürük vardır ve kanal tedavisi gerekiyordur. Kanal tedavisi bende yaptıracağım haftaya birkaç saat önce doktor dolgulu dişimi kontrol için vurdu bende de hala ağırıyor.

En başta sizinde yazdığınız gibi dolguya bakarlar olmazsa kanal tedavisi en kötü diş çekimi olur. Umarım çekim olmadan halledersiniz, ben çocukken bile çektirdim hala boş ve sanırım implant olmayacak kadar küçük (henüz kesin değil. :D )). :(

Allah yardımcımız olsun :)

• Aga bende nisanın sonlarında gittim iltihap vardı 1-2 gece öncesinden iltihap hapı yuttum sonra doktora gittiğimde çürüğü falan temizledi dolgu yaptı şuan hala dolgu var ve hafiften ağrımaya başladı eğer artarsa tekrar doktora gidicem birde dokunulduğunda da ağrıyor neyse aga sen gittiysen doktora ne oldu dolgu falan mı yaptırdın veya kanal tedavi falan mı...

• devlet hastanesindeki dişçiler kompozit dolgu yapıyor mu nerede yaptırıyorsunuz dolguları ve hangi türde .. özelse ücreti ne kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş İltihabına Çözüm
    13 yıl önce açıldı
    Kuru iğne tedavisi
    5 yıl önce açıldı
    Kaplama diş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.