Bildirim
iMac 21.5' Computer Ne kadar?
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Emin ol gümrükten geçer. -
quote:
Orijinalden alıntı: B.A.R.I.Ş
Emin ol gümrükten geçer.
Yahu ne adamlar var dünyada ben sana fiyatını soruyorum gümrükte takılırsada %10 - 20 belki öderim...Sanane gümrükte takılırsa parasını sen mi vereceksin yardım etmiyeceksen mesaj yazma.. -
iMac fiyatlarını hiç bilmiyorum ama en az 3000TL vardır bu bilgisayar.
ve %20 gümrük ücreti ödediğinizi düşünürsek gümrükte 600TL ödemeniz gerekiyor.
Türkiye'de 2000TL'ye filan satarsınız bence rahatlıkla.
Fakat lockerz'da onu size bırakacaklarını sanmıyorum çok canavar elemanlar var yabancı ülkelerden , tabii inşallah alabilirsiniz.
Bu arada yazdığım fiyatlar filan tamamen bireysel tahminlerim. -
hiç bilmiyorum valla ???
<Bu Mesaj UP amaçlı atılmıştır> -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
Fakat lockerz'da onu size bırakacaklarını sanmıyorum çok canavar elemanlar var yabancı ülkelerden , tabii inşallah alabilirsiniz.
Bu arada yazdığım fiyatlar filan tamamen bireysel tahminlerim.
Lockerzda artık hediye felan ayırtabiliyorsunuz :)) Bu yüzden alma ihtimalim oluştu -
quote:
Orijinalden alıntı: ForGehead
quote:
Bu arada yazdığım fiyatlar filan tamamen bireysel tahminlerim.
Lockerzda artık hediye felan ayırtabiliyorsunuz :)) Bu yüzden alma ihtimalim oluştu
İnşallah alabilirsiniz , ben de kassam alabilirdim de gümrük vergisi çok geliyor açıkçası ve de olsa alacağım tek ürün iPhone'du , o da yok sağlık olsun.
-
Diyelim psp aldik nasil oducez veriyi kargoyla gelmicekmi direk
anlatirmisiniz -
Veriyi degil vergiyi olcak
duzeltemedim pardon bu arada
50 60 veririm heralde 500 tlden -
500TL ise %20 gümrük vergisi düşünürsek 100TL ödemeniz gerekiyor , bazı gümrük noktaları oluyor ve oraya gidip ödeme yapıp kargonuzu alabiliyorsunuz. -
quote:
500TL ise %20 gümrük vergisi düşünürsek 100TL ödemeniz gerekiyor , bazı gümrük noktaları oluyor ve oraya gidip ödeme yapıp kargonuzu alabiliyorsunuz.
Tam olarak hangi gümrükte oldugunu nasıl alacagımızı anlatırmısınız ? genel olarak yani -
Bu arada bahsi gecen urun USA Apple Store'da $1200.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X