Yeni bir mac mini kullanıcısıyım. 2gb ram (1+1)mevcuttu,ben bunları çıkartıp 4+4 yaptım. Boşa çıkan ramleri arkadaşımın imac (Middle 2011) bilgisayarına takabilirmiyiz.Zannedersem aynı ramleri kullanıyor macmini ve imac. İmac de 2+2 var ve 2 slot boşta,boş slotlara 1 er GB taksak 3+3 toplam 6 gb çalışırmı? Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba,
Arkadaşınızın kullanmış olduğu cihaz ile sizin cihazınız aynı değil mi?
Her cihazın maximum kapasitede desteklediği RAM miktarı vardır. Ben arkadaşınız ile sizin cihazınızın aynı olduğu varsayarak takacağınız RAM modülleri sıkıntısız olarak çalışacaktır diyorum.
Umarım doğru anlamışımdır.
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Merhaba,
Arkadaşınızın kullanmış olduğu cihaz ile sizin cihazınız aynı değil mi?
Her cihazın maximum kapasitede desteklediği RAM miktarı vardır. Ben arkadaşınız ile sizin cihazınızın aynı olduğu varsayarak takacağınız RAM modülleri sıkıntısız olarak çalışacaktır diyorum.
Arkadaşınızın cihazı takacağınız RAM Mimarisine uygunsa ve yine Maximum Bellek Kapasitesi buna destek veriyorsa sıkıntısız takabilirsiniz. Sorun olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Arkadaşınızın cihazı takacağınız RAM Mimarisine uygunsa ve yine Maximum Bellek Kapasitesi buna destek veriyorsa sıkıntısız takabilirsiniz. Sorun olmaz.
Anladım teşekkürler...
Rica ederim, iyi günler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme