CHP de tipki AKP gibi kendi yandasini zengin edecektir. Hazirdir potansiyel yandaslar ... Firsatin boylesi ahlaksizliktir. Israf olacaktir tutmaz Turkiye deki Istanbul dkai yapilasma kalitesi yabanci ulkelerdeki gibi degildir. |
İmamoğlu'nun İstanbul'a uygulayacağız dediği karbon elyaf yöntemi nedir, nasıl uygulanır? (6. sayfa)
-
-
Helal olsun İmamoğlu, 25 yıldır malumların yapamadıklarını 3-4 yılda yaptı adam. Beğenmeyen bankamatikçiler de masaya çıkıp tepinebilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 27 Şubat 2023; 13:2:58 > -
Kentsel dönüşüm eskiyi yıkıp yerine yenisini yaparak olmaz.
Yollar yine dar yeşil alan yine yok.
Ne fark ediyor böyle.
En doğrusu insanların İstanbul'a gelmeden önceki yaşadıkları yerlere geri dönecekleri bir düzen oturtmak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke siyasi parti taraftarı olan yorumcular üın yorumları silinse. Birisi bizim lehimize iyi birşey yapıyor. Sırf yapılan hizmeti kötü göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Donanımhaber'in eski kalitesi malesef kalmadı. Siyasi parti taraftarlarının sırf haklı çıkmak için yalanlarına göz yumuyor.
-
Fetö terör örgütü ve vatan haini değilmiydi?
Hani zamanında birlikte rantı paylaşıp daha sonra rant paylaşımı yüzünden kavga edip, telefon kayıtlarının, ayakkabı kutularındaki dolar ve euroların etrafa sıçıldığını unutmadık, unutmayacağız!
Paylaştığın fotolardan daha vahimleri var. Aşağıdaki fotoda nedense hep AKP'li milletvekilleri var. Bunları da unutmadık, unutmayacağız.
Bakalım HESAP VERME VAKTİ GELDİĞİNDE nerelere kaçacaksınız? Yoksa pensilvanya yolcusumu olacaksınız. Doğru ya, YOLCUDUR ABBAS, BAĞLASAN DA AĞLASANDA DURMAZ!
-
@eg2077
Madem muhasebe tutabiliyosun 128 milyar doları da bir anlatsana dostum, o kadar büyük bir para nasıl ortadan yok oldu açıklamanı çok merak ettim. İ.Melih Gökçek'i anlat, Binali Yıldırım'ı falan da anlat. Çocuklarını da anlat hatta. Onları da çok merak ettim doğrusu.
Zaman kalırsa sarayın şatafatlarını da anlatırsın.
-
Yeterki bir önlem alınsın, kimin aldığı umrumda değil. Yetkililer sadece görevlerini yerine getirsin istiyoruz. İmamoğlu'nu seversiniz veya sevmezsiniz, önemli olan görevini yapmasıdır. Görevini iyi yaptığını düşünen oy verir (bence başarılı sayılabilir)
-
Kentsel dönüşümü engelleyen, coşkuyla mahkemelere koşan ekip mi yapacakmış ? Ne oldu o söz verdiğin kentsel dönüşüm kapsamındaki 100 bin konut ? Kaç tane yaptın ???
Bu karbon zımbırtısı da tamamen şov için malzeme yapılıyor. Maalesef sorgulamayan, alıcısı hazır kitle nasıl olsa inanacak.
Bu malzeme işe yaramaz demiyorum. Bunlar uygulamaz. Göstermelik bir kaç tane yapıp poz verirler. Ve bu malzeme zaten malzemesi eksik kolonda mümkün değil iş göremez. Bunu hoca kendisi de söylüyor.
-
İzalatörü sonradanda ekleyebiliyorlar.Sonuçta zaten o kolon iki parça oluyor.
Bir araştırın Yeniden yıkmaya gerek olmayabilir.Genelde İzalötürun olduğu kolonlar kare şeklinde kalın kolonlar.Bizim binalardaki lolonlar metrekare azalmasın diye iki tuğla genişliğinde tbandan tavana kadar ince uzun şekilde.
Birde o Karbon fiber yapılan yıkılmayan bina sadece karbon fiber değil.Dışarıdan beton duvarlarla desteklenmiş.
-
Şuan 4. katı atıyorlar sanırım azıcık geç kaldık
hocam iyi niyetli tavsiyeniz için teşekkürler ama bina eski 50 yıllık içi rahat olsun istiyor. O yüzden komple yıktırdı. Şimdi hem temeli sağlam yaptırıyor hemde içinin mermer döşemesi vs bayaa lüks yaptırıyor.
Zaten kendisinin parasal yönden bir sıkıntısı yok. Ama ben kendisinede ayrıca karbon fiber kaplama önerdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Can kaybını azaltacak/önleyecek her önlem çok değerli. Kimsenin bunu küçümseyeceğini düşünmüyorum. Özellikle de kentsel dönüşüm süreçlerinin yıllar alacağını düşünürsek...
Ayrıca vatandaş olarak bir binanın deprem dayanıklılığını anlama gibi bir ihtimalimiz de yok. Kahramanmaraş'ta 1 yıllık, 3milyon fiyatlı evlerin nasıl yerle bir olduğunu gördük. Bunu hiçbir mal sahibi öngörememiştir.
Dolayısıyla inşaat firması tüm yapılarından maddi/manevi sorumlu olmalı, vatandaşı mağdur edememeli. Gerekirse teminat ödemeli. O nedenle devlet eliyle alınan katı önlem ve denetimlere ihtiyaç var.
-
Kentsel dönüşüm en çok Bağdat caddesinde yapılmış.Binalar eski diyemi yoksa yüksek rant yüzündenmi.
-
Savaş başlasın, imamoğulları ve Reisoğulları yürüyünn... Burada bir fikir var ve onu tartışacacağımıza tam Türklere has bir şey yapıp birbirimize giriyoruz :D
-
İnsanların cebinde para mı bıraktınız da insanlar karbonfiber güçlendirme yapacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her konu hep aynı hükümeti destekleyip muhalefeti kötüleyen üyelikler. Çıkarınızın kesileceğinizi anlayınca nasıl da bağırışıyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugüne kadar hangi iktidar laf dinledi de gelen dinleyecek. Hiçbir iktidar %100 dediklerini yapamıyor maalesef. Yanılmayı çok isterim bu bizim faydamıza olur. Ama her gelen enkaz devraldık diye göreve başlıyor.
-
bir akapelinin süte beyaz demesine bile karşı çıkarım. siz ne akıl ne vicdan ne adaletten nasibini almış çıkar ilişkisine dayalı sıkışınca da vatan millet din diyen kişilersiniz. bırak bu işleri. 20 küsür yıldır yönetimdesin her yıl 10k çadır atamadın mı kenara aloo? ne konuşuyorsun? her yıl 1k portatif wc atamadın mı kenara?
-
Çalışan adam mı? Herif istanbulda durmuyor ki. Bir bakıyorum diyarbakır sonra trabzon oradan palandöken erciyes marmaris geziyor herif. Arada yunanistana giderken istanbul aktarmalı gittiği için İstanbula uğruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X