< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 27 Şubat 2023; 10:23:27 > |
İmamoğlu'nun İstanbul'a uygulayacağız dediği karbon elyaf yöntemi nedir, nasıl uygulanır? (5. sayfa)
-
-
Harika yazmışsın...
Kılıçdaroğlu İstanbul u bize verin kentsel dönüşüm nasıl yapılır görün demişti. İleri değil geri gittik ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skesk -- 27 Şubat 2023; 10:16:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birader anlamadan yazmışsın gene. Adamın evi var ama 300 bin ödeyecek gücü yok. Kentsel dönüşüm yaparsın ama sosyal devlet olarak bedavaya yaparsın. Mevcutta oturan adamdan para istemezsin. Adam zamanında evini almış ama sen yenileme yapıyorsun üzerine para istiyorsun. Böyle kentsel dönüşüm mü olur? Onu mevcutta oturan da kendi yaptırır.
-
İstanbul depremi beni çok korkutuyor elimizden geldiğinden fazlasıyla hazırlanmamız lazım
-
Başvuru nereden yapılıyor ben hemen yapayım peşin.
-
Merkez bankası rezervinde ne olduğu belli olmayan para: 128 milyar dolar
2000'den bu yana toplanan iletişim vergisi: 86 milyar dolar
Hükümet döneminde toplanan deprem vergileri : 36,5 milyar dolar
Ankara Büyük Şehir Belediyesinin ANKA Park ile hiç ettiği para : 801 milyon dolar
Bunlar aklıma gelenler...
Vatandaş olarak kazandığından çok vergi ödüyorsun yetmiyor, üzerinde iban atılıp para isteniyor yetmiyor, üzerine devlet kurumları senin paranla bağış yapıyor. Bağış yaptığın kurumlar depremzedelere çadır vermiyor, depoda bekletip satıyorlar.
Bu düzenin şakşakcılarını tebrik ediyorum. Timsah gözyaşlarını kendilerine saklasınlar. Deprem mağdurlarının hepsinin vebali üzerinizde... Yatacak yeriniz yok.
Kaynak:
www.cumhuriyet.com.trAnkapark'ın son durumu nedir? Ankapark ne zaman yapıldı? Ankapark maliyeti nedir?https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/ankapark-ne-zaman-yapildi-ankapark-maliyeti-nedir-ankapark-nerede-ankapark-son-durum-ne-ankapark-oyuncaklari-1955236euronewsDeprem vergisi: 23 yılda toplanan vergi ile kaç konut yapılabilirdi?https://tr.euronews.com/2023/02/11/deprem-vergisi-22-yilda-ne-kadar-vergi-toplandi-bununla-kac-konut-yapilabilirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 27 Şubat 2023; 10:55:3 >
-
Çalışan adam mı, karbon fiber kaplama mucize değil. günü kurtarmaya yönelik bir açıklama olmuş. ben ekstra bir şey istemiyorum. seçimden önceki deprem ile ilgili vaatlerini yerine getirsin bana yeter. ama hiç biri yok ortada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 27 Şubat 2023; 10:52:07 >
-
Ülkenin özeti ..
Konuda en çok + almış kişi AKP şakşakcisi.
Sallamış sallamış AKP yi şirin göstermek için uğraşmış.
67 tane yandaş şakşakci da + vermiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ak saksakci tayfa eski İBB nin bütçesin den bankamatikcilerin parasının ödendiğini ne çabuk unutmuş.
Ekrem başkan, senden ekstra bir şey istemiyorum. seçimden önceki vaatlerinin yarısı yap oyum sana diyeceğim ama vade doldu. seçimler kapıya dayandı
-
2019 yılında ayrılan bütçenin yaklaşık %15'i (yaklaşık 150 milyon lira) harcanmış. Ekrem ise sonraki yıl bunun iki katını harcamış. NedenAk partili yetkililer bu kadar bütçe varken harcamamış? 200 milyon dolar ile bayağı dönüşüm yapılabilirdi aslında.
Takvim gazetesinin yazdığına göre de bütçe sizin belirttiğiniz gibi 450 milyon lira değil 1 milyar 800 milyon lira. Neden takvim gazetesi sizden farklı bir rakam veriyor?
Yazdığınıza göre dolar 3 kattan fazla artmış ayrıca baktım enflasyon TÜİK verilerine göre yaklaşık 6 kat artmış (ki gerçek enflasyonu herkes ne kadar arttığını çok daha iyi biliyor), asgari ücret 4 kat artmış. Uzatmadan sorayım dolara vurduğunuzda doğal olarak bütçenin dolar bazında 65 milyon dolara denk gelmesi lazım ama İBB gördüğüm kadarıyla 94 milyon dolar ayırmış. Bu kadar kötü bir ekonomide dahi daha yüksek bir bütçe var. Buradaki sorun nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kanal İstanbul dan bir daire veriyoruz sana aferin
aktroller "Bay Abbas" gidiyor diye sinirlenmişler, hükümeti eleştiren herkese küfür ediyorlar, en basitinden bile cümlelerine "Ulan" diye başlıyorlar. Aktrol dediğin dindar olacaktı değilmi? Dindar adam küfür edermi? Doğru ya Dindar ve Kindar nesil yetiştireceklerdi bunlar. Dindar olmadıkları kesin, bunların dini imanı para, bunlar paraya tapan yalancı ve dolandırıcılar. Bu forumdada görüldüğü gibi bunlar ahlaksız ve zavallı bir nesil yetiştirir ancak!
İmamoğlu defalarca İstanbul'u depreme hazırlayalım dedi, ama hükümet destek vermedi. Onların derdi Kanal İstanbul gibi aslında İstanbul'a faydası değil zararı olacak rant projeleri ile arapların ceplerini doldurmak, yani memleketi yabancıya satmak. AKP iktidarda ve İmamoğlu belediye başkanlığında kaldıkça İstanbul depreme hazır olamayacak. Çünkü AKP koltuk uğruna, hırsı ve kini ile İmamoğlu'nun İstanbul'u depreme hazırlama çalışmalarına engel olacak. Sırf bu nedenle iktidarın el değiştirmesi ve İmamoğlu'na destek verecek bir hükümetin yönetime gelmesi lazımdır. Ancak o zaman İstanbul derin bir nefes alır.
YOLCUDUR ABBAS, BAĞLANSAN DURMAZ !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 27 Şubat 2023; 12:42:36 >
-
Zaten mevcut inşaat sisteminde gerekli olan da bu değil midir hocam anlatmaya çalıştığım bu zaten. Güçlü bir sistem tabiki değil ancak işe yarayabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Bu tur cozumler binadaki cimento demir ve kirisler zaten saglam degilse titresim yukari gecmemesi imkansizdir cunki sallanacaktir ya dikey ya da yatay ya da her iki yonde.
Bu tur cozumleri suna benzetiyorum : Japonlarin masa altlarina girin demesi veya panolari sabitleyin gibi . Japonlarda zaten tedbirler kaliteler ortada standartlardan cok denemetlemeler ortada basarili ve duzenli de denetleniyorlar. Ama Turkiye de deniz kumu olan veya demiri ince veya plak plak incelmis rutubetten nasibini almis binalara karbon elyaf cozebilecegini sananlara gulerim ama aciyla :/ ...
Istanbul dkai bircok yapi zaten kalitesiz malzeme ile yapilmis . Kum tobasina donusecek o betornameler ama o kum torbasi da patlayacak . Yani karbon elyaf yekten heba olacak .
Kisacasi disardan birseyleri kopyalamak ile olmaz. Komple altyapisiylan kopyalanmalidir ve uygulanmalidir.
Esit sartlar altinda degildir o yuzden karbon elyaf basarili dahi olsa baska ulkelerdeki sartlara gore hazirlanmis eski veya yeni binalar Istanbul dahil hicbir sehirde oldugunu sanmiyorum :/ ..
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X