İstanbul sayesinde hizmet gördü. Biz kendisinden razıyız. 20 yıl hiçbir şey yapmayanlar düşünsün |
İmamoğlu'nun İstanbul'a uygulayacağız dediği karbon elyaf yöntemi nedir, nasıl uygulanır? (7. sayfa)
-
-
Bunu dediğine göre İstanbullu değilsin. Aynı istasyonu 3 kez açan adam için bunu söylediğine göre.
Herif İstanbulda durmuyor ki hizmet yapsın. İşi gücü fasa fiso pr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 27 Şubat 2023; 17:34:54 > -
Profilinde adalet mülkün temelidir, yazan birine göre arkadaş çok konuşuyor. Sanırım Müslüman olmak; insanlardan çalmayı, akrabayı kayırmayı, yoksuzluk yapmayı, halkı kandırmayı, insanlara ayrımcılık yapmayı vs demek. -
Aynen istanbulda durmuyor, deprem bölgesine cbden önce gitti mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 27 Şubat 2023; 17:35:58 > -
hava civa. 2 foto sonra keyfe devam. onun orada işi yok. tüm belediyeler gibi adam yolladı zaten. Konya belediyesinden daha fazla çalışan belediye yok. İmamın koyduğu 6+1 in adamları az feyz alsın -
Samuray isimli şahıs bu cevabım sana. Bu saydıkların yüzünden chp’nin karşısındayım zaten -
Belediye başkanlığı haricinde her işin peşinde koşuyor. Ona Cumhurbaşkanı rolünü biçtiler. rolünü oynuyor. Ama yarın bir gün CHP tarafından aforoz edilecek. Tıpkı Muharrem ince gibi.
-
İşinize gelmeyince hava civa olur. Vatandaşının yanında olması gerekenler olmayınca İstanbul’dan kalkıp gitmiş adam. Kürsü önündeki çocukların kapüşonlarını açmaya benzemez bu iş Neyse bundan sonraki hiçbir mesajınıza maalesef cevap vermeyeceğim.
-
Zamanı geldiğinde Muharrem İnce gibi CHP den aforoz edilecek. Ekrem Başkana burada yalakalık yapanlar da en büyük düşman olarak Ekrem Başkanı gösterecekler. -
Bu uygulama için kolonların dört tarafının da açık olması lazım. ve gerçekten güçlü kolonlar dışında verimli değil. ancak zaten güçlü kolonlarda da ihtiyaç yok. teoride güzel ama pratikte uygulaması yok henüz. çökecekti de bu sayede ayakta kalan bir binanın dünyada örneği yok. ortalama da 5-10 tona kadar dayanıklı. ama olurda çökerse bine lahana gibi kat kat binmez de arada yaşam alanı bırakır belki
-
bu uygulama çökecek binayı ayakta tutmaz yaşam alanı oluşturabilir insanlara zaman kazandırabilir o kadar. bizim yıkılması çok zor binalar yapmamız lazım bilinçlenmemiz lazım toplum olarak. yıkılsın ama ölmeyelim gibi düşünceler yerine yıkılmaması üzerine kafa yormamız lazım.
-
Kısa vadede bu yeterli hocam, önce can. Ama dediğiniz gibi uzun vadede sağlam binalara ihtiyaç var ve bunun devlet güvencesiyle yapılması gerekli. Devlet güvencesinde kastım denetimler ve firmayı bağlayıcı yasalar. Kısa vadede bunun yapılması olası değil, depremin de ne zaman geleceği belli olmaz.
Sonuçta Türkiye deprem bölgesi, bunu artık kabullenmek ona göre bir düzen oluşturmak gerekli. -
Sayfaya bak troll diye blokladıklarımla dolu.
Kıvranın ulan zamanınız azalıyor. Yakında asgari mayışla iş ararsınız kendinize.
-
aktroller her yerde
-
Alıntı
metni:"Kaybedilen 25 yıl için içimiz yanıyor. Daha fazla beklemek ölüme davetiye çıkarmak demektir. O yüzden bir an önce karbon elyaf yöntemini İstanbulluların hizmetine sunacağız. Bunun için karbon elyafla güçlendirilecek binaların maliyeti için vatandaşa destek vereceğiz. Güçlendirme bedelini belediye olarak biz ödeyeceğiz, İstanbullular da bunu 3 yıla yayılan taksitlerle geri ödeyecekler. Böylelikle dayanıksız binaların en azından ayakta kalmasını ve ölüm riskinin azalmasını sağlayacağız." iyi güzel de bahsedilen bu yöntem standart olsun.
-
Depremde çadır satanlar hesap mı soruyor ? Siz adamı rahat bıraktınız mı devamlı saçma sapan şeylerle adamın önüne engel çıkarttınız !!!!!
-
Bilader anlamadan hala yoruma cevap verme çabasındasın. Sen çakallık yapma peşindesin. Gidip doğru düzgün araştırmadan önüne gelen evi alıp " Benim evim dayanıksız devlet bana bedavadan ev versin çünkü benim 300k param yok" diyemezsin. Zaten senin evinin ederi kadarını devlet veriyor sana. Elindekini alıp üstüne para istemiyor.
-
Yav hehe ilk dakikadan 10 bakan oradan kim takar yalova kaymakamını. He bu arada bakanın yaptığı şapka açma hareketi gayet insani. Çocuğa arkadaşı sesleniyor o da duymayınca başını açıyor ki arkadaşını duysun. at gözlüklerinizi çıkartıp izlerseniz her şey ortada -
İşkembeden sallamak inanan olunca kolay tabi, buraya yazdıklarınınn hepsinin kanıtını paylaşır mısın, akit veya ahaber olmasın lütfen. -
Ben gayet iyi anlıyorum da sen başka yerinden anlama sevdandan vazgeçmiyorsun. Seninle tartışıp seviyemi düşüremem hadi seni de blokluyorum troll çöplüğüne.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X