|
İmamoğlu'nun İstanbul'a uygulayacağız dediği karbon elyaf yöntemi nedir, nasıl uygulanır?
-
- Kentsel dönüşüm 2005'te yürürlüğe girdi ve uygulanması 2012'de başladı.
- Toki konut sayısını yakın demişsin hayret, 2003-2022 arasında 1.170.000 konut. Acaba 6 üzeri depremde yıkılacak evlerde yaşayan ailelerin kaçta kaçına yetti bu?..
-
Hangi İmamoğlu ben öyle birşey demedim
-
bi yöntem olmalı , titreşimi emecek , böylece bina daha az şiddet görecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel olmuş tebrikler başkan, hükümet de artık bi adım atsa keşke 100 milyar lirayı deprem sonra değil depremden önce harcamaları gerekiyordu ve şuanda İstanbul için hala vakit varken başlanmalı.Ama kime ne anlatıyoz ki halkı dinleyen bi iktidar yok acilen gitmeli...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Grafen ile bir şeyler yapsınlar. Grafenin aynı hacimdeki çelikten 200 kat daha sağlam olduğu yine donanımhaber'de belirtiliyordu. Evet grafen pahalı ama arz-talep dengesi ile fiyatlar mutlaka aşağı çekilecektir.
-
icat edilmesi gereken , icat edeninin ihya olacağı iki şey
biri üstteki dediğim biri de , evlerde kullanılan elektriğin çatıya yerleştirilecek bir güneş enerjisi paneli ile tüm ev lerin elektrik ihtiyacını karşılayacak sistem
Reklamını kesin uygularda kendisini asla!!!
3 ay sonra sınıra dayanırsınız artık.
-
Kentsel dönüşümde hükümete rant çamuru atanlar Ekrem İmamoğlu yapınca alkışlıyor. Toprak kabul etmeyecek bunları. Ek not: hükümetin imar affı cinayetle yargılanması gerek. Binayı yapanlar kadar göz yumanlarda yargılanmalı - yapacak yürek ya da yapacak yargı mensubu kaldıysa tabi.
-
Biz 1000 senedir buradayız. Bu kelle bu sınırda çıkar ama sizin kelle kimin kucağında çıkar Allah bilir.
4 senedir kentsel dönüşüme ne yapmış Ekrem çıkda göster Allah'dan da korkunuz yok. İşi gücü reklam. 2019 Ak parti belediyesi kentsel dönüşüm bütçesi o gün dolar 5-6 tl iken 1.1 milyar tl yani 200 milyon dolar. Şimdi dolar 19 bütçe 450 milyon tl yani 23 milyon dolar.
Hala utanmadan sıkılmadan yaz. Hadi ordan hadi.
Bu ise yaramaz cunki usteki katlar tuz buz olacak...
-
titreşim yukarı geçmeyecek tamamiyle , neden ust ler yıkılsın
hocam her gelen öyle , en azından bu zamana kadar öyle oldu , sadece afet dönemi bir iki gösteriş , ardından unutulup gidiyor aynı tas aynı hamam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Allahtan korkmasi gereken hukumet ve yandaslaridir.
Millet parayi betona gomuyor diyince toki evlerinden mi bahsetti? Ulkede gecis garantili yapilan onlarca projeye karsi cikildi o da maliyeti yuzunden veya gereksizligi. Ustelik bunlarida devletin kasasindan para cikmayacak denilerek yaptirdilar. Simdi sana soruyorum; Istanbulda deprem oldu varsayalim. Sehire 1 saat uzaktaki Istanbul havalimani mi daha faydali olur yoksa sehirin icindeki kapattiklari Ataturk havalimani mi? Vizyon sahipleri ya iste bu ayrintiyi 5 li ceteye para yedireceklerinden girmezden gelmisler. Sokma akil 7 adim gitmezmis. Gordugun uzere betona para gomuyorlar lafi yid projeleri icindir. Kimsenin depreme dayaniksiz bir yapinin yerine yapilan yapiya laf etme luksu yok. Allahtan korkmadan deprem uzerinden algiya devam ediyorsunuz. El insaf |
Burada troller var arkadaş, sen ne yazarsan sıkılmadan karşılık verecek adam çok.
istanbul'da kentsek geri dönüşüme hayır diyen kim diye sorsan o frekans kulaklarına gitmez bile. reklam bütçesine gelene kadar eşiyle tenis oynamak için denize kort yaptırmıştı kimseden ses çıkmadı ki buna çıksın, yada 20milyona restore ettirdiği binaya ev olarak kullanacağı yazıldı haber oldu burada sana bana çemkirenlerin umurunda mı ki, geçe yine burada memlekete her daim çemkirenlere bende bir el attım biraz sert eleştirdim sevgili moderatör ceza verdi. sana da yazdıklarından ceza gelirse şaşırma derim. başkanlarıyla ele ele foto çektirip kaçarken yakalanan müteahhit'i söylesen utanmadan cevap yazacak yüzü kızaracak yok ki. Tarihimizde her zaman 2 ileri 1 geri gitmişiz yine gideceğiz gibi. Son olarak hatayda kentsel geri dönüşüme hayır diye kampanya yapan 1000den fazla insanın öldüğü mahallede muhtarın acınası bir savunma yapmasını hatırlatmak lazım, emin ol ne yazarsan yaz sıkılmadan yarabbi şükür deyip ilk aldığı nefesle sana bana çemkirecekler yeterince var. |
Güzel olmuş tebrikler başkan, hükümet de artık bi adım atsa keşke 100 milyar lirayı deprem sonra değil depremden önce harcamaları gerekiyordu ve şuanda İstanbul için hala vakit varken başlanmalı.Ama kime ne anlatıyoz ki halkı dinleyen bi iktidar yok acilen gitmeli...
|
Eksi kapaninca aktroller buraya gelmis
|
Iyi aktrol yapmış konu, dediklerinin çoğu da manipülasyon eksik yalan bilgi
Anlatmaya çalışmayin, basin engeli geçin |
Fahrettin aktrolleri buraya yönlendirmiş galiba.
|
Geçen seneyle 85 milyonuz ve 23 milyon hane var. 11,6 milyon bina olduğu söyleniyor bunların içinden 6,7-7 milyonu depreme dayanıksızmış (en iyi hesaplamayla %57'si DAYANIKSIZ). Şimdi hesap yaparsak, kısaca 20 yılda TOKİ yapa yapa dayanıksız binalardaki konutların %8-9'unu dönüştürmüş. BUNA GÜLERİM. Ve. yuh be hjfjkgf reklam bütçesi iki katı değil, ama evet reklam ücreti takvim'e göre 22 milyon 100 bin lira daha fazla. Bence reklama harcamak yani, bütçenin %0,5'i bile fazla. En iyi reklam; yaptığın projeler olacaktır. Ama şu da bir gerçek; ülkenin tüm kaynak, iş gücü, yasama, yürütme, yargısı ve tüm yetkisine sahip 20+ yıldan beri iktidar olan bir grubun yapamadığını İBB başkanı yapamaz, haklısın. Ama olduğu kadar beH.. bakalım 20 yılda tokinin yaptığı %9'luk yenilemenin karşısında, İBB 5 yılda kendi bölgesindeki dayanıksız konutların yüzde kaçını dönüştürecek/güçlendirecek. Edit: HAAA şimdi aklıma geldi kaanka. İmar affını da İBB mi çıkarmıştı? 3 MİLYON 100+ BİN YAPIYA *Konut değil, BİNA* İMAR AFFI ÇIKMIŞ koçum? |
Akp'nin yapmak istediği kentsel dönüşümün nasıl rant odaklı olduğunu bazıları bilmiyor veya bilmezden geliyor ama sadece İstanbul'da Sulukule, Fikirtepe, Beykoz, Tozkoparan, Bağcılar gibi örneklere bakılması yeterli. Kentsel dönüşüm adı altında şehirlerin riskli alanlarında bulunan yapılar değil, arsa değeri ve rantı büyük olan yerler bu projelerde değerlendirildi. Aksi olsa neden milyonlarca insan hala riskli zeminlerde, riskli binalarda oturmaya devam ediyor? Devlet gelip yardım etti de isteyen mi olmadı veya insanlar intihar mı etmek istiyor? Neden son yaşanan depremlerde onbinlerce insan öldü? Ayrıca, bir ülkede inşaat sektörü tek başına tarım sektörünü geçtiyse, gayrimenkul ve inşaat sektörü toplamda sanayi sektörüyle yıllarca başabaş gittiyse ülkenin kaynakları betona gömülmemiştir de ne yapılmıştır? İmar kanunu 9-10 kere değiştirdiler, defalarca imar affı getirdiler, tarım ve orman arazilerini yapılaşmaya ve dolayısıyla da ranta açtılar, kendi yandaş inşaatçılarını büyüttüler, inşaat sektörüne teşvikler verdiler vs. Daha ne olsun? |
İmar affı meclisten neredeyse tüm partilerin onayıyla geçti. Aç bak. Elinde internet.
Chp'nin seçim vaatleri listesinde imar affı var. İmar affı demek çürük binanı sağlam kabul etme affı değil bunu da öğrenin artık. Yerin resmileşir yıkıp yeniden yapabilirsiniz. Öteki türlü yıkıldımı gider. İmar affından ençok yararlanan yerlerde chp'lilerin yönettiği belediyeler. Çünki kaçak işlerini çok iyi yaparlar. Kentsel dönüşüm projelerini mahkemeden iptal ettiren chp ip partileri sorumludur ölümlerden. YouTube video dolu aç izle cahil kalma. 2019 da Reis çağrı yaptı YouTube aç bak karşı çıkmayın kentsel dönüşüme mahkemeye verip iptal etmeyin diye aç izle. Ama ne dediniz o gün "rantsal dönüşüm" Şimdi çık hükümete söv. Hadi ordan hadi. |
Benzer içerikler
- netgsm şikayet
- instagramda taslaklar nerede
- instagram yazı stilleri
- instagram hesap çalma
- instagram okundu bilgisi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X