Şimdi Ara

İmarın neden düşük?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben istanbul ümraniye dudullu tarafında yaşıyorum.. Benim buludugum yerde evlerin %90 a yakını eski depreme dayanıksız ve çürük.. Belediyenin buraya verdiği 5-6 dairelik binalar yapabilirsin ama depremden önce yapılan binalar genelde 5 katlı 6 katlı 8 katlı ve daire sayılar 4-12 arasında değişiyor şimdi binalarını yenilemek isteyen depreme dayanıklı evlerde oturmak isteyen insanlar ne yapsın paraları yok mütahitlerle anlaşacaklar oda %50 veririm diyor zaten 1 arsada var 12 daire sen ona 3 daire teklif edince bu iş olmuyor arkadaş neymiş buralar elmalı barajının su havzasıymış heryere verilen imar buraya verilmiyor tamam arkadaş 50 katlı bina yapın demiyoruz bizde ama en azından 10 12 kat izin verilse mütahitte kazansın bizde depreme dayanıklı otoparkı olan ısı yalıtımı olan dairelerde oturalım kışın dogalgaz geliyor 450 500 lira ama evde üşüyoruz neyse uzatmıyım ben bu kadar yeter sizce ne yapmalıyız su havzası sorunu ne olur imar yükselirmi.. sokagımız metro duragına yakın bu arada bi faydası varmı metronun bilmiyorum ama...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.