Şimdi Ara

İmdaat Kurtarın Beni WarCraft III FrozenThrone'dan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun esiri oldum işten dönünce başına oturuyorum ve geç saatlere kadar kalkamıyorum bende mi manyaklık var dersiniz :)
    zaten bu expansion pack'dan önce de WarCraft3 (Chaos of Reign) aynı şekildeydi aranızda benim gibi hastalar var mı yoksa yalnızmıyım?

• var, o buzdan kule ve frozen throne'u görünceye kadar gözüme uyku girmemişti
  • WC 3 hastasi olmaz mi yaw? piyasada cok var... ben dahil
  • me too. 8)
  • Be de Tabi......Bakınız yakında çok İddialı Bir Warcraft topiğiyle geleceğim..
  • bak yine canım çekti :)
  • evet oyunu bitirdim huzura erdim oh beee....
  • yakında diabloyla geliyorum merak etmeyin
  • Bende epey takıldım w3'e....
  • Myth III gibisi yok
  • ha bu arada internetten warcraft1:orcs&humans'ı indirdim.sanırım en ilk warcraft versiyonu.valla 94 yılında çıkmış bir dos oyununa göre çok iyi sayılır bence.sırf orclar ve insanlar var.aslında oyunu hikayeyi serüveni baştan öğrenmek için indirdim.şimdi sıra warcraft 2'de.o nasıl acaba çok merak ediyorum
  • şimdi de Age of Mythology'e takılmaya başladım hadi hayırlısı
    yakında çizecem kafayı zaten...
  • ya şu act 2 - act 3 olayı çok gıcık bişey yaa.
    bitirdim bonus campaign i act 2-3 sora gelicekmiş deyince hevesim kursağımda kaldı :((
  • Warcraft'ın 1'den beri hastasıyız.Blizzard yaptı mı tam yapıyor bize de helal olsun deyip uykusuz kalmak düsüyor.
  • Legolas +1
  • Legolas +1
  • Blizzard'ın yapıpta oynanmayan bir oyun oldu mu ?
    Star Craft
    War Craft
    Diablo

Bu üç oyunda ölümsüz seriler arasında yerini aldı . Oyunların üzerine 10 tane exp paketi yap gene alınır farketmez
  • Blizzard'ın yapıpta oynanmayan bir oyun oldu mu ?
    Star Craft
    War Craft
    Diablo

Bu üç oyunda ölümsüz seriler arasında yerini aldı . Oyunların üzerine 10 tane exp paketi yap gene alınır farketmez
    Bu arada hala Battlenette binlerce kişinin Diablo 1 oynadığını biliyormuydunuz ? ( Bende oynuyorum Diablo 1 '96 yılında çıktı hatırlatayım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.