Şimdi Ara

İMDATTTTT!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımı daha yeni aldim ancak hayrini gormek nasip olmadi...bilgisayar windows kurarken bile defalarca kitlendi..zar zor windowsu kurduktan sonra bile herhangi gi bir oyun kurarken ya kitleniyor yada resetliyor??? sacred'i zar zor kurdum, oyuna girer girmez yine ayni sorunlari veriyor... konfigrosyan; amd athlon 3000+ 64 bit, epox 8KDA3I enforce 250gb (anakart), 2X512 twinmoss 400mhz ddr ram, asus ati radeon 9550 GE/TD ekran karti...

bu konfigrasyonu alali daha bir hafta oldu, ancak toplama aldim..yani her parca baska bir yerden..su anda konyadayim parcalari istanbuldan aldigim icin degistirme veya gitme gibi bir durumum yok..sizin yardimlarinizla problemi cozmeye calisacagim..simdiden tesekkurler

• Ram sorunu olabilir. başka ram ile dene..
    kolay gelsin..
  • Acaba kasa ve güç kaynağı nedir,aslında çok güç çeken bir sistem gibi durmuyor ama kaç adet optik cihaz var cd-rom writer vb.?
  • Arkadaşım Bütün Parçaları teker teker deneyeceksin...

Bilgisayar bu hangi parçadan Yaptığı belli olmaz...

Büyük İhtimal anakart ya da ram dndir daha sonra E.K. na bak derim...
  • ramleri tek tek denemeyi dene.
  • usta senin acilen bir yüksek vaoltajlı bir power alman lazım..Daha sonrada bütün parcaları tek tek deneyeceksin senin sorun herhalde ramlarda anakart belki dual ramleri desteklemiyor olabilir..Kolay gelsin..TŞk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.