Şimdi Ara

imei eşleştirememe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık üç ay önce apple store tr den online olarak aldığım iphone 5s telefonuma geçen ay klonlanması nedeniyle kapatılacağı mesajı geldi ve kapandı. telefonum ilk kullandığım gsm no ile otomatik olarak eşleştirilmiş görünüyor mcks sisteminde. ancak şu an farklı bir tel no kullanıyorum. btk ya göre yeni no eşleştirmesini ithalatçı firma yapacakmış. apple teknoloji ve satış ltd. şti. ni defalarca aramama rağmen kendilerinin de türkiye de yeni kurulmuş olması da eklenince hiçbirşey bilmedikleri için eşleştirmeyi yaptıramadım. nasıl ya da kimle irtibata geçebilirim bu eşleştirme için? lütfen yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hacplus003

yaklaşık üç ay önce apple store tr den online olarak aldığım iphone 5s telefonuma geçen ay klonlanması nedeniyle kapatılacağı mesajı geldi ve kapandı. telefonum ilk kullandığım gsm no ile otomatik olarak eşleştirilmiş görünüyor mcks sisteminde. ancak şu an farklı bir tel no kullanıyorum. btk ya göre yeni no eşleştirmesini ithalatçı firma yapacakmış. apple teknoloji ve satış ltd. şti. ni defalarca aramama rağmen kendilerinin de türkiye de yeni kurulmuş olması da eklenince hiçbirşey bilmedikleri için eşleştirmeyi yaptıramadım. nasıl ya da kimle irtibata geçebilirim bu eşleştirme için? lütfen yardım.

Benim bildigim apple i5S imei Klonlanmadigi nasil olduysa ilginc..Eslestirme isini Btk Yapar ithalatci firma nasil yapsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru iphone 5s e başka imei atılmıyor. Ama bu telefonun imei nosu başka cihaza atılabiliyor. Böylece aynı imei 2 cihazda çalışıyor ve btk da kapatıyor. Ayrıca eşleştirme işini ithalatçı firma yapacak diyor btk ve mevzuat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paypal Telefon Numarası Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.