Şimdi Ara

İmei kayıt root sıfırlama samsung a51

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Benim yurt dışından kaçak getirdiğim a51 8 gb cihazımın imei kayıt zamanı geldiğinde eski telefonum olan g4c nin imei sini attırdım. Açtığım zaman telefon sade bir şekilde açışdı ve telefon güncelleme almadı. Ve g4c cihazımın imeisini attığımda asla kapanmayacağını söyledi ve bunu root ile yapmış .telefonu sıfırladığın zaman telefonun sertifikası iptal olur 2000 tl ödersin dedi. 1. Soru:Ben telefonu sıfırlatıp geçici imei attırsam güncelleme alırmı telefon? 2. Soru ise root kaldırdıktan sonra imei feçer ve 2000 tl ödemek zorunda kalırmıyım? (Magisk kullanmış program olarak) İmei kayıt root sıfırlama samsung a51

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sıfırlarsan imei sertifikası gider sertifika için patch yaptırabilirsin herhangi bir telefoncuya sor son sürüm imei patch (yama) çıktımı diye. çıktıysa cihazına uygun olan romu odinle son sürümü indirip yükle sonra telefoncuya götür yamalasın. @MertowskiTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76E01A194 -- 1 Kasım 2021; 22:33:30 >
  • Teşekkürler

• Kurban olayım artık şu exynoslu samsunglara araştırmadan root yaparak imei attırmayın

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

ne yapsınlar ucuza samsung galaxy kullanmak istiyorlar :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung İmei Atma
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.