Şimdi Ara

imei klonlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
28.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Iphone umu yeni aldım. Almadan önce klonlama diye birşeyden haberim yoktu. Foruma bilgi almak için girdiğimde böyle birşeyin olduğu öğrendim. Kontrol ettiğimde çıkan IMEI Numarası ile Iphone un arkasında yazan Numaranın tutmadığını gördüm. Bunun ilerde ne gibi dezavantajları olabilir? Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: lindemann1

Herkese iyi günler. Iphone umu yeni aldım. Almadan önce klonlama diye birşeyden haberim yoktu. Foruma bilgi almak için girdiğimde böyle birşeyin olduğu öğrendim. Kontrol ettiğimde çıkan IMEI Numarası ile Iphone un arkasında yazan Numaranın tutmadığını gördüm. Bunun ilerde ne gibi dezavantajları olabilir? Teşekkürler.

bu telefonunuz klonlanmış demektir.bunun dezavantajı eğer klonlanmış bir imei numaralı telefon kullandığınız anlaşılırsa bunun çok ciddi ve büyük cezaları vardır.size tavsiyem telefonunuzu restore edin..o zaman telefonun arkasında yazan orjinal imei numaranız tekrar geri gelir.daha sonra bu imei numarası ile gidip bir turkcell extraya pasaport ile kayıt yaptırın..yok,bunlara gerek yok,riski alırım diyorsanız da o sizin bileceğiniz bir iş.sonuçta klonlanmış cihaz kullanan çok kişi var

• hehe yandın gitti

e peki bu telefonu alırken hiçmi sormak aklına gelmedi bu alet türkiyede satılmıyor siz nasıl kaydını yaptırdınız diye satan kişiye ...

akıl parası derler bu durumlara bizim oralard bidaha alacak olursan öğrenmiş oldun ..

restore edip kayıt yaptırabilme imkanın varsa kayıt yaptırman hayrınadır şayet telekomünikasyon kurumu pek kimselerin bilmediği

imei numarası ile telefon marka model bilgilerini eşeleştirebilip sorgu yapacak sistemi oturtmaya çalışıyor

kısaca gidip bir nokia imeisini iphone yazınca diyecekki hoppp dur bakayım

yasal cezalar gelirmi bilmem ama sıkıntıya düşmeye gerek te yok düşüncen sağlam kayıt yaptır olsun ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lindemann1

Herkese iyi günler. Iphone umu yeni aldım. Almadan önce klonlama diye birşeyden haberim yoktu. Foruma bilgi almak için girdiğimde böyle birşeyin olduğu öğrendim. Kontrol ettiğimde çıkan IMEI Numarası ile Iphone un arkasında yazan Numaranın tutmadığını gördüm. Bunun ilerde ne gibi dezavantajları olabilir? Teşekkürler.

aldığın yere götür geri. imei si klonlanan telefon sim kart takılıp kullanılırsa başın ağrır sonra.
  • benden tavsie cihazı restore et imei numaran sıfırlansın zaten 1 hafta kapanmas teL sende o süre zarfında kaydını yaptırırsn kendi pasaportun warsa zaten çok kolay bir işlem
  • Pasaportun olması değil ki durum arkadaşlar. Sonuçta bakacaklar pasaportta yurtdışına çıkıp çıkmadığına? Yani birşey değişmeyecek arkadaş yurtdışından kendi getirmediği için ki görünen durum bu , burada kayıt altına orjinal imei si ile aldırması mümkün olmayacak.Yanılıyor muyum? Lakin aynı durum ben de olacak yani ben gidecem 3 adet getirecem iphone.Birini kendim kaydettirecem.Digerlerini de satacam artık ne yaparlar bılmıyorum.Klonlarlar mı klonlamazlar mı orasını alıcı bilir.
  • Eğer telefonun çalıştığı IMEI numarasının aynısını kullanan başka bir telefon da şebekeye girerse telefonun direk kapanacaktır. Bence sen telefonu restore yapıp orjinal IMEI numarasına döndür ve hemen numarayı telekomunikasyon kurumuna kayıt ettir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IMEI sorunu
    geçen yıl açıldı
    İnternetten İmei Kaydı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar yakın zamanlarda abimin 6233 telefonuna vodafone hattı taktığımız zaman sim kart kaydı yapılamadı dedi. turkcell de çalışıyor. müşteri hizmetlerini aradık. bize tel kaçak yollardan yurda girmiş dediler. ama telefonun faturası kvk garantisi falan hep var. sorunun ne olduğunu biliyoruz imei no muz klonlanmış. bugün de mesaj gelmiş abime "Yasal uyarı cep telefonunuzun Imei no su klonlanmıştır 30 gün içinde kapatılacaktır satın aldığınız yere başvurunuz." yani biz bu durumda paramızla rezil olmuş durumdayız bu nasıl prosedür anlamıyorum. başkalarının yaptığı ...... liğin sıkıntısını biz çekiyoruz. ne önerirsiniz sizden yardım istiyorum.

Aldığımız yere daha önceden gittik nokia ya dilekçe gönderdiler. tek no dan açılacak dediler. ama şimdi de bu mesaj geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatalizor -- 19 Nisan 2008; 22:19:38 >
  • Sallama imei numaralarıyla tesadüfen tutturabiliyorlarmış. Bu klon işi iyice çığrından çıktı
  • imei klonlama yasa dışı bir işlemdir. Bu tip bir telefonu kullanmak başınıza hiç beklemediğiniz işler açabilir:

Şu an kullandığınız klonlanmış imei'nin bir terör örgütü üyesi tarafından da kullanılmadığını kim bilebilir?

Bu yüzden aldığınız yerle iletişime geçip telefonunuzu yasal yollardan kayıt ettirmenizde fayda var. Konuyu uzatmanın anlamı yok geçmiş olsun...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.