Şimdi Ara

IMEI kopyalamayı sona erdirecek düzenleme: 1 yıl sinyal vermeyen telefonlar kapatılacak! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
2
Favori
22.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oldu

adam kopyalar bir zavallıya gagalar

alan da bir sene sonra sen pasifsin denildiğinde afallar

olan alana olur yine

kötülerin dünyası

erol taş gülüşünü çok duyarız kulaklarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tedbir mi oluyor şimdi? şaka gibi de denebilir ama ben backdoor gibi diyorum.  

yapacaksanalar tam yapsınlar şu işi. mesela tc kimlik gibi, telefon kullanacak olan kişiye imei no tahsis edilecek. cihazlar da imei no ile aktif hale gelecek. al sana tedbir.    

• Direkt imei kayıt ücreti yerine normal devletin aldığı vergileri indirse buna da gerek kalmayacak ama işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vatandaşını her alanda nasıl zora sokarım mantığı seçim sandıklarından dönecektir

• Bu arada arkadaşlar E-Sim kullanan arkadaşlara bir soru sorayım. kullanan bir kaç arkadaş hiçbir kayıt uyarısı gelmiyor ve kapanmıyor gibi bir şey söylediler bana doğrumudur. yani e-sim kullanan arkadaşlar durum nedir böyle birşey doğru mu yoksa gerçek dışı mı .

• Arap sen içme,içince b*kunu çıkartıyosun.

• Dr. X kullanıcısına yanıt

Senede bir diğerine takacaksin hattı garanti olsun skmesinler diye 10 ayda bir hattını diğer simde kullan.

• volcano2K kullanıcısına yanıt

Aslında bunu bulmak zor değil. İmei bilgisi gidiyor. Sen 5110 imeisi ile 4g internet kullanıyorsan zaten ortaya çıkar. Ama yemiyor. Bu kadar insanın telefonunu patlatmak. Onun için parça parça koparmak istiyorlar.

Eger içmeleri patlatmaya kalksalar ertesi gün iletişim kopar turkiyede

• wolwes kullanıcısına yanıt

Kusura bakma şu "bari şu olsun" diyenler başımızı yakıyor her alanda 7 sene olurken kimsenin sesi çıkmadı adamlar skmeye alıştı devam ediyorlar

• Şeytanın aklına gelmez

• BorckaArtvin kullanıcısına yanıt

Teknoloji bilim kültür sanat sosyal faaliyetler hatta ekonomi halkın çoğunlugu buna bakmıyor din ve vatan hikayeleri yetiyor.

1000 senedir uygulanan politikalar bu en yakını Osmanlı kayda değer tek çivi çakmadan Anadoluyu masallarla uyuttular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19150A2DA -- 19 Ekim 2022; 8:13:55 >
  • millet neden telefonu imei kopyalayıp kullanıyor ? refahın olmayışından olabilir mi aw ?

zorla ötv almak için devletin yaptıklarına bak.

• Benim telde iki sim girişi dolayısıyla iki imeisi var.ben sadece birini kullanıyorum.senede bir sim kartı diğer girişe takmazsam yurtiçi garantili faturalı cihazımın ikinci imeisini mi kapatacaklar şimdi?bu iş nereden tutsan elinde kalacak

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

devlet vatandaşı düşünür hükümet ise kendisini  

• Arkadaşlar Türkiye'deki tüm cep telefonlarını üst üste koysak, ne kadar uzun bir kule olur? Meraktan soruyorum.

• Osiris34 kullanıcısına yanıt
    İyiyim brom sen?

O kadar telefonu nasıl topladin ya bi foto atsana toplu

• Ülke ülke gibi degil, bilisim ve teknik destek saglama sirketi gibi yönetiliyor.

• Boyle sacma şeyde görmedim ülke surekli şaşırtıyor. Benim çekmecemde s4 s4 mini note 8 duruyor .Aile bireylerine eskiyen yada artık benim işime yaramayan cihazları veriyorum .Mesela s6 yi geçen gün babanemme verdim 80 kusur yaşında kadın dedim sana daha öncede telefon vermiştim nerde o cikardi poşetle cekmeceden misal o kapanmış olacaktı. İlla kendime ait hat takma olayi da olmaz sinekten yag çıkarma olayını da astılar artık.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.