Şöyle seylere hatta şu MTV ÖTV gibi motor hacmi elektrikli kW gücü gibi dilimlere vs harcadıkları zamanı ülke iicn harcasalardi Kore ve Almanya'yı sollamistik yazık gerçekten salla başı al maasi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
IMEI kopyalamayı sona erdirecek düzenleme: 1 yıl sinyal vermeyen telefonlar kapatılacak! (6. sayfa)
-
-
O zaman hepsijet,kolay gelsin felan gg oldu.Alın size çok kutsallaştırdığınız devlet yapısı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbir zaman daha kötüsü olamaz demeyin 🍭
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hali hazırda anneme aldığımız bir telefon var 2 ay önce imei atıldı kullanıyor şimdi o telefonun imeisi silincek mi anlamadım? yoksa atıldığı telefonun imeisi silineceği için o da mı gidecek..
-
Akepenin cep telefonu ile derdi ne arkadaş ?
Ülke cep telefonu üretse ,yerli üretimi korumak için diyeceğim .O da yok .Bir kaç montaj yapan firma haricinde Türkiye de telefon üretimi yok .
Türk halkına bir cep telefonunu bile lüks gören zihniyet.Yazıklar olsun.Telefondan alacağınız vergi yerine yandaş çetelerin vergi borçlarını silmeyip ,tahsil etseydiniz devlet daha çok kazanırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikalos -- 19 Ekim 2022; 9:46:15 > -
Yemin ederim her gün bu tarz saçmalıkları okumaktan gına geldi, vatandaşı dara düşürecek sıkıntıya sokacak ne varsa yapıyorlar. Hangi şeytanın aklına geldi acaba. Yeter artık vallahi aşırı sıkıldım ya diğer ülkeler neler yapıyor ne fiyatlara ne teknolojiler kullanıyor biz nelerle uğraşıyoruz bu arap sevicilerin yüzünden.
-
Yabancı ülkelerde insanlar telefon değiştirmek istediğinde "hangi kampanyadan yararlansam ,hangi telefon daha kaliteli " diye araştırırken ,bizde en az kazzığı nereden yerim ,hangi telefonlara imei atabilirim derdindeyiz. Telefon lüks değil ,temel ihtiyaçtır artık .Tüpçü dayılarla ,yağ kuyrukçu teyzelere bunu anlatmak mümkün değil tabii ki.
-
Hayır siz o IMEI nbaska telefonda kullandığınız için kapanmaz.
Kıyıda köşede duran telefonlara olacak hic sim kart takılmayan telefonların IMEI numarası geçici kapatılacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nasıl yani köşede duran telefonum kullanmadığım için kapatılakmı böyle bir mantık mı var iphone 6 var kenarda telefonumu tamire veririm bozuluyır diye satmıyorum kenarda duruyor
-
Akepe Türk halkına diğer dünyaya gitmeden cennet ve cehennemi yaşatmak için elinden geleni yapıyor .
Yandaşlarına ihaleleler ,5 er 10 ar maaşlar ,vakıf adı altında para hortumlamalarla cenneti yaşıtıyorlar. Geri kalanlara da cehennemi yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar .Ateşi harladıkça harlıyorlar .Bu arada hala da "daha fazla odun yokmu ,donuyoruz " diye höllouughh çeken tayfa da var.
-
az kaldı az, gideceksiniz...
-
Şaka gibi ya daha neler görücez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu akıl almaz işi savunacak kadar zeki insanlar varmış.
Partizan olmak bunu gerektirir ne de olsa…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dikkat ediyorum de herkes veryansın etmiş, aga bu Ortadoğu zihniyetine -ki onlar bile bizden daha iyi- (bakın İran'da bile halk ortalığı yıkıyor özgürlüklerini tekrar alabilmek için, bizde olsa önce bizi başı açıklar kovalar, ülkeyi karıştırmaya çalışıyorsunuz diye!) ülkeyi teslim edip de İsviçre ayarında bir ülke beklentisiyle yaşıyorsunuz, yeminle kızdığımdan değil ama bu ülkedeki halka -çok küçük bir azınlık dışında- bu hükumet bile fazla, bunların daha beterinin gelmesi lazım, ne diyeyim tadını çıkarın! Ben mi, bir aksilik olmazsa yakında kalıcı olarak yutdışına çıkacağım altta kalanın canı çıksın. SVİHS :)
-
Konuyu okuduğum yere kadar kimse yazmamış. Yahu hepsini geçtim çift hatlı telefonlar var. Ben telefonu değiştirdiğimden beri aynı sim slotunu kullanıyorum 1.5 yıldır. Şimdi bu saçma yasa ile aktif kullandığım cihazın diğer slotu kapanacak. Böyle saçma bir yasa olamaz. Zaten ederinin 2 katına alıyoruz cihazları bir de ne zaman kullanacağımıza karar vermek. Hiçbir mantığı olmayan öneri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle saçma bir uygulama olamaz. Çekmecede tuttuğum kullanmadığım yedek telefonumdan sana ne? Çift simli telefonumu tek hat kullandığım için hangi hakla kapatacaksın?
Klon imei'yi engelleyeceksen git başka şekilde engelle. Önce bir de insanlar neden bu tür şeylere muhtaç kalıyor diye bir sorgulayın!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu istediğiniz hattı kullanarak aktifleştirebileceksiniz(bunda bir sıkıntı yok).Telefondan tekrar sinyal alınıyor mu ona bakacaklar
Sıkıntılı olan taraf kapanırsa açtırma kısmı.Orada tek hat devreye girebilir (ki bence girecek, klonlanmış telefonlarda da aynı şeyi yapıyorlar)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az kaldı Allahtan. İstedikleri yasaları çıkartsınlar, nasılsa vatandaşın yararına olmayan saçma sapan yasalar iptal edilecek. 1 seneden az kaldı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X