Bildirim
İmei uzatma devri bitti. Şimdi ne olacak?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geriye kalan en kolay yol kimlik ile gidilen ülkelere gir çık yapmak yada yavru vatan kıbrıs git gel ile tam kayıt yapılır. Hat sahibi ile telefonu kayıt eden kişinin aynı kişi olması gerektiğini yazmıyorum zaten bilinmesi gereken bir konu.
-
kaynak atar mısın baktım göremedim
-
Peki mesela dedemin üzerine kaydetsem dedemin hattını kullansam sorun olmaz demi? dedem yurtdısında yaşıyor. Onun pasaportla açsak . onun üzerine hat alsak . O hattı ben kullansam? -
milet 40 000 e telefon aliyor tapusu onun degil
hirsizlar bir yolunu bulur isleri o
cok farkli seyler yapiyorsunuz sanki o telefonlarda yediginiz nane hep ayni
kedi resmi paylas kendi musmula suradina filtre koy
apple nasil kole yapmis o beyinleri maliyeti uc bin satisi 40 000.... oldu ekstrasi ne
eeeeeee salla hava olsun.
zekice
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 16 Eylül 2022; 2:53:49 > -
Hocam merhaba konuyla alakasız olacak kusura bakmayın ama bende yurtdışından yeni çıkacak olan iphone 14 pro modelini almak istiyorum forumda konu açtım ama pek cevap gelmedi zahmet olmassa bana özelden yardımcı olabilirseniz sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X