Şimdi Ara

imPARAtor istemiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'dan uzak Allah'a yakın olsun. Uçakta gazeteci dövülmesine seyirci kalan, kebapçı basan adamı liseci ihtiyarlar GS a tekrar kabul ederlerse onlara da yazıklar olsun.

• Biz de seni taraftar olarak istemiyoruz

Terim nefretin galatasaray sevginin onune gecmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 26 Temmuz 2017; 17:16:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Biz de seni taraftar olarak istemiyoruz

Terim nefretin galatasaray sevginin onune gecmis

Senin Galatasaraylı olduğun bile belli değil. Sen troll konular açmaya devam et.
  • Bende sevmem FTyi çok ama GSyi başarılı yapıyomu? Hayır diyemiyorum.
  • Trollll.

• RAKİP TAKIMLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 26 Temmuz 2017; 17:29:37 >
  • Allah biliyor ya gelmesini hiç istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fatih Terim i kişilik olarak ben de sevmiyorum. Cahil insan egosu var adamda, ama şunu da kabul etmek lazım bu Galatasarayı bu durumda başka kimse adam edemez. Yabancı hoca getirsen alışması, ligi futbolcuları tanimasi geçene kadar yine şampiyonluk gider. Türkiye Ligi için tartışmasız en iyi çözüm Fatih Hoca.

• yallah gidin mahallenizin takımı tutun o zaman
  • Babasının çiftliği ya gel git gel git takımın tüm dengesiyle oyna dur.

Ne zaman gelse başarılı oldu doğru ama her gittiğinde takımıda bitirdi.

Şimdi gelecek 1 2 yıl şampiyon yapacak sonra gene sıkılacak birşeyler bulacak çekip gidecek ondan sonra gene enkaz toparlayacağız.
  • Fatih Terim'i kişilik olarak ben de pek sevmem ama Galatasaray'ı düzlüğe çıkarır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip takım taraftarı aklınca konu açmış

• Fatih Terim'in gelmesini istemeyenler kendisini çok fena kıskanıyor.. Başarısını,parasını.. Ben istiyorum çünkü GALATASARAY'ın şampiyon olup avrupada oynamasını istiyorum. Östersundsdfojn mi nedir onlara elenmesini değil!
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Rakip takım taraftarı sen olabilirsin. Kebapçıdan dayak, Rüştü Reçber ve adını buraya yazmayı bile zül gördüğüm bir sürü kişiden ayar yemiş, milli takım uçağında gazeteci dövülmesi krizini yönetememiş bir adamı Fenerbahçeliler bile Galatasaray'a hoca yapmak istemez. Fbliler bile o eski GS-FB rekabetini özledi.
  • bir zamanlar şampiyonlar ligi karografilerde hedef olarak gösteriliyordu

şimdi adını söyleyemediğim bir takıma eleniyoruz

ve hala biz tirimi istimiyiriz
  • egemena E kullanıcısına yanıt
    kebapçıdan dayak yediği yok, sallamayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

bir zamanlar şampiyonlar ligi karografilerde hedef olarak gösteriliyordu

şimdi adını söyleyemediğim bir takıma eleniyoruz

ve hala biz tirimi istimiyiriz

Sen önce Türkçe derslerine yoğunlaş. Koreografi yazmasını bile beceremiyorsun. Neyse, bu forumda seni bilen biliyor. Seni bloklamadıysam saçma sapan konularını okuyup eğlenmek için.
  • Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    Galatasarayın yeri düzlük mü ?
  • Dursun koltuğu korumak için tribüne oynuyor. Yemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

kebapçıdan dayak yediği yok, sallamayalım

Hehe yav hehe. Fol yok yumurta yokken bu ayrılık nereden çıktı? Dayak olmayabilir ama kebapçı basmak milli takım hocasının işi mi? Bu zihniyetteki bir adamı teknik direktör yapmak istiyorsunuz.

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Lisecilere ne kadar kızsak da bu kulübün bir saygınlığı var. Kurtlar vadisi izleyip kebapçı basmaya kalkan, onu bile beceremeyip rezil olan tipleri nasıl bu kulübe yakıştırıyorsunuz anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.