Şimdi Ara

İmza atmadan abonelik baslamis(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun google ye ttnet basvuru yazdım cıkan bu numarayı 02164052072 aradım bayan arkadas ttnet yerine doping internet i onerdı ttnet ten 2lira daha dusuk.sordum ttnet gibimi musteri lehimize memnun illa almam için cabalar bnde tamam dedim basvuru yaptım sonra abonelik başlaması için bn den kimlik fotokopisi ve altına doping internet için Die yazın ve imza atın dedi faks yada mail bn mail adresi de basvuru@intdrnetbasvurumerkezi.com du heralde neyse ben atmadım ve giyim ttnet beyine imza attım bunlar aradı abonelik basladı bendedim ttnet başvurdum cok sert sekilde iptal edemezsiniz fatura gelcek dedi bole bişi mumkunmu yarında bahcelievler tüketici haklarına gitmem tavsiyem arkadas lar kendi musteri hizmeti olmayan veya bayi dısı basvuru yapmayın eğitimsiz insanlarla muhatap oluyorsunuz telefonu tuzum kapattı odiyeceksiniz 1ay sonra diyerek 2ciyi aradım kimin yuzune kapatıyor diye baska biri cıktı durumu durgun bi sekil de anlattım bana hoşçakalın dedi kapattı bole imza atmadan baslatabilirlermi asıl soru bu cunku ttnet e imza attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TTnetin direk resmi sitesinden neden basvuru yapmadin ?
  • hakanabibe kullanıcısına yanıt
    Adınıza sahte abonelik yamışlar geçmiş olsun. Taşeronlarla iş yapılmaz diye bas bas bağırıyoruz. Firmaların siteleri belli, resmi müşteri hizmetleri belli, ana bayileri belli. btk'ya şikayet edip onayınız olmadan sahte abonelik yapıldığını belirtin.
  • Kimlik fotokopisi falan göndermedim nasıl baslatabilirlerki bdk yı bi araştırayım bn yarın belediyeye tüketici hakem heyetine gidecektim

• hakanabibe kullanıcısına yanıt
    belediye ne alaka? tüketici hakem heyetleri kaymakamlıklarda bulunur. bdk yazıp da bddk'yı bulmayın sonra
    tuketici.btk.gov.tr
    https://tuketici.btk.gov.tr
    bu adresten kayıt olup doping interneti sözleşme olmadan abonelik başlattıkları için şikayet edeceksiniz.
  • Telefon kendi düzeltme yapıyor K. B daha onceden gittim tüketici heyetine bahcelievler belediye içerisinde Üye olup msj attım iletişim no bulamadım. Bn banka da da msj yolu ile kredi başvurdum TC mi verdim onaylandı gittim baska bankadan aldım zorla TC verdin bizden alacaksınız demedi bunlar tam bir dolandırıcı gerekli BÜTÜN mercilere başvurmak istiyorum doping adsl aradım Üyelik yok gorunuyor bn yinede esegi saglam kazığa bağlıyım da onerim bayiden baska biyerde Üyelik yapmasın arkadaslar ağrısız basa ağrı
  • Dostum son durum ne? Aynı şey benim de başıma geldi dün. Herhangi bir imzam yok. Telefondan onay vermişsin diyorlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tehdit Maili Aldım Yardım Edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.