Şimdi Ara

İMZA KAMPANYASI=Fen-Edebiyat Fak. Vergi Müfettişi Olmasına Hayır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyuma İİBF, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi.. Hakkına Sahip Çık sende Sesini duyur..

Vergi müfettiş yardımcılığı giriş sınavında yapılan değişiklikle eğitim, fen ve edebiyat fakültelerinden mezun olanların da vergi müfettiş yardımcısı olmasına karşı yapılan imza kampanyası başlatılmıştır. Bu mantıksızlığa karşı durmak tüm toplumun sosyal faydasını yükseltecektir. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesini terk ederek sizlerde imza kampanyasına katkı gösterirseniz umut verici olur...

http://imza.la/fen-ve-edebiyat-fak-vergi-mufettisi-olmasina-hayir/liste

• ben eğitim fakültesi mezunuyum. kampanyaya destek vereceğim.

herkes işini yapsın aldığı eğitimin hakkını versin.

bu ülke de neden böyle işler oluyor anlamış değilim.

sanki kpss ile herkes yerleşiyormuş gibi bir de başka fakültelere hak vermek nedir ya?
  • Böyle saçma bir uygulama az bulunur. iktisat fakültesi mezunlarına doktor olabilirsin demek gibi birşey. Demekki yıllarca hangi müfredat okunduğunun bi anlamı yokmuş.
  • ya arkadaşlar kim işini yapıyor bırakın insanlar ekmeğinin peşinde koşsun makine muhendisleri bile zamanında sınıf öğretmeni olarak atandı bu ulkede ona kalırsanız fen edebiyatlıtların atanması gereken atom enerjisi kurumunada iibf liler atanabiliyor toplanın oraya atanmak istemiyoruz diye imza kampanyası yapın o zaman ama yok insanlar kendine gelince iyi başkasına gelince mırın kırın
  • bir iibf li olarak bu düzenlemeye başından beri karşıyım iktisat maliye muhasebe hukuk bilmeyen o dersleri almamış olan adamın vergi müfettişliğinde yeri yok oldu o zaman ben de tarih öğretmeni olayım var mı böyle bir saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş, işte öğrenilir. Aldığın dersler sadece bakış açını biraz geliştirir bir süreye kadar.

Yoksa bu dersler ve işkolları zaten oluşmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.