Şimdi Ara

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357
Cevap
4
Favori
72.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ohoo daha yeni mi deniyoısun bamkan geç bile kaldın... ben hala jammix kullanıyorum... bu arada onun çirkin ikonunu audigy ikonu ile değiştirdim ..system trayde daha karzimatik bişi duruyo artık
  • Dfx audio programınıda öneririm mutlaka dedneyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ohoo daha yeni mi deniyoısun bamkan geç bile kaldın... ben hala jammix kullanıyorum... bu arada onun çirkin ikonunu audigy ikonu ile değiştirdim ..system trayde daha karzimatik bişi duruyo artık

Senin ayarlarına güvenirim, hangi ayarlarda kullanıyorsun jammix'i resim koyar mısın?

Not: İstediğim ayar tiz ve mid hiç azalmadan bass derinleşecek şekilde..

• ben ses akrtıyla kullanıyorum jammix yinede sesi bozuyo....baslar derin güzel ama midler
  • bende CREATIVE SBS 370 2+1 SPEAKER ve realtek ac'97 onboard ses kartı var bende denedim basslarda gerçekten değişiklik oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

ohoo daha yeni mi deniyoısun bamkan geç bile kaldın... ben hala jammix kullanıyorum... bu arada onun çirkin ikonunu audigy ikonu ile değiştirdim ..system trayde daha karzimatik bişi duruyo artık

Senin ayarlarına güvenirim, hangi ayarlarda kullanıyorsun jammix'i resim koyar mısın?

valla ben aynen tibinin dediği gibi yapıyorum.. hiç oynamıyorum.. oyna oyna bitmez bu jammix çünkü...

**my favourite i seçiyorum ve treble ı %120 ye ile treble range i de 17960 da seçiyorum

• quote:

quote:

quote:

valla ben aynen tibinin dediği gibi yapıyorum.. hiç oynamıyorum.. oyna oyna bitmez bu jammix çünkü...

**my favourite i seçiyorum ve treble ı %120 ye ile treble range i de 17960 da seçiyorum

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN

Ben de yine tibi'nin verdiği (ruhu şad olsun bu arada ) bu ayarları kullanıyorum, ses daha bi şenlikli geliyor...

• Cok ilginc, film oyun filan tamam da kaliteli muzik ve bass icin 5+1 , 7+1 filan kullanilmaz ki. Bass icin adam gibi stereo kolon gerekir. Eger alacaginiz yeri de biliyorsaniz fahis fiyattan satilan 5+1 sistemlerden daha ucuza cok daha kaliteli ses elde edersiniz.
  • dostum çok sağol ya süper oldu bende böyle bass ı hangi hapörlörler veriyo diyodum demek mesele ayardaymış fazla ince ayarla uğraşamadığım için böyle hazırını bulunca iyi oldu.(rüya gibi) tekrardan çook sağol
  • aslında evet müzik 2+1 de dinlenir ama megaworks ,gigaworks vs. gibi hop.lerde insanın çok da umrunda olmuyo diğerlerini bilemem dicem ama creative 5200 de de dinlerken yine zevkli oluyodu
  • Aslında ses kartınız veya playerınızın Equalizer' ı geniş frekans aralığında ayar imkanı sunuyorsa Derin Bass elde etmek için ayrıca eklenti kurmanıza gerek kalmıyor.
    Bende Creative T7900 ve X-Fi var, ayarları yapılmayınca hakikaten sert bass ses alıyordum. Derin Bass sesleri veren EQ da 31Hz ve 62Hz frekansları, sert bass olarak duyduklarımız ise 125Hz'e karşılık geliyor. Hem player hem ses kartınızdan Equalizerı açın, en soldaki 31 ve 62Hz leri ses bozulmayacak ve sature olmayacak şekilde arttırın daha sonra 125Hz i de sert bass lar yeterinde düşecek şekilde azaltın. Böylece derin bass elde edersiniz. Tabi sadece bu yeterli değil subwoofer' ın odadaki konumu da önemli, subwoofer direk size bakacak şekilde olmasın uzaklara koyun kulağınıza dolaylı yollardan bass gelsin. Böylece bass sesleri daha derin hissedersiniz.

Windows Media Player'da SRS-WOW aktifleştirip, Büyük Hoparlör seçip TruBass' ı belli bir değere kadar arttırdığınızda derin bass ses üretilmesine yardım eder

Bunları yaptığımda çok yumuşak içimi titreten çok güzel bass ses alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 6 Eylül 2007; 10:51:40 >

• Güncel
  • bu konuyu ben açmıştım. vay anasını almış başını gitmiş
  • bende creative 4.1 vardı daha bugün Creative Audigy Value 7.1 24 Bit Ses Kartı aldım.ayarları yaptım.güzel oluyo ama benim gibi rock dinleyenlere pek tavsiye etmem.derin tiz yaptıran bişe yokmu
    iyi oldu ama bizimkiler rahatsız olduğunda bass tan ödün vermeden yine dinlemeye devam.derin olduğundan pek rahatsız edici olmuyo.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN

Ben de yine tibi'nin verdiği (ruhu şad olsun bu arada ) bu ayarları kullanıyorum, ses daha bi şenlikli geliyor...

kedi mırlaması oluyo böle

• yahu benim büroda dandik 2 li Cello marka hoparlör vardı, bi deneyeyim dedim. Cello oldu Creative

bu işin abartısı ama cidden ses eskisinden çok daha tatmin edici geliyor.

paylaşım için teşekkürler...

• işte ben paylaşımımı yapıyorken @eda_fb adlı şımarık bir kız yüzünden ve ona yalakalık yapan saltuk isimli kompleksli bir admin yüzünden ban yedim. ses sistemi bölümü bazı üyelerini kaybettikten sonra hep aynı konuları döndürüp durdu. koca siteyi ayakta tutan 2. el bölümü. ( tibinin ruhu şad olsun diyen @bamkan arkadaşıma hitaben yazdım )
  • beyler tüm yazılanları okumadım ama bu işlemler ve program sadece bass anlamında bir yenilik netlik mi getiriyor sistemem yoksa her anlamda daha kaliteli bir ses mi sağlıyor?
  • Bu gün creative i-trigue 3400 hoparlör sistemim geldi ve bende denedim hakketten derin baslar elde ediliyor. Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekkir

beyler tüm yazılanları okumadım ama bu işlemler ve program sadece bass anlamında bir yenilik netlik mi getiriyor sistemem yoksa her anlamda daha kaliteli bir ses mi sağlıyor?

tabiki sadece bass anlamında değil ama bass a olan etkisi diğer pluginlerde pek yok. o yüzden dierlerinden ayrılıyor. eğer mid ve tizleri artırmak istiyorsan zaten eq ayarlarını kurcala elbet halledersin. ancak istediğin kadar eq ayarı yap bu pluginin sağladığı derin bassı elde edemezsin.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.