Şimdi Ara

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
72.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladım dediğin gibi birkaç sağlam ayara ihtiyacım var
    quote:

Orjinalden alıntı: termo6556

quote:

Orjinalden alıntı: ekkir

beyler tüm yazılanları okumadım ama bu işlemler ve program sadece bass anlamında bir yenilik netlik mi getiriyor sistemem yoksa her anlamda daha kaliteli bir ses mi sağlıyor?

tabiki sadece bass anlamında değil ama bass a olan etkisi diğer pluginlerde pek yok. o yüzden dierlerinden ayrılıyor. eğer mid ve tizleri artırmak istiyorsan zaten eq ayarlarını kurcala elbet halledersin. ancak istediğin kadar eq ayarı yap bu pluginin sağladığı derin bassı elde edemezsin.
  • Süper ama yüksek seslerde bass lar catlamaya basliyo ama yinede kısık seste mükemmel
  • ben z5500 le winamp DFX 8.0 eklentisini kullanıyorum.gerçekten çok başarılı denemeyen varsa tavsiye olunur tarafımca.
  • sağol hocam güzelmiş.
  • seLam creative sbs a300 kullananlar plugini nasıl kullanıyor yazabilirse sevinirim..

bende subwoofer da wırt wırt sesler gelıo neyse anlamadım..
  • güzel plug-in.arkadaşın THX550 sinde denedik çok hoş bass elde ettik ama yinede benim z2300 kadar derin bass veremedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3RS1N

seLam creative sbs a300 kullananlar plugini nasıl kullanıyor yazabilirse sevinirim..

bu plug-ini senin kullanman sakıncalı sistemin zarar görebilir.
  • Benim sistem imzamda pek ise yaramadi gibi sesler bayagi kotu oldu ya cok iyi bir ayar gerekiyor ya da stereo + 4 yonlu haporlore gore degil...yani sony nin kolonlarini inanilmaz derecede bozdu...ben enhancer 0.17 kullaniyorum live ambiance de cok basarili gercekten gelen bir daha odadan cikamiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhansx1

quote:

Orjinalden alıntı: 3RS1N

seLam creative sbs a300 kullananlar plugini nasıl kullanıyor yazabilirse sevinirim..

bu plug-ini senin kullanman sakıncalı sistemin zarar görebilir.

auto voLume de KuLLanıyorum 1kac gündür güzeL geLiyor ses yinede tşk İLgin için..
  • Bilgini paylaştığın için sağol.
  • beyler ses 5 katına çıktı ya çok sağol kardeşim benim.
  • link kırık sanırım yeni link var mı yada upload edebilecek var mı
  • Ohaaa

Logitech X-530 ile denedim ulan mahvetti ortalığı.. Z5500 düşünemiyorumm... Teşekkürler paylaşım için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

link kırık sanırım yeni link var mı yada upload edebilecek var mı

buyur hocam

http://www.winamp.com/plugins/details/147820
  • gerçekten başarılı bir plug olmuş,teşekkürler,X540 ile kullanıyorum,sese biraz yüklenince basslar pörtlüyor ama kısık seste cidden çok güzel ses elde ettim...
  • Ben bu programı kurdum ilk başta çalıştı pc yi kapatıp açılınca kafayı yedi kırmızı icona basıyorum konsol acılıp kapanıyo aynısı baskasına olan varmı ilginç
  • yok olmuyo
  • Haydi bende niye böyle birşey olduki silip kuruyom tıklıyom kırmızı ses iconuna açılıp hemen kapanıyo consolda uygulama yapamıyorum ses değişiyo ama merak edip kurduk ne işe yarıyo diye kafayı yedi silip kuruyorum banamısın demiyo
  • g500 de denedim malum bassları daha derin yapmak için ama hem winamp ı kurup hem jammixi indirdim treble hem treble range hepsini yaptım ama eskiden kısıkta kullanıyordum bassları yani açınca rahatsız ediyordu şimdi ise sadece açabiliyorum ama yetersiz kalıyor bu seferde pek bir derinlik yok gibi bir yerde yanlışmı yaptım acaba?
  • Yok arkadaşım bir yanlışlık yok zaten bu sistem orta ve kısık seslerde farkı ortaya koyuyo sesi çok açtınmı sesi bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 3 Mayıs 2008; 13:06:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.