Şimdi Ara

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357
Cevap
4
Favori
72.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4front eq programı kullanıyorum şu anda.. 31Hz +8 çubuk, 60Hz ellemeyin, 125 ve 250Hz yi tam kısın.
    Diğerlerini ellemeyin tamamdır. Yalnız winamp yada başka programın bass ve (rock, dans dahil kapatın düz yani) tarafını açmayın, üstüste biner ve bozar. Tireble bölümünü istediğiniz gibi ayarlayın..
  • rıdvan insan sesı adı ne müsiicde solermısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunet

quote:

Orjinalden alıntı: forever_boy

ya aslında boşuna uğraşıyoruz. bu ses olayı kişiden kişiye , cihazdan cihaza mekandan mekana çok fark

ediyor. pc olayında elimizde seçenekler çok fazla

1. cihazın ayarları 2. ses kartının ayarları 3.program plug ayarları 4. program eko ayarları

5. cihaz kalitesi 6. mekanın uygunluğu

bu ayarlar birbirlerini çok fazla etkiliyor. doğru ayarı tutturmak çok zor ve tutsa bile kendi zewkinize göredir

başkasının beğenmesine imkan yok.

o kadar para werip kurulup albüm yapılan stüdyoların kayıtlarını bile bazen tutturamıyorlar. kimi beğeniyor

kimi beğenmiyor. zewkler ve renkler tartışılmıyor. tawsiyeler boşuna gibi geliyor

evet cok haklısın ozellikle ses konusunda insanların zevki cok farklı . dedigin gibi her studyonun yaptıgı sarkı aynı olmuyo ben bazı kayıtları seviyorum bazılarını sevmiyorum.

bence bu ses olayı birazda ses kartı kalitesi ile alakalı bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: skunet

quote:

Orjinalden alıntı: forever_boy

ya aslında boşuna uğraşıyoruz. bu ses olayı kişiden kişiye , cihazdan cihaza mekandan mekana çok fark

ediyor. pc olayında elimizde seçenekler çok fazla

1. cihazın ayarları 2. ses kartının ayarları 3.program plug ayarları 4. program eko ayarları

5. cihaz kalitesi 6. mekanın uygunluğu

bu ayarlar birbirlerini çok fazla etkiliyor. doğru ayarı tutturmak çok zor ve tutsa bile kendi zewkinize göredir

başkasının beğenmesine imkan yok.

o kadar para werip kurulup albüm yapılan stüdyoların kayıtlarını bile bazen tutturamıyorlar. kimi beğeniyor

kimi beğenmiyor. zewkler ve renkler tartışılmıyor. tawsiyeler boşuna gibi geliyor

evet cok haklısın ozellikle ses konusunda insanların zevki cok farklı . dedigin gibi her studyonun yaptıgı sarkı aynı olmuyo ben bazı kayıtları seviyorum bazılarını sevmiyorum.

bu ses olayı birazda ses kartından ses kartına çok değişiyor ses kartın iyise aldığın ses kaliteside sorunsuz oluyor

• Hoparlör patlatmaya birebir
  • bi deneyelim bakalım :D
  • ya resimler çıkmıyoooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• link ölmüş yenisi var mı ? gerçi winamp devri kapandı ama bende hala mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibi

arkadaşlar bir çoğumuz sistemimizin sert basslarından şikayetçi özellikle creative T serisi hoparlörler ve MEGAWORKS-GİGAWORKS sahipleri.
    sadece birkaç adımda ses sisteminizin subwooferını İNANILMAZ DERİN BASS üretebilir İÇ TİTRETİR hale getireceksiniz.
    ( garanti ediyorum ). sinema salonunda iç titreten cinsten bass elde etmenin yolunu plugin araştırarak sonunda buldum.
    [size=5]UYARI !!
    bu işlemlerden sonra asla sesi çok açmayın subwooferınız zarar görebilir. bu plugin in amacı orta-kısık seslerde etrafı rezonansa sokabilen ve iç titreten çok derin bass elde etmektir.

sistem gereksinimler.
    (ses kartı : en aşağı creative live 5.1 X-FI ye kadar yolu var..üst modellere çıktıkça bassın netliği ve derinliği artıyor. )
    ( ses sistemi : kanaatimce en aşağı megaworks olmalı ancak yan odada duran i-trigue 3400 de bile İNANILMAZ işe yaradı bunuda belirtirim )

1.öncelikle winampın en son sürümü olan 5.3 versiyonunuwww.winamp.com dan indirin.
    2.http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=147820 bu adresten Jammix Enhancer 031 plugin ini download ediyoruz. ve çift tıklayarak kuruyoruz ( kendisi zaten otomatik olarak winamp klasörürnün içine kuracak ) ve gelelim ince işlere

3.öncelikle winamp ı açıp winampın üzerine sağla tıklayarak aşağıdaki işlemleri yapıyoruz.

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN

4.ardından preferecenes ı seçtikten sonra dsp effect kısmına gelerek jammix enhancer ı seçip çift tıklıyoruz. ( aynı aşağıda duran resimdeki gibi yapıyoruz.)

*bu işlemden sonra isterseniz winamp ı yeniden başlatın yada güzel basslı bir şarkı açın. masaüstünüzde sağ alt köşede kırmızı bir ses denetim simgesi olduğunu fark ediceksiniz . ona 1 kere tıklayın. ve ardından masaüstünüzde alt tarafta kendi simge halinde küçültmüş olan jammix enhancer ı görüceksiniz ona tıklayıp ince ayarlamaları yapıyoruz.

5.siz hazır ayarları kullanarak benimde favori ayarım olan '' My favourite seçeneğini tıklayın. (aşağıda duran resimdeki gibi )

6. bu ayarları yapınca treble eksikliği hemen dikkatinizi çekmiştir. bu sorunu gidermek için size önerim
    enhancer ayarlarından '' music'' bölmüne gelerek treble ı %120 seviyesine getirmeniz ve hemen altında bulunan treble range ayarınıda treble ile aynı seviyeye getirin. ( aynı aşağıda duran resimdeki gibi yapın )

bu ayarları save edin. işlem bu kadar. FİLMLERDE KAYIT TÜRÜNE GÖRE XBS AYARIDA SEÇİLEBİLİR

(SES KARTI O/B OLANLAR SİZE ÖNERİM 5. ADIMDA YAPILAN MY FAVOURİTE AYARINI SİZ XBS SEÇİN

DAHA ÖNCE BU PLUGİNİ DENEMİŞ OLANLAR SEVDİKLERİ AYARLARI BURAYA KOYARLARSA SEVİNİRİM.
    z5500 sahipleride deneyip yorumlarını yazarlarsa çok iyi olur.

Çok yardımcı oldu gerçekten teşşekürler Dfx de satın almıştım 2 si harika 2400w subwoofer 4x 500 watt hoporle takımı ev oynayamaya başladı

• linkler çalışmıyor nasıl yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

linkler çalışmıyor nasıl yaptın

Daha önce yapmıştım
  • nasıl yaptın söyler misin ?
  • quote:

nasıl yaptın söyler misin ?

Kardeşim sen dalgamı geçiyon ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahsinS68 -- 19 Nisan 2015; 12:39:17 >
  • hayır ne alaka
  • quote:

hayır ne alaka

SEN FORUMU OKUMAMIŞIN GALİBA ANLATIYO YA BANA NE SORUYON FORUMA GİRERKEN BAŞLIK FLN OKUMADANMI GİRİYON

arkadaşlar bir çoğumuz sistemimizin sert basslarından şikayetçi özellikle creative T serisi hoparlörler ve MEGAWORKS-GİGAWORKS sahipleri.
    sadece birkaç adımda ses sisteminizin subwooferını İNANILMAZ DERİN BASS üretebilir İÇ TİTRETİR hale getireceksiniz.
    ( garanti ediyorum ). sinema salonunda iç titreten cinsten bass elde etmenin yolunu plugin araştırarak sonunda buldum.
    [size=5]UYARI !!
    bu işlemlerden sonra asla sesi çok açmayın subwooferınız zarar görebilir. bu plugin in amacı orta-kısık seslerde etrafı rezonansa sokabilen ve iç titreten çok derin bass elde etmektir.

sistem gereksinimler.
    (ses kartı : en aşağı creative live 5.1 X-FI ye kadar yolu var..üst modellere çıktıkça bassın netliği ve derinliği artıyor. )
    ( ses sistemi : kanaatimce en aşağı megaworks olmalı ancak yan odada duran i-trigue 3400 de bile İNANILMAZ işe yaradı bunuda belirtirim )

1.öncelikle winampın en son sürümü olan 5.3 versiyonunuwww.winamp.com dan indirin.
    2.http://www.winamp.com/p...s/details.php?id=147820 bu adresten Jammix Enhancer 031 plugin ini download ediyoruz. ve çift tıklayarak kuruyoruz ( kendisi zaten otomatik olarak winamp klasörürnün içine kuracak ) ve gelelim ince işlere

3.öncelikle winamp ı açıp winampın üzerine sağla tıklayarak aşağıdaki işlemleri yapıyoruz.

http://img83.imageshack.us/img83/9886/1xt4.jpg

4.ardından preferecenes ı seçtikten sonra dsp effect kısmına gelerek jammix enhancer ı seçip çift tıklıyoruz. ( aynı aşağıda duran resimdeki gibi yapıyoruz.)

http://img83.imageshack.us/img83/5712/2we0.jpg

*bu işlemden sonra isterseniz winamp ı yeniden başlatın yada güzel basslı bir şarkı açın. masaüstünüzde sağ alt köşede kırmızı bir ses denetim simgesi olduğunu fark ediceksiniz . ona 1 kere tıklayın. ve ardından masaüstünüzde alt tarafta kendi simge halinde küçültmüş olan jammix enhancer ı görüceksiniz ona tıklayıp ince ayarlamaları yapıyoruz.

5.siz hazır ayarları kullanarak benimde favori ayarım olan '' My favourite seçeneğini tıklayın. (aşağıda duran resimdeki gibi )

http://img218.imageshack.us/img218/3944/3mh9.jpg

6. bu ayarları yapınca treble eksikliği hemen dikkatinizi çekmiştir. bu sorunu gidermek için size önerim
    enhancer ayarlarından '' music'' bölmüne gelerek treble ı %120 seviyesine getirmeniz ve hemen altında bulunan treble range ayarınıda treble ile aynı seviyeye getirin. ( aynı aşağıda duran resimdeki gibi yapın )

http://img226.imageshack.us/img226/6705/4jl6.jpg

bu ayarları save edin. işlem bu kadar. FİLMLERDE KAYIT TÜRÜNE GÖRE XBS AYARIDA SEÇİLEBİLİR

(SES KARTI O/B OLANLAR SİZE ÖNERİM 5. ADIMDA YAPILAN MY FAVOURİTE AYARINI SİZ XBS SEÇİN

DAHA ÖNCE BU PLUGİNİ DENEMİŞ OLANLAR SEVDİKLERİ AYARLARI BURAYA KOYARLARSA SEVİNİRİM.
    z5500 sahipleride deneyip yorumlarını yazarlarsa çok iyi olur.

• mesajım bulunsun deneyecem
  • Guzel konuydu. Z623 alinca gerek kalmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.