birde bunu deneyin,eklentiyi kurduktan sonra çalıştırın,basslardaki tok tok sesleri veren 125Hz'dır onun değerini düşürün ve ses sisteminize göre 31Hz ve 62Hz değerlerini yükseltin;) buradan indirebilirsiniz; http://www.yohng.com/eq10/eq10v2-i.exe
bahsettiğim eklenti;
not:ben tekrar bu eklentiyi kullanmaya başladım
kardeş manyak birşey bu :D herkes denesin dehşet ötesi bu ayar
özellikle 31 , 62 , 125 Hz ler çok fark ettirdi
yarın sabah denicem şimdi komsuları ayaklandırmayalım
en derin bası geçtim de en kaliteli temiz ses nasıl elde edilir?.Winampta şuan dfx eklentisi mevcut ama hiçbir ayarını kurcalamadım daha.
en kaliteli temiz ses diyorsan bu tarz seylerden uzak durucaksın. dfx dahil.
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
en kaliteli temiz ses diyorsan bu tarz seylerden uzak durucaksın. dfx dahil.
eklentisiz ses çok mat oluyor.Dfx de 3d sesi açınca ses odaya yayılıyor.Böyle daha hoş ama en iyi ayarı bulamadım daha.
4Front EQ10 tek geçerim
quote:
Orijinalden alıntı: berkcan_06
4Front EQ10 tek geçerim
bunu nasıl indirip kurucaz bir de bunu kurunca jammix devredışı kalıyor mu?
merhaba. tibi arkadaşa özel mesaj atmak istedim ama kapatmış sanırım. ben görme engelliyim. bu yüzden ayarlarını yapamıyorum jammixin. çünki ekran okuyucular hiç bir ayarlamayı yapmama izin vermiyor. desteklemiyor başka bir değişle. anlatılan ayarları yapmam konusunda bana destek olabilecek arkadaşlar msnden ekleyip teamveaverle yardımcı olurlarsa sevinirim. cinezre1907@gmail.com sevgiler.
artık izotope ozone 5 var
10 kasımda çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: Adalet
10 kasımda çıktı
nedır usdat o ..?? wınap gıbı bısımı .. nereden bulabılırızz ..
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
quote:
Orijinalden alıntı: Adalet
10 kasımda çıktı
nedır usdat o ..?? wınap gıbı bısımı .. nereden bulabılırızz ..
Bir tür ses düzenleyicisi diyebiliriz.Plugin yani.Winamp gibi bir media playerla beraber kullanıyorsun.
anladım usdat tskler ... z623 + creatıve tıtanıum kullanıyorum ... ses manyagı oldum son zamanlarda ..
...tekrar tskler ..ıyı forumlar ...
İzotop ozone nedir ve nasıl kullanılır arkadaşlar bilgilendirme yapabilir misiniz?
Bu program sadece winamp tan dinlerken iyi . Ben SRS HD audio kullaniyorum winampi actigimda da media playeri actigimda da bütün sesleri HD olarak aliyorum . Mükemmel bir program tavsiye ederim ..