Bu program sadece winamp tan dinlerken iyi . Ben SRS HD audio kullaniyorum winampi actigimda da media playeri actigimda da bütün sesleri HD olarak aliyorum . Mükemmel bir program tavsiye ederim ..
ses sıstemın nedır usdat ?
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
quote:
Orijinalden alıntı: SonyFun
Bu program sadece winamp tan dinlerken iyi . Ben SRS HD audio kullaniyorum winampi actigimda da media playeri actigimda da bütün sesleri HD olarak aliyorum . Mükemmel bir program tavsiye ederim ..
ses sıstemın nedır usdat ?
Ses sistemi derken, 2+1 kullaniyorum . ( Sony SRS DB 500 )
z623 anakonusundaki t3 fanboyları görsün bunu..
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
bır burası kalmıs t3 t3 t3 dıye yazmadıkları burayada yazssınlar tam olsun
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
bır burası kalmıs t3 t3 t3 dıye yazmadıkları burayada yazssınlar tam olsun
T3 deki bass zaten inanılmaz derin olduğu için bu konuya girmeye ihtiyaç duymamışlardır.Logiboylar
ne mutlu logicılere o zaman
My favourite ayarında kulaklıklarımda çok fazla bass alıyorum.Bass ı biraz nasıl azaltabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
arkadaşlar size birşey diyeyim mi lütfen yanlış anlamayın İNANILMAZ DERİN BASS almak istiyorsanız bence tek çare dijital bağlantıya geçmek ;şu an dijital çıkıştan aldığım temiz bass sesi'ni hiç bir analog bağlantılı hoperlörde duymadım.bağlantı analog ise ne yaparsanız yapın sub olması gerektiği gibi bass vurmuyor sadece biraz iyileştirmek mümkün ama bu seferde doğallığı gidiyor sesin ses'le oynadıkça orjinalinden uzaklaşıyor sesin... akon'un ı wanna f**k you şarkısını dijital bağlantıdan dinleyip o bass'ın derinliğini duysanız kesinlikle bana hak verirsiniz uğuldama değil saf bass sesi geliyor sub'dan...
Öncelikle merhaba,
Bende ses kartı olarak sound blaster audigy value var ses sistemi olarakta edifier m3300sf var. Şimdi dijital bağlantı demişiniz ben ne satın almalıyım bu dediklerinizi yapmak için?
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Reliq
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
arkadaşlar size birşey diyeyim mi lütfen yanlış anlamayın İNANILMAZ DERİN BASS almak istiyorsanız bence tek çare dijital bağlantıya geçmek ;şu an dijital çıkıştan aldığım temiz bass sesi'ni hiç bir analog bağlantılı hoperlörde duymadım.bağlantı analog ise ne yaparsanız yapın sub olması gerektiği gibi bass vurmuyor sadece biraz iyileştirmek mümkün ama bu seferde doğallığı gidiyor sesin ses'le oynadıkça orjinalinden uzaklaşıyor sesin... akon'un ı wanna f**k you şarkısını dijital bağlantıdan dinleyip o bass'ın derinliğini duysanız kesinlikle bana hak verirsiniz uğuldama değil saf bass sesi geliyor sub'dan...
Öncelikle merhaba,
Bende ses kartı olarak sound blaster audigy value var ses sistemi olarakta edifier m3300sf var. Şimdi dijital bağlantı demişiniz ben ne satın almalıyım bu dediklerinizi yapmak için?
Teşekkürler.
dostum bayağı masraf etmen gerekir ya dekoder bulacaksın ki fahiş fiyatlarla satılıyor yada optik girişli bir set alacaksın ki bu da çok pahalı ben bir zaman jazz dekoder+audigy valu dan mono dönüştürücü ile dijital bağlantı yapıp logitech x-530 da kullanmıştım o dijital dekoderi sattığıma hala pişmanım bence ya harcayacağın paraya değmez müzik için müzik seti alınmalı diye düşünüyorum
Kullandığınız bir çok program ekolayzır programı. Herkes basım coştu, uçtu pörtledi bilmem ne demiş. Bunları normal bir ses kartının ekolayzır ayarıylada yapabilirsiniz. Sonuçta donanımızın sınırları belli bu programlar ekstra bir güç sağlamaz size, basit bir ton ayarını bu kadar abartmaya gerek yok .
quote:
Orijinalden alıntı: SupeR_MarıO
Kullandığınız bir çok program ekolayzır programı. Herkes basım coştu, uçtu pörtledi bilmem ne demiş. Bunları normal bir ses kartının ekolayzır ayarıylada yapabilirsiniz. Sonuçta donanımızın sınırları belli bu programlar ekstra bir güç sağlamaz size, basit bir ton ayarını bu kadar abartmaya gerek yok .
Bende aynını diycektim, bu etkiyi creative ses kartının bass ayarlarından yapabilirsiniz.normalde 10 hz de çalışan boofer 200 hz kadar olan seslere kadar artırabiliyor ve bass gücüde artırılabiliyor.
Bunların dediği eklenti tizleri kısıyo az bişi bass veriyo. bassdan başka bişey çalmıyo
Düşük seste dinleyince fark varmış gibi oluyor ancak yüksek sesteki denemelerimde sesi boğmaktan başka bir işe yaramadığını anladım
SRS destekli ses kartınız varsa SRS yoksa yine SRS yazılımını indirerek bir nebze kalite elde edebilirsiniz. Yok ikisi de olmadı derseniz izotope ozone eklentisi ni kullanın. Benden tavsiye
HELL - Just disttorsion seçeneğini seçince kendimi konserde gibi hissettim.
Güncel...
İyiymiş ya bu
dikkat edin de sub'ınızı patlatmayın
baba şahine ferrari motoru takmak gibi bişey, al sağlam bi sistem uğraşmana gerek yok bunlarla