Şimdi Ara

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
72.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir çoğumuz sistemimizin sert basslarından şikayetçi özellikle creative T serisi hoparlörler ve MEGAWORKS-GİGAWORKS sahipleri.
    sadece birkaç adımda ses sisteminizin subwooferını İNANILMAZ DERİN BASS üretebilir İÇ TİTRETİR hale getireceksiniz.
    ( garanti ediyorum ). sinema salonunda iç titreten cinsten bass elde etmenin yolunu plugin araştırarak sonunda buldum.
    UYARI !!
    bu işlemlerden sonra asla sesi çok açmayın subwooferınız zarar görebilir. bu plugin in amacı orta-kısık seslerde etrafı rezonansa sokabilen ve iç titreten çok derin bass elde etmektir.

sistem gereksinimler.
    (ses kartı : en aşağı creative live 5.1 X-FI ye kadar yolu var..üst modellere çıktıkça bassın netliği ve derinliği artıyor. )
    ( ses sistemi : kanaatimce en aşağı megaworks olmalı ancak yan odada duran i-trigue 3400 de bile İNANILMAZ işe yaradı bunuda belirtirim )

1.öncelikle winampın en son sürümü olan 5.3 versiyonunuwww.winamp.com dan indirin.
    2.http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=147820 bu adresten Jammix Enhancer 031 plugin ini download ediyoruz. ve çift tıklayarak kuruyoruz ( kendisi zaten otomatik olarak winamp klasörürnün içine kuracak ) ve gelelim ince işlere

3.öncelikle winamp ı açıp winampın üzerine sağla tıklayarak aşağıdaki işlemleri yapıyoruz.

4.ardından preferecenes ı seçtikten sonra dsp effect kısmına gelerek jammix enhancer ı seçip çift tıklıyoruz. ( aynı aşağıda duran resimdeki gibi yapıyoruz.)

*bu işlemden sonra isterseniz winamp ı yeniden başlatın yada güzel basslı bir şarkı açın. masaüstünüzde sağ alt köşede kırmızı bir ses denetim simgesi olduğunu fark ediceksiniz . ona 1 kere tıklayın. ve ardından masaüstünüzde alt tarafta kendi simge halinde küçültmüş olan jammix enhancer ı görüceksiniz ona tıklayıp ince ayarlamaları yapıyoruz.

5.siz hazır ayarları kullanarak benimde favori ayarım olan '' My favourite seçeneğini tıklayın. (aşağıda duran resimdeki gibi )

6. bu ayarları yapınca treble eksikliği hemen dikkatinizi çekmiştir. bu sorunu gidermek için size önerim
    enhancer ayarlarından '' music'' bölmüne gelerek treble ı %120 seviyesine getirmeniz ve hemen altında bulunan treble range ayarınıda treble ile aynı seviyeye getirin. ( aynı aşağıda duran resimdeki gibi yapın )

bu ayarları save edin. işlem bu kadar. FİLMLERDE KAYIT TÜRÜNE GÖRE XBS AYARIDA SEÇİLEBİLİR

(SES KARTI O/B OLANLAR SİZE ÖNERİM 5. ADIMDA YAPILAN MY FAVOURİTE AYARINI SİZ XBS SEÇİN

DAHA ÖNCE BU PLUGİNİ DENEMİŞ OLANLAR SEVDİKLERİ AYARLARI BURAYA KOYARLARSA SEVİNİRİM.
    z5500 sahipleride deneyip yorumlarını yazarlarsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 18 Ekim 2006; 9:50:05 >

• Paylaşımın için çok teşekkürler.Hemen deneyeceğim.Şu anda gigaworks 7.1 kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

Paylaşımın için çok teşekkürler.Hemen deneyeceğim.Şu anda gigaworks 7.1 kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak
    rica ederim. bu işlemleri yaptıktan sonra sesi yavaş yavaş açarsan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibi

rica ederim. bu işlemleri yaptıktan sonra sesi yavaş yavaş açarsan iyi olur.

Alıntıları Göster
    sağol tibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

sağol tibi

Alıntıları Göster
    rica ederim. bu plugin in kulaklık performansı kötüdür kulaklığı çok zorlar söyliyeyim şimdiden. millet denememiş gerçi
  • quote:

rica ederim. bu plugin in kulaklık performansı kötüdür kulaklığı çok zorlar söyliyeyim şimdiden. millet denememiş gerçi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar subwoofer test yapın sonra music ten insan sesini açin ben şu an mega da denedim süper derin bas geliyor mega sesi seviyorum Allah kimseyi megasından ayrı birakmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaşlar subwoofer test yapın sonra music ten insan sesini açin ben şu an mega da denedim süper derin bas geliyor mega sesi seviyorum Allah kimseyi megasından ayrı birakmasın

Alıntıları Göster
    o sesi biraz boğuyor ses kartın audigy2zs türü bişeyse en iyisi my favourite yapıp treble ı %120 seviyesine getirmek ve treble range ı de aynı seviyeye getirmek gerekit. range olmadan treble ı arttırmanın bir anlamı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o sesi biraz boğuyor ses kartın audigy2zs türü bişeyse en iyisi my favourite yapıp treble ı %120 seviyesine getirmek ve treble range ı de aynı seviyeye getirmek gerekit. range olmadan treble ı arttırmanın bir anlamı yok

Alıntıları Göster
    Paylaşım için saol tibi ama benim jetaudio da yaptığım ayarlarla bundan çok daha iyi bir ses elde edebiliyorum Zaten jetaudio yi makinama kurduktan sonra winamp ı hemen sildim. İstediğim ayarları tam olarak yaptım ve sistemimin tadına daha yeni varıyorum Ama benim yaptığım ayarlar da creative hoparlörlerde nasıl sonuç veriri bilmiyorum ama z-5500 için daha iyi bir ayar düşünemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Paylaşım için saol tibi ama benim jetaudio da yaptığım ayarlarla bundan çok daha iyi bir ses elde edebiliyorum Zaten jetaudio yi makinama kurduktan sonra winamp ı hemen sildim. İstediğim ayarları tam olarak yaptım ve sistemimin tadına daha yeni varıyorum Ama benim yaptığım ayarlar da creative hoparlörlerde nasıl sonuç veriri bilmiyorum ama z-5500 için daha iyi bir ayar düşünemiyorum

Alıntıları Göster
    rica ederim. jetaudio yu ben bir süre kullandım ama megaworkse pek katkısı olmadı diye düşünüyorum. tabi logitech lerin bu winamp pluginine ihtiyacı yok onların bass ı zaten gümmm diye uzuyor gidiyor. o çok hoş ama bu effetle creative sublarıda aynı etkiyi yaratabiliyor. deneyenler yorumlarını esirgemezse sevinirim

• quote:

rica ederim. jetaudio yu ben bir süre kullandım ama megaworkse pek katkısı olmadı diye düşünüyorum. tabi logitech lerin bu winamp pluginine ihtiyacı yok onların bass ı zaten gümmm diye uzuyor gidiyor. o çok hoş ama bu effetle creative sublarıda aynı etkiyi yaratabiliyor. deneyenler yorumlarını esirgemezse sevinirim

Alıntıları Göster
    Zaten senin sayende jet audio nin yeni versiyonunu yüklemiştim tekrar saol Ben 4yıl önce falan çok eski bir sürümünü kullanıyordum jetaudio nin ama beklediğim kadar iyi performans alamayınca winamp a devam ettim. Ama z-5500ü alınca winamp dışında alternatif programlar aramaya başladım sonra da sen jetaudio yi önerdin Bir yükledim bir daha silmedim şu anda çok memnunum z-5500ü olan dostlar kullansın derim hiç pişma olmayacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 18 Ekim 2006; 13:25:53 >

• quote:

Zaten senin sayende jet audio nin yeni versiyonunu yüklemiştim tekrar saol Ben 4yıl önce falan çok eski bir sürümünü kullanıyordum jetaudio nin ama beklediğim kadar iyi performans alamayınca winamp a devam ettim. Ama z-5500ü alınca winamp dışında alternatif programlar aramaya başladım sonra da sen jetaudio yi önerdin Bir yükledim bir daha silmedim şu anda çok memnunum z-5500ü olan dostlar kullansın derim hiç pişma olmayacaklar

Alıntıları Göster
    dawacıyım kardeşim ew çöktü. nolucak şimdi tibi? 5500 war. sub zarar görse yine iyi.

3.dilimde annem geliyor hemen. off ya ferrarin var 50 km.nin üstüne çıkamıyoruz.

ben şimdiye dek enhancer 0.17 kullanıyordum gayet iyiydi .buda güzel,paylaşım için sağol tibi.

jet audio yuda indirmiştim ama keyif alamadım.biraz kurcalıyalım bakalım.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: venom800

aynen bende bi kaç ay önce forumda birisinin tavsiyesiyle jetaudio yu kurdum ve asla vazgeçemiyorum doğru ayarları yaparsanız bence her sistemde çok iyi performanslar alabilrsiniz.sistemde sisteme ve kullandığımız mekanlar farklı olduğu için doğru ayarları yapmak çok önemliBikaç aydır kullanmama rağmen programı daha geçen gün ayarları otuturabildim şimdi onboard ses kartı olmasına rağmen oldukça iyi bi ses alıyorum

JETAUDİO YU KULLANMAYANLAR MUTLAKA DENESİN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZdediğim gibi doğru ayarları bulmak çok önemli)

• quote:

Orijinalden alıntı: EnigM@

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

aynen bende bi kaç ay önce forumda birisinin tavsiyesiyle jetaudio yu kurdum ve asla vazgeçemiyorum doğru ayarları yaparsanız bence her sistemde çok iyi performanslar alabilrsiniz.sistemde sisteme ve kullandığımız mekanlar farklı olduğu için doğru ayarları yapmak çok önemliBikaç aydır kullanmama rağmen programı daha geçen gün ayarları otuturabildim şimdi onboard ses kartı olmasına rağmen oldukça iyi bi ses alıyorum

JETAUDİO YU KULLANMAYANLAR MUTLAKA DENESİN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZdediğim gibi doğru ayarları bulmak çok önemli)

Alıntıları Göster
    ben denedim ama hiç memnun kalmadım, asio driverına devam

• quote:

Alıntıları Göster
    yahu asio driver ile derin bassın d sini elde edemiyorum siz nasıl memnun kalıyorsunuz. mid -tiz iyide basslar küt küt kafama kafama vuruyor
  • quote:

yahu asio driver ile derin bassın d sini elde edemiyorum siz nasıl memnun kalıyorsunuz. mid -tiz iyide basslar küt küt kafama kafama vuruyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tibi

ben hem zs'nin eq'sundan hemde winamp'ın eq'sundan ince ayar cekiyorum gayet hoş geliyor bana

• quote:

Alıntıları Göster
    ya aslında boşuna uğraşıyoruz. bu ses olayı kişiden kişiye , cihazdan cihaza mekandan mekana çok fark

ediyor. pc olayında elimizde seçenekler çok fazla

1. cihazın ayarları 2. ses kartının ayarları 3.program plug ayarları 4. program eko ayarları

5. cihaz kalitesi 6. mekanın uygunluğu

bu ayarlar birbirlerini çok fazla etkiliyor. doğru ayarı tutturmak çok zor ve tutsa bile kendi zewkinize göredir

başkasının beğenmesine imkan yok.

o kadar para werip kurulup albüm yapılan stüdyoların kayıtlarını bile bazen tutturamıyorlar. kimi beğeniyor

kimi beğenmiyor. zewkler ve renkler tartışılmıyor. tawsiyeler boşuna gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: forever_boy

ya aslında boşuna uğraşıyoruz. bu ses olayı kişiden kişiye , cihazdan cihaza mekandan mekana çok fark

ediyor. pc olayında elimizde seçenekler çok fazla

1. cihazın ayarları 2. ses kartının ayarları 3.program plug ayarları 4. program eko ayarları

5. cihaz kalitesi 6. mekanın uygunluğu

bu ayarlar birbirlerini çok fazla etkiliyor. doğru ayarı tutturmak çok zor ve tutsa bile kendi zewkinize göredir

başkasının beğenmesine imkan yok.

o kadar para werip kurulup albüm yapılan stüdyoların kayıtlarını bile bazen tutturamıyorlar. kimi beğeniyor

kimi beğenmiyor. zewkler ve renkler tartışılmıyor. tawsiyeler boşuna gibi geliyor

Alıntıları Göster
    audigy ve x-530 olup da deneyen varmi fark varmi fazlasiyla ugrasmaya degermi ses kaliteli ve guzel mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

audigy ve x-530 olup da deneyen varmi fark varmi fazlasiyla ugrasmaya degermi ses kaliteli ve guzel mi?

Alıntıları Göster
    kardeş x-530 zaten yeterince derin bass verir. bu creative setler için uygun. ama denemek sadece 5 dk ını alıcak. burda cevap beklemek ise günlerini alır.
  • quote:

kardeş x-530 zaten yeterince derin bass verir. bu creative setler için uygun. ama denemek sadece 5 dk ını alıcak. burda cevap beklemek ise günlerini alır.

Alıntıları Göster
    Meganın subı yer seçici doğru yeri bulursan normal player kullandığında bile her taraftan içini titretir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musandia

Meganın subı yer seçici doğru yeri bulursan normal player kullandığında bile her taraftan içini titretir.

Alıntıları Göster
    paylasım icin saol dostum.bise soracam bu olay sadece iyi ses kartları icinmi gecerli yani normal bi ses kartında bu islemi yaparsak fark edermi eskisine nazaran.bide ben bas deyilde tiz agırlı seviyorum sarkıları yani kendi istedfigime gore ayar yapabilirmiyim.bide sistemi yoruyormu bu kurulum.
    son bi soru daha bende orta sınıf bi ses kartı var ama 5.1 creative hoparlor
    var fark olurmu sence.zaten yakın zamanda iyi bi ses kartı alacam ama simdilik idare ediyoruz :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.