Şimdi Ara

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
72.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rica ederim. herkes görsün öğrensin diye koydum. gördüğüm kadarıyla deneyipte memnun olmayan yok gibi
  • @tibi
    bende de suan audigy2zs (pcmcia) ve de megaworks var. Acaba hangi ayarlarda müzik dinliyorsun ?
    Yani megaworks de sub ve tiz ayarların nasıl, ayrıca ses kartı yazılımındaki ayarların nasıl ?
    O kadar cok ayar var ki kafam karıştı walla
  • abi bende bundan bi önceki vardı cok saol vallaa

• *@no fear 1. sayfanın başındaki bütün işlemleri yap. ve winamp ın eq. kapat. eax console dan acoustic effect e getir.cmss yi de stereo surround seç. tizleri mega kumandasından 3. kademenin sonuna surround mixer dan da %55-60 a getir. Bass ı meganın kumandasından 2. kademenin en başına surround mixerdan da %70-80 lere kadar getirebilirsin. dene ve kendi beğenine göre ayarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 29 Ekim 2006; 10:55:13 >
  • winampın equalizeri kapalı olmalı yani?
  • evet normalde eq devreye girmemeli. ancak zs nin eq ayarlarından MİD leri bir miktar arttırablirsin. keyfine kalmış. benim bütün eq lar kapalı.
  • birde sunu sorayım winampı her açışımızda ayar yapmaya gerek var mı artık otomatik başlıyor mu bunu sundan dolayı soruyorum bende bişey fark etmedi gibi sanırım bişeyleri eksik ya da yanlış yaptım
    quote:

Orjinalden alıntı: tibi

evet normalde eq devreye girmemeli. ancak zs nin eq ayarlarından MİD leri bir miktar arttırablirsin. keyfine kalmış. benim bütün eq lar kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 30 Ekim 2006; 11:54:34 >
  • beyler x 530 da denedim gerçekdende basslarda inanılmaz değişiklik yapıyor.inceden ve derinder vuruyor. bide mega yada gigada düşünmek bile ürkütücü

paylaşım için teşekkürler
  • safranboy ses kartın ne bilmiyorum ama eğer o/b ise işe yaramıcağını söylemiştim. live 5.1 ve üstü bir ses kartın varsa dağlar kadar fark etmesi gerekiyor yanlı birşey yapmış olmalısın . çünkü winampı her açışta o otomatik olarak kendisi aktive oluyor zaten
  • ses kartı audigy..Ben biraz daha ugrasayım kesin yapmışımdır bir yanlışlık
  • UFFF BUNE YAW,
    ALT KOMŞU TAVANA VURMAYA BAŞLADI BİLE,TEŞEKKÜRLER
  • ben volume logic kullanıyorum... gayet iyi geliyo bana ses ve bas.. memnunum .. şimdi ordan onu burdan bunu kullanıp deneyince kafam karşıyıo karar veremiyorum..
  • @dark dostum denedin demi karar veremiyorsun yoksa volume logicten çok memnunsunda o yüzdenmi vazgeçmek istemiyorsun? bu plug in üzerinde inanılmaz uğraşılmış çok başarıı bir plug in ancak ses kartın eq. bir miktar MİD takviyeside fena olmaz dı tabi
  • bu program philips kulaklıklara bile süper gidiyo.saolasın
  • Ben win. media playercıydım,
    winamptan nefret ederdim son 2 yıldır kullanmıyordum sayende winampa bu plugin sayesinde geri döndüm... Creative T3000 in sert bass larını bir miktar yumuşattı... Teşekkürler tibi hocam...
  • dün forumdan aldığım audigy 2 zs den sonra hemen ses ile ilgili topic lere daldım ve bu linki gördüm
    akşama denemek için çektim dosyaları sonucu deneyince yazarım benimde en büyük derdim adam gibi bass alamamak
    doyamadım bass a gitti
  • evet @okan dostum T serilerine bu plug in ilaç gibi gelir. ses kartında şekil bişeyse çok daha verimli bir şekilde yararlanırsın bu plugin den. valla yapanın ellerine sağlık. artık media source u da kullanmıyorum. sert basslardan kafam şişiyordu. komşuya gürültü gidicek diye kısa kısa ben duyamaz oluyordum ama bununla komşuya giden seste ( bass) çok azalma oldu. bizzat soruyorum komşulara. bass odada kalıyor resmen
  • Teşekkürler.
  • PLUGİN SES ARTIRICI PROGRAMLAR VS. İHTİYAÇ DUYMUYORUM HİÇ SES%1 DE BİLE İÇİMİ TİTRETMEYE YETİYOR BENİM ÇÜNKİ SİSTEMİM;
    2*38 CM JBL SUBWOOFER
    2*1400 WATT SONY XPLOD
    4*150 WATT HARDWARE ANFİ
    4*75 WATT PIONEER EQUALIZER
    12V 25 AMPER REGULATOR
    ÖZEL YAPIM MDF KABİN
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.