saol kardeşim gerçi sen iyi bir sistem olursa daha etkili olur demişsin ama ben bunu Logitech 5+1 ses sisteminde yaptım fazla belli olmıcak şekilde seste değişiklik oldu...tabi akşam akşam sesi açmak istemiyorum sonra mahalle deprem fln'mı oluyor demesin
rica ederim dostum. logitech sistemler zaten yeterli derecede bassı derin verir. creative bu hoş etkiyi yaratabilmek için bu plugini kullanması gerekiyor yoksa çok çok zor. güm güm kafana kafana bass biner. ama x-530 ve üstü logitechlerde zaten çok hoş bir bass var. ben 2 tane megaworksu birbirine bağladığım halde bass ta derinleşme olmadı kafayı yedim taaki bu plugini deneyene kadar. etraf şimdi gerçekten sallanıyor.
hehe sallanıyormu abi helal valla ilerde ben de sen gibi yapcam sallıcam ortalığı mahalleli şikyet etmiyormu seni
ben megaworks u ilk denememde bile kullanamadım çünkü apartmanda herkes şikayetci oldu ve sistemi kaldırmak zorunda kaldım evde kutusunda öylece duruyor. birde bu denemeyi yaparak derinn bass almaya kalksam ohaa derim mahalleli tam şikayetci olur p: isteyene megaworks u satabilirim 1 defa kullanıp kutusuna koydum sıfır henüz.
ben sadece giga g500 olanlara söylemiştim tibi g500 gerek olmadığı söyledim çünkkü zaten g500 un sub yetiooo
quote:
Orjinalden alıntı: EXPANDER
ben megaworks u ilk denememde bile kullanamadım çünkü apartmanda herkes şikayetci oldu ve sistemi kaldırmak zorunda kaldım evde kutusunda öylece duruyor. birde bu denemeyi yaparak derinn bass almaya kalksam ohaa derim mahalleli tam şikayetci olur p: isteyene megaworks u satabilirim 1 defa kullanıp kutusuna koydum sıfır henüz.
bunu şimdimi yazıyorsun yaw ses sistemimi aldım senin yaptıpın çok yanlışbu arada kaça satıyorsun
Enhancer'i daha yeni keşfettiyseniz büyük şeyler kaçırmışsınızdır bass konusunda. 3 senedir kullanıyorum, fakat şöyle bir düşüncemi de dile getirmek istiyorum. Enhancer'i çok kanallı sistemlerde değil de stereo (bildiğiniz 2 hoperlör) ile kullanmak çok daha iyi sonuç veriyor. Subwoofer; bass'lar için zaten katil gibi birşey. Ses kalitesi nedir, hayatında kaliteli sistem dinlemiş olanlar, aslında markaların bize subwoofer ile yaptığı eziyeti gösteriyor. Ben de x530 sahibiyim, uzun bir DSP-chain sonucunda winamp'ta iyi sayılabilecek bir ses elde ediyorum, "onboard ses kartı ile". Jet Audio ise bana kalırsa çok kanallı ses konusunda rakipsiz. Ancak benim sistemde seste takılma yaratıyor, çalarken kesiliyor bazen. Aynı sorunu POP:WW oyununda da yaşayınca driver ya da hardware sorunu olarak düşünmeye başladım. NForce2 chipset zaten bu konuda mimli. Herhalde o sorun da sistemden kaynaklanıyordur. Creative'nin bass konusundaki olayını biliyorum, bu plugin, özellikle Harmonic Bass ayarı sizi fazlasıyla tatmin edecektir Fakat stereo bir hoperlör ile de deneyin şansınız olursa. En fazla şaşkınlığı o zaman alıyorsunuz. Değişim geçiriyor ses birden
kardeş çok sağolasın harika oldu. bende jbl 4 kanal 1000 watt amfi+ kicker 30 cm 1200 watt bi tub bass vardı arabadan çıkmıştı.. audigy 2 kartım var ve creative inpire 7.1 ses sistemi vardı tabi ben bunun woofere devre dışı bıraktım diğerinin yanın cızırtı gibi zaten.ama ben evde dinliyorum bu inanılmaz fazlaydı zaten bide dediğini indirdim acayip bi derinlik verdi bassa benim alet baya güçlü son seste sorun olmuyor ama inanılmaz rahatsız edici baş ağrısından durulmuyo..hakkaten çok işe yaradı sağolasın
Saol tibi gerçekten çok faydası oldu.
soğol dostum tibi gerçekten çok güzel oluyor bende mega vardı zaetn iyyidi benim odam için ama şimdi daha iyi oldu ama komşulara yazık oldu
teşekkürler..
bu güzel paylaşım için sağol
TİBİ....bnde dediklerini harfiyen yaptım yalnız dediğin gibi derin bas duyamadım none ayarında kalması daha gusel bnce...yalnız şunuda sölim beyler winap fln hikayee....jetaudio indirin kurun ztn aradaki farkı hissetçeksiniz ve winapı hemen kaldırcaksınız pc den.. ve ayrıcı jetaudioda center da çalıo ve gerçekten çok güçlü ses ve bas sesi verio....bnm düşüncelerim böle..karar sizin...jet audio indirni müzik farkını yaşıcaksıınız garanti veriorum....
deneyip tesekkur eden herkese ben tesekkur ederim
media playerın ekolayzır ayarlarını iyi düzenlerseniz buna yakın ses alabilirsiniz oldukça iyi ses veriyor.Özellikle woofer inçi 5.25 ve altı için tavsiyemdir.Çünkü bu winapın sürümü büyük hopharlörler istiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: tibi
deneyip tesekkur eden herkese ben tesekkur ederim
deneyip tesekkur eden herkese teşekkür ettiğin için ben teşekkür ederim
ben tesekkur ettikleri için değil denedikleri için teekkur ediyorum. mümkünse sulandırma
Ne denediysem birazcık yuksek seste subwoofer zonklaması gitmedi creative inspire sux başka bişi degil..
inspire serisinde pek işe yaramıyor doğru T serilerinde belli olur. ve ses kartının en aşağı live 5.1 olması gerek
ses kartı 7.1 onboard realtek, creative inspire 5.1 yine de eskisine gore daha iyi saol..
süper yaa.bundan önce farklı bir enhancer kullanıyordum.ama bu çok çok daha iyi.saolun paylaşım için.bu arada ayarları biraz kurcaladım.çok daha güzel şeyler çıkıyo ortaya.