Şimdi Ara

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
72.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: forever_boy

ya aslında boşuna uğraşıyoruz. bu ses olayı kişiden kişiye , cihazdan cihaza mekandan mekana çok fark

ediyor. pc olayında elimizde seçenekler çok fazla

1. cihazın ayarları 2. ses kartının ayarları 3.program plug ayarları 4. program eko ayarları

5. cihaz kalitesi 6. mekanın uygunluğu

bu ayarlar birbirlerini çok fazla etkiliyor. doğru ayarı tutturmak çok zor ve tutsa bile kendi zewkinize göredir

başkasının beğenmesine imkan yok.

o kadar para werip kurulup albüm yapılan stüdyoların kayıtlarını bile bazen tutturamıyorlar. kimi beğeniyor

kimi beğenmiyor. zewkler ve renkler tartışılmıyor. tawsiyeler boşuna gibi geliyor

evet cok haklısın ozellikle ses konusunda insanların zevki cok farklı . dedigin gibi her studyonun yaptıgı sarkı aynı olmuyo ben bazı kayıtları seviyorum bazılarını sevmiyorum.

• dostum 4400 de gerçekten işe yaradı da sayende komşularla papaz olcaz :D çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim
  • foruma hoşgeldin. özlettin kendini.

yeni bomba gibi konun da çok ilgimi çekti sana iyi forumlar

bu arada Megaworks ve Giga 500 forumunda da kaldığın yerden devam etmen dileği ile

herkese saygılar
  • of bee harbi süper programmış indirmeyen arkadaşlar hemen denesin artık tizler basslar daha net ses daha iyi kesin deneyin
    ses kartım iyi bişi olsa mükemmel sonuçlar alınır bununla
  • gercekten bas cok fark ediyo.sagol.
    ancak ben sesi begenmedim,kulak zevki tabi.begenen begenir...
  • bir bass yükselmesi için ses kalitemi katledemem bu gibi pluginler her zaman ses kalitesini bozar ve bozacaktır en ii ses kartının kendi ayarları
  • Saol tibi yarın denicem.
  • tibi bence My favourite super deep daha başarılı bence ben denedim ve daha derinden geliyor.ne dersin.?
  • arkadaşlar bu ayarlarla Synth And Exodus ft. Kimberly - So Amazing (Bashment remix ft. Loko) parçasıyla muhteşem sesin tadına varın .süper derin bass.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

bir bass yükselmesi için ses kalitemi katledemem bu gibi pluginler her zaman ses kalitesini bozar ve bozacaktır en ii ses kartının kendi ayarları

ben ses kartından bass seviyesini 70-75 lere getirip, hoporlerden kısıyorum, çok tatlı bi ton veriyor.
    yinede bi bakalım, sağol kardeş.
  • teşekkurler dostlar işinize yarayanlar varsa ne mutlu.. tahmin ettiğim gibi creative setlerde çok daha belirgin bir derinlik oluşuyor. bu arada denemeden yorum yapan arkadaşların 5 dakikasını rica ediyorum bir denesinler eğer söylediğim ayarların hepsini yaptığı halde beğenmiyorlarsa eski driverlerına dönmesinde yarar var tabiki. bu benin hoşuma gittiği için koydum beğenmeyenler yapmak zorunda değiller elbet.

jethoca tesekkurler. g500 &thx550 konusuna tabikide devam vatanda g500 bittiğine dair bazı söylentiler duydum umarım doğru değildir.

@skunet o/b ses kartlarında xbs ayarını öneriyorum. ancak en azından live 5.1 kartın varsa my favourite yapıp treble ve treble range i bir miktar arttırmanı öneririm. ve ihtiyaca göre kontrol panelden bass seviyesini arttırabilirsin. ancak duyduğun bass sesi % 90 düşük frekanslardan oluşacağı içşin derinden gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 19 Ekim 2006; 12:23:27 >

• Plugin iyi sağolasın ama dediğin gibi fazla açmamak lazım subı aşırı zorluyor.
  • tibi g500 bitmemiş dün orda en az 6 7 tane daha vardı doğru değil (bostancı daki vatanda )
  • Bi deneyelim bakalım nası olacak... :P
  • Baya iyi bir yazılım walla... X-Fi ın programlarından daha iyi kodlanmış sanki... Bass'ı bariz şekilde değiştirdi... Herkes bence test etsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: taffy

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

bir bass yükselmesi için ses kalitemi katledemem bu gibi pluginler her zaman ses kalitesini bozar ve bozacaktır en ii ses kartının kendi ayarları

ben ses kartından bass seviyesini 70-75 lere getirip, hoporlerden kısıyorum, çok tatlı bi ton veriyor.
    yinede bi bakalım, sağol kardeş.

dün gece yazılımı kurdum. bende winamp 5.2 vardı ama farketmez heralde
    tibi dediğin gibi myfavoritte kullandım bass input lowpass'ı24hz'e ayarladım, tam istediğim sesi elde ettim,
    sistemim adeta dijital sisteme dönüştü
    />
    , zaten müzik tercihim kısık sesle en mükemmel sesi elde etmek, gece olduğu için film denemedim, birde ona bakalım haftasonu.
    hiç beklemiyordum bu kadar işe yarıyacağını, paylaşımın için teşekkürler
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironimperor -- 20 Ekim 2006; 10:55:13 >

• rica ederim. denemeyen kalmasın. çoğu kişi yüzlerce ytllik setleri alırken discodaki veya sinemadaki bassı hayal edip aldığını biliyorum. en azından yazılım kullanarak bu bass sesine yaklaşmak mümkün. herkesten ricam en azından DENESİN
  • TENKYU çok güzelmiş
  • bence arkadaşlar gerek yok bende giga g500 var kendi bassı zaten yetiooo fazlasıylaaaaaaa hatta hiç farkını görmedim tabi ki herkesin kulak zevki başkadır... g500 de basslar harika ötesiii dolgun geliooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 21 Ekim 2006; 17:53:47 >
  • arkadaşlar çoluk çocuksanız allah aşkına yorum yapmayın. adam bvende g500 var çok dolgun gelioooo yapmanıza gerek yok demiş. hay allahım neler var ya. kardeşim herkesde g500 mü var ben bu konuyu g500 ü olanlar baksın diyemi yazdım. ayrıca gerek görmemiş olabilirsin o senin düşüncen milleti yanlış yönelndirme millet denesin beğenen beğenir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.