Şimdi Ara

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
72.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tibi

@dark dostum denedin demi karar veremiyorsun yoksa volume logicten çok memnunsunda o yüzdenmi vazgeçmek istemiyorsun? bu plug in üzerinde inanılmaz uğraşılmış çok başarıı bir plug in ancak ses kartın eq. bir miktar MİD takviyeside fena olmaz dı tabi

senin bahsettiğin plug in i hiç denemedim ama denicem bi ara merak etme.. ama şuan memnun old. um için kurcalamak istemedim beynimi
  • ya bu arada winamp 5 serisi tavsiye etmişsin tibi.. ben 5 serisini farklı zamanlarda kurup denedim ama hiç sevmedim basları boğuk ve fazla güçolü veriyo tizlerin ve midlerin üstüne çıkarıyo gibi geldi bana sanki bas tiz dengesini alt üst ediyo gibiydi.. ve aslına uygun ses vermiyodu saNKİ ?? ben kimseye tavsiye etmiyorum... tabi bu benim düşüncem..

bide bu plug ini winamp 2.xx serisiyle deneyip yorum yapın (ben denemedim ama değişebilir bişiler)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD

PLUGİN SES ARTIRICI PROGRAMLAR VS. İHTİYAÇ DUYMUYORUM HİÇ SES%1 DE BİLE İÇİMİ TİTRETMEYE YETİYOR BENİM ÇÜNKİ SİSTEMİM;
    2*38 CM JBL SUBWOOFER
    2*1400 WATT SONY XPLOD
    4*150 WATT HARDWARE ANFİ
    4*75 WATT PIONEER EQUALIZER
    12V 25 AMPER REGULATOR
    ÖZEL YAPIM MDF KABİN

süpersin sen ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 7 Kasım 2006; 19:13:36 >
  • guzel bır paylasım cok sagol
  • @tibi dostum very thanks
  • tibi san müjdem var 830 wat rms yaptım sistemimi yani seni geçtim rekor bende şu anda
  • dostum çok saol kulaklarımızın pası silindi walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: rekarte

tibi san müjdem var 830 wat rms yaptım sistemimi yani seni geçtim rekor bende şu anda

dikkat et fay hattını harekete geçirme zaten 3.5 atıyorum şu günlerde
    güle güle kullan
  • Peki sormak istiyorum böyle eklentileri bsplayer için kullanabilirmiyiz ? Veya onun için ne yapmak lazım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: msdmadaxe

Peki sormak istiyorum böyle eklentileri bsplayer için kullanabilirmiyiz ? Veya onun için ne yapmak lazım??

denedim ama olmadı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rekarte

tibi san müjdem var 830 wat rms yaptım sistemimi yani seni geçtim rekor bende şu anda

dikkat et fay hattını harekete geçirme zaten 3.5 atıyorum şu günlerde
    güle güle kullan

saol tibi cimm bu arda 3.5 atıyotum dedin benim kaç atmam gerek

• Selamlar acaba jammix enhancer de her açışta my favourite kısmını seçmeli miyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

Selamlar acaba jammix enhancer de her açışta my favourite kısmını seçmeli miyiz

hayır. otomatik olarak kensisi seçiyor
  • çok sagol hakkını odemek zor
  • kardeş bu inanılmaz güzel bişeymiş sadece bas değil insan sesi ve doğa seslerinide çok gerçekçi ve net veriyor ama ayarları çok iyi ve ince yapmak lazım yoksa fayda yerine zarar görebiliriz...paylaşım için çok teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunpul

kardeş bu inanılmaz güzel bişeymiş sadece bas değil insan sesi ve doğa seslerinide çok gerçekçi ve net veriyor ama ayarları çok iyi ve ince yapmak lazım yoksa fayda yerine zarar görebiliriz...paylaşım için çok teşekkürler...

ben uzun süre uğraştım en iyi ayaları bulmak için. ve bence verdiğim ayarlarla en iyi ses elde ediliyor ( kendi zevkime göre tabiki )
  • woofer bi çalışsaydı denerdim hemen
    teşkkür ederim bunu bi kenara kaydediyorum
    woofer düzelince denerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: msdmadaxe

Peki sormak istiyorum böyle eklentileri bsplayer için kullanabilirmiyiz ? Veya onun için ne yapmak lazım??
  • quote:

evet @okan dostum T serilerine bu plug in ilaç gibi gelir. ses kartında şekil bişeyse çok daha verimli bir şekilde yararlanırsın bu plugin den. valla yapanın ellerine sağlık. artık media source u da kullanmıyorum. sert basslardan kafam şişiyordu. komşuya gürültü gidicek diye kısa kısa ben duyamaz oluyordum ama bununla komşuya giden seste ( bass) çok azalma oldu. bizzat soruyorum komşulara. bass odada kalıyor resmen

o sorun bende de vardı, imzadaki x230'dan önce arkadaşın philips mms260'ını kullandım 4-5 ay, ne zaman sesi az bişi açayım desem alt kattan komşu kalorifer peteğine vuruyordu sesi kısayım diye , bassların sertliğinden oluyordu, mecbur geri verdik arkadaşa ayrıca 5+1 e de ara verdim şimdilik ama keşke x530 alsaydım dediğim de olmuyor değil, on board ses kartımdan kurtulayım ama önce,herşeyin sırası var

konuya dönersek ben kendi tecrübemden yola çıkarak philips ses sistemleri kullanan arkadaşlara da rahatlıkla bunu önerebilirim, basslar aşırı sert çünkü . jammix'i philips varken denemedim ama tahmin edebiliyorum sonuçlarını

x230'da denedim , bi arkadaşın dediği gibi 2+1 lerde işe yarıyormuş , gerek olmasa da memnun kaldım, artık winamp kullanıyorum bunun sayesinde

• megaworks +audigy2zs ikilisi ile denedim süpper bu saate gördüm topigi uyandırıyımmı uyuyanları
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.