Şimdi Ara

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
72.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende o/b vs x530 war yaptım pek werim alamadım neden
  • peki tibi o verdiğin ayarlarla nasıl bi ses elde ediyosun.. yani baslar ve tizler ne kıvamda.. baslar özellikle ??
  • midler daha çok belirginleşiyor. bassın derinliği bir miktar azalıyor buda uzun süre dinlediğinde baş ağırısı olmasını engelliyor yani uğultuda bitiyor. istersen dene zaten en fazla 2 dk nı alır.
  • şuanki halde nerdeyse hiç uğulutu yok.. ama daha senin ayaları denemedimm. bu arada fazla derin bas gerçekten adamın kafasını şişiryo uzun vadede .. çok kalabalık bi ortamda saatlerdce kalmış gibi oluyorum ben şashsen.. aynı yumuşaklıkta bası kısıyoreum ben... yumuşaklığı ve derinliği azalltmak yerine..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

kardeş x-530 zaten yeterince derin bass verir. bu creative setler için uygun. ama denemek sadece 5 dk ını alıcak. burda cevap beklemek ise günlerini alır.

konuyla alakası yok bılıyorum ama soylemeden duramıyacagım ; uzun suredır foruma gıremıyorum bılgısayarımdan we dahadda onemlısı ses sıstemıımden (audigy 2zs + microlab x4d :() uzak kaldım sımdı senın sıstemını gordum hayran kaldım. bır anda kendı sıstemımı hatırladım cok kotu oldumm nerdeyse walklahı aglıcak gıbı oldum -- ne oluyorsa bana vızelerın stresınden olsa gerek -- her neyse sıstemıne hayran kaldım. sesı cok ama cok merak edıyorum aynı seyıde ben dusunmstım odamın dıger kosesıne suankı mıcrolab ın tam karsı kosesıne koysam felan dıye dusunmustum ama okul cıktı havada kaldı hayallerım her neyse surem uzadı kendınıze ıyı bakın allah benım gıbı bole bılgısayar we ses sıstemının hasretını cekenlerı en kısa zamanda bulustursun

salıcakla kalın

• quote:

Orjinalden alıntı: ecasa_69

quote:

kardeş x-530 zaten yeterince derin bass verir. bu creative setler için uygun. ama denemek sadece 5 dk ını alıcak. burda cevap beklemek ise günlerini alır.

konuyla alakası yok bılıyorum ama soylemeden duramıyacagım ; uzun suredır foruma gıremıyorum bılgısayarımdan we dahadda onemlısı ses sıstemıımden (audigy 2zs + microlab x4d :() uzak kaldım sımdı senın sıstemını gordum hayran kaldım. bır anda kendı sıstemımı hatırladım cok kotu oldumm nerdeyse walklahı aglıcak gıbı oldum -- ne oluyorsa bana vızelerın stresınden olsa gerek -- her neyse sıstemıne hayran kaldım. sesı cok ama cok merak edıyorum aynı seyıde ben dusunmstım odamın dıger kosesıne suankı mıcrolab ın tam karsı kosesıne koysam felan dıye dusunmustum ama okul cıktı havada kaldı hayallerım her neyse surem uzadı kendınıze ıyı bakın allah benım gıbı bole bılgısayar we ses sıstemının hasretını cekenlerı en kısa zamanda bulustursun

salıcakla kalın

tesekkur ederim dostum. umarım en kısa sürede sistemine kavuşursun.

• @tibi
    hocam werdiğin Jammix ayarları gerçekten çok hoşuma gitti
    My Favorite seçeneğinden daha canlı ve bass olayı harika oldu
    teşekkür etmet istedim

bu arada ayarları daha farklı şekillerde kullananlar warsa onları da görmek isterim doğrusu....
  • z5500 ümden kısık sesde çok çok daha sert bass duymaya başladım ve derinden ama sese abandığımda canımı sıkan bi ses çıktı açıkcası sanki bozcakmış gibi + kısıktaki kadar net değil bu enhancer i dikkatli kullanmak lazım uyarıları dikkate alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: u_haluk

z5500 ümden kısık sesde çok çok daha sert bass duymaya başladım ve derinden ama sese abandığımda canımı sıkan bi ses çıktı açıkcası sanki bozcakmış gibi + kısıktaki kadar net değil bu enhancer i dikkatli kullanmak lazım uyarıları dikkate alın

dostum sistem gereksinimlerini okusaydın ya. logitech sistemlere olmaz bu. sadece creative.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: u_haluk

z5500 ümden kısık sesde çok çok daha sert bass duymaya başladım ve derinden ama sese abandığımda canımı sıkan bi ses çıktı açıkcası sanki bozcakmış gibi + kısıktaki kadar net değil bu enhancer i dikkatli kullanmak lazım uyarıları dikkate alın

dostum sistem gereksinimlerini okusaydın ya. logitech sistemlere olmaz bu. sadece creative.

yok abi öyle şey olmaz ama şimdi yani program creative ses sistemlerinemi yazılmış banane bende kullanmak istiyom nolcak

volume %50 deyken bass çok tatlı ve ses oldukça yeterli yükseklikte o bakımdan sevdim ama volume %100 e dayandırcaksam kapatıyorum zarar vermesinden korkuyorum mağlum 700 kağıt bayıldık alete yazık günah

• tibi bomba bi şey bu yaa çok saol yarın acaip kurcalıycam bunu
  • tibi aklıma geldi ya... bu eklenti basları resmen benim istediğim 5200 ünki gibi yaptı .. dhaa doğrusu yakınlaştırdı 5200 o yumuşak baslarına... zaten istediğim de buydu.. çok saol valla..

bu arada o ayarların herbirinin ne işe yaradığınık bilmek isterdim .. readme si varsa okicam bakalımm ..

neyse şu BMW lerden birini seççin arkadaşlar benim için.. nedenini de yazaraktan

http://forum.donanimhaber.com/forumid_12/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm

• rica ederim dostlarım. bende enhancer arıyordum bir sürü çeşidini denedim bu tam istediğm gibi diye paylaştım. demekki aşağı yukarı müzik zevkimiz aynı.
  • özellikle gece kısık sesle müzik dinlerken çok hoş oluyo
    paylaştığın için tekrar saol
  • Şu an Arçelik müzik seti ve creative 4400 baglı ve gerçekten ses mükemmel oldu ben daha önce yaptım ama creavite patlar diye korkmuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Şu an Arçelik müzik seti ve creative 4400 baglı ve gerçekten ses mükemmel oldu ben daha önce yaptım ama creavite patlar diye korkmuştum
    ben de iyi bir arçelik müzik seti servisi arıyorum, ön kapak açıldı kapanmıyor. senin hangi modeldi bu arada.
  • arçelik int sitesinde sitesinde 444 0 888 numara yazıyor sadece ama istanbulda vardır yardımcı olurlar size de...
  • Çok sağol kısık sesle bile sağlam bass alabiliyorum tşkler
  • ben beğenmedim kardşm ama emeğin için çok tşkler bizi bilgilendirdiğin için..Hayırlı forumlar..
  • basları sert olanlar denesin özellikle..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.