Şimdi Ara

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
72.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben a3.610'da denedim , setin bassları zaten derin bilen biliyor bu program ile iyice hayvani durumlara ulaşıyor yani mesela Pinhani - Hele Bi Gel şarkısının başında enstrumantel bölüm var orasını atıyorum set 2 kademe ses gibi cıkarıyorsa bass başlayınca bassı 10 kademe müziği de 3-4 kademe gibi çıkarıyor.Kısacası bu program a3.610'a yaramadı çünkü basslar zaten derinAma gel gelelim arkadaşın t7900'de denedik kartı audigy2 value , cidden baya farketti o tak tuk kafanın içine vuran basslar büyük ölçüde kayboldu ama subu çok zorlayan bir program aman dikkat...
  • dun aksam x4d ile denedim ama sesle çok oynayan bir plug-in. ses kalitesini çok bozuyor olma ihtimali yüksek. cumartesi sakin kafayla bir daha deneyeceğim. zaten subın yeri de iyi degil şu an sanırım, test yapmanın anlamı yok. sub sağı solu sallıyor titretiyor ama ben titreteceği kadar ses duymuyorum:) ses yanlış yerlere dağılıyor bass.
  • @xeon82 plug-in ayarlarını fazla kurcalarsan işin içinden çıkamazsın bir tek yükleyince my favorite mi ne o var onu seç bir de tizleri az aç tamamdır fazlası zarar Bir de prologic sound mu ne var onu da denemenizi tavsiye ederim ama abartmadan kullanın lütfen
  • Arkadaslar ilk basta verilen ayarları yaptım.Serim creative 4.1 sub cok kotu ses veriyodu bunu indirip kurdum .Gercekten ses baya bi degisti fakat subu fazla zorluyo gibime geldi.

Arkadaslar bide ben yanlıslıkla indirdigimiz degilde bastan bi tane bisiy var ya onu sildim yanlıslıkla onun ne gibi bir fonksiyonu vardı onuda bilmiyorum.O ne ise yarıyor bilgilendirirsen,z cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 11 Şubat 2007; 18:42:39 >
  • paylaşım için çok teşekkürler kısık seste çok iyi oldu
  • .öncelikle winamp ı açıp winampın üzerine sağla tıklayarak aşağıdaki işlemleri yapıyoruz dan sonraki resim çıkmıyo
    :S
  • Audigy 2zs ve megaworks kullanıcısıyım önceden sert olan basları zaten ses kartımı aldıktan sonra yumuşatmıştım ve derin baslar elde ediyordum. bunuda denedim düşük seslerde gerçekten başarılı ama yüksek seslerde sesi biraz bozuyor o yüzden düşük seste müzik dinleyenler için çok iyi ve ses kartı olmayanlar için ama yüksek seste dinleyenler ve iyi ses kartları olanlar pek kullanamayacak sanırım. zaten arkadaşta başında yazmıştı sistemlerinizi bozabilir yüksek seslerde diye.
  • ilk başlarda güzel geliyor.ama seviyesinde düşüklüğe neden oluyor.aynı anda media player 11 i ve winamp enhancer ı açın anlarsınız.ayrıca inanın aynı yumuşak bassları media player 11 de veriyor.ses şiddetinden de taviz vermeden.
  • ben pek beğenmedim. sesi çok bozuyor, ses şiddetini yarı yarıya düşürüyor ve çok ince ayar yapmadığım için (my favourite seçtim tizleri artırdım) bas tizden ibaret midleri x-530 dan da ince bir ses verdi. Hemen baş ağrısı yapıyor. ses kısıkken güzel sadece çünkü sebep olduğu hatalar fazla hissedilmiyor.

mediaplayer 11 mi kullanacağız şimdi? creative mediasource bol tizli midli ama sert baslı ses veriyor. winamp daha yumuşak baslı ama daha boğuk ses veriyor. ne kullanmalıyım dersiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad
    ilk başlarda güzel geliyor.ama seviyesinde düşüklüğe neden oluyor.aynı anda media player 11 i ve winamp enhancer ı açın anlarsınız.ayrıca inanın aynı yumuşak bassları media player 11 de veriyor.ses şiddetinden de taviz vermeden.

• sistemi zorlananlar treble ve bas ayarlarıyla oynasın azalysın yaani o program üzerinden... denesin mutlaka.. bence bu süper bi plug in
  • arkadaşlar bende onbord ses kartı var denedim ama fazla fark etmedi sisteminde woofer den uğultulu şekilde (şarkıya göre değişiyor) bas sesi geliyor ses kartım o/b oldugu içinmidir? şu QUAKE 4 KANAL SES KARTI nin o/b farkli ses kalitesi getirirmi bayağı bi ucuzda
  • çok ii valla.
  • home theather system-small subwoofer ayarı bende daha iyi oldu..gerçekten süper plugin konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • millet bende creative 2+1 var şimdi bişey sölesem inanmazsınız bi sistem yarattım camlar patlıcak bu creative nin anfisinden gelen kabloları benim pioneer ts 306c model subwoofera bagladım ama öle bi subwoofer deil bu 1000w 30 cmlik kutulu bilenler bilir onun yanısıra bu kullandığım creativenin anfisi ise 10w gücünde 2+1 sonuçta şimdi esas konuya gelelim winamp kullanıyorum ama creativenin bu subwoofer desteklemesi winampla kullandıgım jammix programına baglı tabi millet jammixden subwoofer modunu seçip ufak bi ayar yapip tizlerde önemli tabi sesi yarısına getirdigimde camlardaki sesi bi görseniz sanki bana yeter der gibi bihallleri oluyo şimdi sorarım ne gerek var araba anfisi almaya creative 2+1 ve jammiz gibi bi bas programı varken dimi ya kafanıza takılan bi soru olursa bana sorabilirsiniz ..
  • Bende yani indirdim plugini eve gidince denicem.evde 5200 ve Megaworks var 5200 ün basları çok güzel ama Meganın kiler biraz sert bende yumuşak bassları seviyorum işe yarar umarım bilgi için teşekkürler...
  • bende 4.1 diana var winamp 2.91 var bende de güzel oldu. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

bir bass yükselmesi için ses kalitemi katledemem bu gibi pluginler her zaman ses kalitesini bozar ve bozacaktır en ii ses kartının kendi ayarları

kesinlikle hak veriyorum bir çok ekletyi denedim başka playerlar yükledim boş hepsi aynen dediğine katılıyorum dostum
  • tibinin başta verdiği ayarları megaworks ile kullanıyorum aylardır... böyle memnunum başka bi plug in e de geçmeye niyetim yok.. memnun olmayanlar hoparlörüne baksın yada tabi zevk bu sevmez sevmez... aslında sert basları bariz yumuşiatıyo ve uzatıyo...
  • Link ölü çıktı bende yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Link ölü çıktı bende yaw

http://www.winamp.com/plugins/details/147820
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.