Şimdi Ara

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
72.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Orjinalden alıntı: tibi

evet @okan dostum T serilerine bu plug in ilaç gibi gelir. ses kartında şekil bişeyse çok daha verimli bir şekilde yararlanırsın bu plugin den. valla yapanın ellerine sağlık. artık media source u da kullanmıyorum. sert basslardan kafam şişiyordu. komşuya gürültü gidicek diye kısa kısa ben duyamaz oluyordum ama bununla komşuya giden seste ( bass) çok azalma oldu. bizzat soruyorum komşulara. bass odada kalıyor resmen

o sorun bende de vardı, imzadaki x230'dan önce arkadaşın philips mms260'ını kullandım 4-5 ay, ne zaman sesi az bişi açayım desem alt kattan komşu kalorifer peteğine vuruyordu sesi kısayım diye , bassların sertliğinden oluyordu, mecbur geri verdik arkadaşa ayrıca 5+1 e de ara verdim şimdilik ama keşke x530 alsaydım dediğim de olmuyor değil, on board ses kartımdan kurtulayım ama önce,herşeyin sırası var

konuya dönersek ben kendi tecrübemden yola çıkarak philips ses sistemleri kullanan arkadaşlara da rahatlıkla bunu önerebilirim, basslar aşırı sert çünkü . jammix'i philips varken denemedim ama tahmin edebiliyorum sonuçlarını

x230'da denedim , bi arkadaşın dediği gibi 2+1 lerde işe yarıyormuş , gerek olmasa da memnun kaldım, artık winamp kullanıyorum bunun sayesinde

aynen dostum. ne zaman biraz sese abansam alt komşu kapıma gelirdi. hep güm güm o bass tan şikayetçiydi. şu olayı yaptığımdan beri hiç gelmedi. belki onunda hoşuna gitmiştir

herkes mutlaka denesin orada anlatılanları birebir aynen yapsınlar ne kadar yararlı birşey olduğunu anlıyacaklar. ama logitech te creative deki kadar fark etmicektir.

• yaa bir sorun var.bunu enhancer ı kullandığım zaman subwoofer(x-230) kapanmıyosonuna kadar kısmama rağmen hala gümbür gümbür vuruyo
  • Ben denedim x230 var ciğerlerim bir hoş oldu yaw
  • everest hoparlerlerim vardı artık yok hoparlerün sesini açın winampın çok az açık olsun acayip derin oluyoo benim subwoofer bomm oldu
  • mega ve auddigy 2 zs ikilisi yeni bi macera arıyodu zatenn daha denemedim ben de denicemm
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@do

everest hoparlerlerim vardı artık yok hoparlerün sesini açın winampın çok az açık olsun acayip derin oluyoo benim subwoofer bomm oldu

gereken ses sistemi ve ses kartını yazmıştım dostum keşke baksaydın. geçmiş olsun.
  • @no fear dene bayılacaksın. ama ayarları benim dediğim gibi yap.

sagopa-kajmer zaten live dan x-fi lere doğru gittikçe pluginin verimi artar. yani bu olay senin için biçilmiş kaftan. yinede sen blirsin. denemeden vazgeçme diyorum.
  • ZUHahAHa yaptırdım subwooferı zaten eski 3 yıllık Allah senden razı olsun tibi şimdi çok daha güzel oldu

http://forum.donanimhaber.com/m_10487162/mpage_1/key_//tm.htm#10487162
  • quote:

Orjinalden alıntı: taffy

dün gece yazılımı kurdum. bende winamp 5.2 vardı ama farketmez heralde
    tibi dediğin gibi myfavoritte kullandım bass input lowpass'ı24hz'e ayarladım, tam istediğim sesi elde ettim,
    sistemim adeta dijital sisteme dönüştü
    />
    , zaten müzik tercihim kısık sesle en mükemmel sesi elde etmek, gece olduğu için film denemedim, birde ona bakalım haftasonu.
    hiç beklemiyordum bu kadar işe yarıyacağını, paylaşımın için teşekkürler
    />

taffy ben de bunu arıyordum, winamp'tan nasıl dvd izliyorsun.

• tibi, bu programın kurulduğunda default olan preseti hangisi, yani ilk çalıştığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 20 Kasım 2006; 3:32:56 >
  • default olanı bütün ayarların %50 olması durumu galiba emin değilim. silip bir daha kurmak gerekiyor
  • bir de mesela ben farkettim, bu program bir çok preseti ile zaten ayar yapmaya gerek bırakmadan derin bass veriyor, değil mi. mesela ben "auto volume" veya "auto volume-boost" ile çok iyi derin bass alabiliyorum, diğer ayarlara hiç dokunmadan, ya siz?

Teşekkürler Tibi;

Tiiibiii, Tiiibiii, Tiiibiii, Tiiibiii,...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 20 Kasım 2006; 17:13:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulent35220

dün forumdan aldığım audigy 2 zs den sonra hemen ses ile ilgili topic lere daldım ve bu linki gördüm
    akşama denemek için çektim dosyaları sonucu deneyince yazarım benimde en büyük derdim adam gibi bass alamamak
    doyamadım bass a gitti

acaba a2zs almanın sebebi maliyet mi yoksa daha iyi olduğuna inancın mı, bir de sistem ne. valla ben mega'yı x-fi ile dinledim a2zs yeminle yalan oldu, buradan z5500 sahibi olanları hariç tutarak özellikle mega-giga sahiplerine kesinlikle a2zs'yi unutmalarını ve x-fi'ı ciddi ciddi düşünmelerini şiddetle tavsiye ediyorum, en azından bir deneyin ve kendiniz görün!!

• :) ben valla my favourite ayarını biraz upgrade ettim tizleri arttırdım. basslar zaten aşmış.
  • senin ayar sadece bass'ı ön plana çıkarıyor tibi, dikkat et programın grafiğinde düşey salınım minimum'a iniyor, yani mid ve tiz ölüyor, hem tiz hem mid hem derin bass için "auto volume-boost" iyi.
  • dostum onu biliyorum ama nedense onu açtığımda kendimi vapurda radyo dinliyomuş gibi hissediyorum . ses bir gidip bir geliyor. büyük bir ihtimalle psikolojik. eskiden çeşme yat turlarında çalışıyordum o ses beynime işledi. ama fena değil gerçekten ses değişiyor.
  • o zaman sen mid ve tizden rahatsız oluyorsun tibi, öyle bir arkadaşım vardı benim o da rahatsız olurdu tizden, ama biliyorsun müziğin ayrıntısı tiz ve mid üzerinde yürüyor, ayrıca bu şartlarda sana x-fi tavsiye etmem o zaman. ama ses gidip geliyor derken ne kasdettiğini pek anlamadım, büyük ihtimalle psikolojik. o zaman sen hep bass'lı müzik dinliyorsundur, mesela blues hiç dinleyebileceğini sanmam. bir de çeşme yat turları derken neyi kastediyorsun, hani o müziği köklemiş teknenin uzaktan gelen çıngır çıngır gibi iğrenç sesini mi kastediyorsun.
  • ya bu plug ini winamp 2.xx serisi ile kullanan oldu mu .. yorumları neler duymuak istiyorum..

ben winamp 2.91 kullanıyorum.. ve deneyip yorumlarımı yazarım artık bu gece.. neden winamp 5 serisi kullanmıyosun derseniz.. bana göre bas ve tiz leri gerçeğine ,aslına uygun veremiyo.. bas ve tizleri dengeleymiyo.. stabil bi program değil bana göre 5 serisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 22 Kasım 2006; 14:28:04 >
  • winamp 2.91 ile denedim ve gerçkten süper oldu.. önceden volumelogic kullanıyodum.. bu da kaliteliydi.. ama tibi ninki daha çok hoşuma gitti.. tşkler tibi..

bu arada bu programı kullanmamın bi nedeni de.. winamp i açtığımızda yanında sap gibi kocaman bi pencere yada başka bişi çıkarmıyo.. kendini system traye gziliyo.. bu güzelll

şu an daha ayarlarıyla hiç ooynamadım sadece tibinin bahsettiği gibi şuan.. kurcalim vaktim yok.. diğer ayarlarını da merak ediyorum doğrusu.. herkes kullansın baslar cidden güzel oluyo..

@tibi .. bu arada uğuldama biraz artıyo gibi haliyle sub da.. bunu nasıl azaltabiliriz yada engelleyebiliriz ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

winamp 2.91 ile denedim ve gerçkten süper oldu.. önceden volumelogic kullanıyodum.. bu da kaliteliydi.. ama tibi ninki daha çok hoşuma gitti.. tşkler tibi..

bu arada bu programı kullanmamın bi nedeni de.. winamp i açtığımızda yanında sap gibi kocaman bi pencere yada başka bişi çıkarmıyo.. kendini system traye gziliyo.. bu güzelll

şu an daha ayarlarıyla hiç ooynamadım sadece tibinin bahsettiği gibi şuan.. kurcalim vaktim yok.. diğer ayarlarını da merak ediyorum doğrusu.. herkes kullansın baslar cidden güzel oluyo..

@tibi .. bu arada uğuldama biraz artıyo gibi haliyle sub da.. bunu nasıl azaltabiliriz yada engelleyebiliriz ??

birde böyle dene. ben şuanda bu şekilde kullanıyorum.

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.