Şimdi Ara

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357
Cevap
4
Favori
72.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

ben dfx i kullanıyorum jammix den kat kat daha iyi,ikisinide denedim dfx vazgeçilmez

dfx in tizleri güzel oluyo ama basslari sadece güclendirebiliyo derinlik yaratmiyo. yani durum bende böyle dfx ile bass lari derinlestirebiliyomusun?
  • ya aslında basslar fena değil hiç bir ayar yapmadım son sürümünü indirdim ama dediğin gibi basslar derin olmuyor da dengeliyor birbirini o kadar da kötü değil jammix e göre daha performanslı geldi bana
  • dfx en güzel eklenti bence
  • bu arada öğlen eve gittiğimde denedimde dfx le jammix in bassları arasında hiç fark yok diyebilirim + dfx in tizler daha iyi
  • jammix daha derin bass elde ediyorum ben..ayrıca izotope ozone deneyin oda harikadır..hatta en iyisi diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 27 Ağustos 2009; 19:14:52 >
  • uzil bulamadım dediğin eklentiyi indirdim bir kaç tane fakat çalışmadı dfx devam
  •  İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN

http://www.izotope.com/products/audio/ozone/

rastgele aldığım bikaç ss...bu eklenti zaten ücretsiz değil..249$ falan olması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 27 Ağustos 2009; 19:22:04 >

• winamp eklentisi değilmi buda elbet yapmışlardır crack ini fln bi deniyelim siteden indiremedim deneme sürümünü
  • XBS yaptım basslar süper geliyor kardeş tizler de mükemmel oldu eline sağlık çok teşekkürler.
  • XBS denedm bende şimdi. bass lar cok yogun geldi
  • yeni farkettim,foobar2000 eklentisiz kendi ekolayzırı ile bu programlara kafa tutabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 31 Ağustos 2009; 1:05:36 >
  • Eski ses sistemimde baya iş görmüştü bu eklenti, ama şu anda M-860 da pek ihtiyaç duymuyorum extreme music kullandığım için. Ancak harici ses kartı kullanmayanlar için birebir diyebilirim.
  • Güncel... hala kullanıyorum :)) megaworksumun basları biraz sert de :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Güncel... hala kullanıyorum :)) megaworksumun basları biraz sert de :))

Bende bu eklentiyi yıllardır kullanıyorum sanırım ilk bu topikte keşfetmiştim gerçekten başarılı bir eklenti şahsen ses seviyesi %30 larda dahi 5 dk duramıyorum ki durabilende çıkmadı henüz

Bu arada ana ünite 2*z2300 ;

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Güncel... hala kullanıyorum :)) megaworksumun basları biraz sert de :))

Bende bu eklentiyi yıllardır kullanıyorum sanırım ilk bu topikte keşfetmiştim gerçekten başarılı bir eklenti şahsen ses seviyesi %30 larda dahi 5 dk duramıyorum ki durabilende çıkmadı henüz

Bu arada ana ünite 2*z2300 ;

şahane yav.. göze bile bir ayrı hos geliyor

• ya bi ben bu eklentiyi kulanamıorum galiba sorunum şu

wimwap a bastığımda bu yazıyı alıorum

''can not show window correctly with the current DPI settings...Change it back to the dedault setting(96dpi)!

ses sistemim creative gigaworks g500

ses kartım :o/b
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

http://www.izotope.com/products/audio/ozone/

rastgele aldığım bikaç ss...bu eklenti zaten ücretsiz değil..249$ falan olması lazım..

programı kurdum 4. sürümünü fakat 1. çok cpu yiyor,normal olarak kapanmıyor winamp görev yöneticisinden sonlandırarak anca,ayrıca açtığımdada son seçtiğim ayarlar geçerli olmuyor default a dönmüş oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 16 Ocak 2011; 11:31:51 >

• cevap verecek yomu ??
    quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148

ya bi ben bu eklentiyi kulanamıorum galiba sorunum şu

''can not show window correctly with the current DPI settings...Change it back to the dedault setting(96dpi)!

• quote:

cevap verecek yomu ??
    quote:

ya bi ben bu eklentiyi kulanamıorum galiba sorunum şu

winampı tamamen bilgisayardan kaldır mümkünse son sürümünü tekrar yükleyip dene.
  • Z2300 de işe yarıyor mu ? Fakat ses kartı yok henüz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.