Şimdi Ara

İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
4
Favori
72.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Pcime Creative 5200+ Philips stereo hifi sistem baglı ses kartım da onboard.Bu eklenitiyi uzun zamandır kullanıyorum.Seste ve bassta bariz degisim var.Ortalık sallanıyor.Sistemimim max sesi 40 ben 10 olunca odada duramıyorum.
  • işte hocam tam tersine sesi açmadan orta seslerde denedım zaten fakat bir derinlik alamadım herkes eld elde etmiş ondan bir yerde yanlışlık mı yaptım dedim
    quote:

Orjinalden alıntı: Onurca

Yok arkadaşım bir yanlışlık yok zaten bu sistem orta ve kısık seslerde farkı ortaya koyuyo sesi çok açtınmı sesi bozuyor
  • birde bunu deneyin,eklentiyi kurduktan sonra çalıştırın,basslardaki tok tok sesleri veren 125Hz'dır onun değerini düşürün ve ses sisteminize göre 31Hz ve 62Hz değerlerini yükseltin;)
    buradan indirebilirsiniz;
    http://www.yohng.com/eq10/eq10v2-i.exe

bahsettiğim eklenti;
     İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN

not:ben tekrar bu eklentiyi kullanmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 3 Mayıs 2008; 15:35:46 >

• Derin bass eklentisini kurdum. ses %20 ye kadar iken bass lar şahane z5500 tarzında bi derinlik oluyo fakat %20 yi geçince woofer yavaş yavaş pörtlemeye başlıyo. %50 lere gelince ise woofer şakşavel oluyo kendinden geçiyo. sadece pörtleme sesi geliyo. audigy value ses kartım. sizce sorun ne olabilir. lütfen bi yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Derin bass eklentisini kurdum. ses %20 ye kadar iken bass lar şahane z5500 tarzında bi derinlik oluyo fakat %20 yi geçince woofer yavaş yavaş pörtlemeye başlıyo. %50 lere gelince ise woofer şakşavel oluyo kendinden geçiyo. sadece pörtleme sesi geliyo. audigy value ses kartım. sizce sorun ne olabilir. lütfen bi yardım

bi sorun yok,olması gereken o zaten,bu eklenti(jammix)kısık ve orta seviye volume de başarılı
  • Saolasın. O zaman kısık sese devam

quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Derin bass eklentisini kurdum. ses %20 ye kadar iken bass lar şahane z5500 tarzında bi derinlik oluyo fakat %20 yi geçince woofer yavaş yavaş pörtlemeye başlıyo. %50 lere gelince ise woofer şakşavel oluyo kendinden geçiyo. sadece pörtleme sesi geliyo. audigy value ses kartım. sizce sorun ne olabilir. lütfen bi yardım

bi sorun yok,olması gereken o zaten,bu eklenti(jammix)kısık ve orta seviye volume de başarılı

• Wooferlarda pörtleme normal.Z5500 dahi pörtlüyor.Bugün Jammixi Z5500de denedm o da pörtledi.Ses kartı X-fi fatality.
  • gerçekten işe yarıyor baslarda hissedilebilir bi derinlik ve tokluk oldu fakat kullanışlı bir program degil ses seviyesi yükseldiginde otomasyona gitse bu seferde sesler arası geçiş yaşanacak ama yüksek ses dinledigim icin kullanıslı gelmedi bana.aç kapa artema. 4front ta bu kadar sesi toplamıyor fakat doğruayarlar verildiğinde yüksek sestede bozulma olmuyor.zamanındada BSX vardı
  • Dostum elindeki sistem alınabilecek en derin bass ları veriyor neredeyse. Ama sen dahada derine inmek istiyon

quote:

Orjinalden alıntı: ufuks

Wooferlarda pörtleme normal.Z5500 dahi pörtlüyor.Bugün Jammixi Z5500de denedm o da pörtledi.Ses kartı X-fi fatality.
  • bir ben alamadım herhalde hem g500 ve gamerdan şu verimi
  • Paylaştığın için saol arkadaşım deniyorum...Kalitesi fena sayılmaz şimdi denedim de...Subwooferı patlabilir hemen sildim plugini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluevrim -- 5 Mayıs 2008; 0:05:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimbomluevrim

Paylaştığın için saol arkadaşım deniyorum...Kalitesi fena sayılmaz şimdi denedim de...Subwooferı patlabilir hemen sildim plugini...

işte bende bunu anlamıyorum. yahu dostum biz ne yazmışız konuyu iyice bir oku bakalım. subwooferı zorlar demedikmi. senin bu plugini denediğin sistem nedir? megaworks leri bile zorluyor diyoruz. burada suwooferı patlatabilir hemen sildim demenin mantığı ne? ayrıca bize ne senin ne yaptığından?? !! akşam ne yemek yiceksin onuda yaz bari
  • walla arkadaşlar bende ki ses sistemi güçlü sayılmaz arabadaki bass larımı amfilerimi hoparlorlerimi bağlamıştım düşürücü sayesinde. kenwood 500W 30CM subwoofer 'im var deli gibi bass veriyor.allah razı olsun.başlarda arabamdaki gibi vermiyordu eq dan dolayı.şimdi arabam kadar verio ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixBurn -- 25 Haziran 2008; 1:52:52 >
  • dediklerinizi yaptım bakalım sonuç nasıl olacak sistem çok güçlü değil gece oldugu içi dene şansım yok sabah görüşlerimi belirtirim
  • ses gayet güzel
  • Arkadaşlar bende cretative sbs 580 5+1 ses sistemi var. pc ye format attım ve formattan sonra ses özelliklerini 5.1 e ayrlamama rağmen 2 hoparlör ses veriyo klavuzdan baya baktım ama doğru bağladım. zaten önce başka bağlasamda ses alıyodum iyi veya kötü. ama şimdi sadece 2 ,sağ ve sol, hoparlör ses veriyo sürücü gerekiyosa bana birlink verebilirseniz sevinirim. engin bilgilerinizi bekliyorum.
  • gerçekten güzelmiş program ya çok beğendim,
    large speakers-super low drum&bass ta çok derin bir bas var sesi yarıya açmayı hayal bile edemiyorum,
    static volume+bass benim modum
  • bir senedir kullaniyorum bu plug-in i ama hiç kulaklikta denememistim. sandisk in kulakici kulakligi var bende. bilenler bilir bu tip kulakliklar normalde bile hayvani bass veriyo. bi takayim dedim nasil bi sonuc cikcak diye. amanın o da ne bi bass veriyo titrek titrek. titrek derken güzel anlamında. bass lar dalgalaniyor yani. en güzel yanıda sonuna kadar acsamda en ufak bozulma olmuyor. yalnız 5dk dinledim ve garip bi bas agrisi yaptı. keske mms460 dan da böyle ses gelse. 5 dk lik dinlerdim
  • ben dfx i kullanıyorum jammix den kat kat daha iyi,ikisinide denedim dfx vazgeçilmez
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.