Şimdi Ara

İnanılmaz Seviyede Salak Bir Nesil Yetişiyor! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
9.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlayanlara çok anlamlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

kaç öğretmenle muhatap oldun? Türkiye'de 600 bin öğretmen var.
    Bu saydığın tüm sıfatları aynen sana iade ediyorum.
    Böyle akılsız bir yorum yapabildiğine göre seni eğiten öğretmenin ve ailenin durumunun halinin içler acısı olduğu ortada.

Yüzlerce öğretmenle muhatap oldum.
    Bu kadar alındığına göre sen de öğretmensin ve son iki cümlene bakınca düşüncelerimde haklı olduğumu bana gösterdin, beni bir nevi onayladın teşekkür ederim. Aileme dil uzatacak kadar alçalman da cabası.

Ben öğretmenlerin çoğu diyorum sen aileme laf söyleyebiliyorsun yahu çok garip!

• Yeni nesil gercekten cok garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

@kudal
    Anlayanlara çok anlamlı...

anlayanlar o kadar az ki..
  • şu sıralar en büyük sorun bence pc oyunlarnıda geçti,tamamen faceBOKa batmış durumdayız:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

şu sıralar en büyük sorun bence pc oyunlarnıda geçti,tamamen faceBOKa batmış durumdayız:(

diğer insanlar bu facebook'a nasıl bakıyor bilmiyorum ancak ben yıllardır görüşmediğim bir çok arkadaşımı facebookta buldum. ama gençler nasıl kullanıyorlar bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

şu sıralar en büyük sorun bence pc oyunlarnıda geçti,tamamen faceBOKa batmış durumdayız:(

diğer insanlar bu facebook'a nasıl bakıyor bilmiyorum ancak ben yıllardır görüşmediğim bir çok arkadaşımı facebookta buldum. ama gençler nasıl kullanıyorlar bilmiyorum..

imnsanımzda şöyle bi acayiplik var.facebook arkadşalarını bulmuyor.site zaten üye alırken okulu vb şeyleri doldurtuyor sana.okula rkadaşını bulmak çıkan sonuçlardan biris.doğrudan o değil.herkes okuyor mu facedeki.bu durumda bieşy yok bende gördüm ilkokul arkadaşlarımı felan ancak türkiyede internet ve gerçek kişilerle görüşmek arasında anlamsız bir duurm var.klavy erkekliğid erler ya öyle bişey.askerde işken dergide twitterın tanıtımı vardı.ozamanalr hiçde popüler değil.ve 2011 de anidne patladı.facebookda öyle oldu.bunlar sistematik şekilde hayatımıza sokulan şeyler.bayramda yeğenim saatşerce facebooka balkıyor.salak salak videoalr izliyor.bilgisyarı kapatıyor telefondan giriyor...nasıl bi gün geçirmedir bu anlamadım.

• video falan izleme huyum pek yok. sadece arkadaşlarımla sohbet maksatlı giriyorum. ummadığım, belki hayatım boyunca bir daha karşılaşmam dediğim insanlara denk geldim. mutlu oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

kaç öğretmenle muhatap oldun? Türkiye'de 600 bin öğretmen var.
    Bu saydığın tüm sıfatları aynen sana iade ediyorum.
    Böyle akılsız bir yorum yapabildiğine göre seni eğiten öğretmenin ve ailenin durumunun halinin içler acısı olduğu ortada.

Yüzlerce öğretmenle muhatap oldum.
    Bu kadar alındığına göre sen de öğretmensin ve son iki cümlene bakınca düşüncelerimde haklı olduğumu bana gösterdin, beni bir nevi onayladın teşekkür ederim. Aileme dil uzatacak kadar alçalman da cabası.

Ben öğretmenlerin çoğu diyorum sen aileme laf söyleyebiliyorsun yahu çok garip!

Meydan boş yavrum salla gitsin. Senin gibi bol keseden sıkan adam o kadar çok ki şu forumda, yüzlerce öğretmenle nasıl muhatab oldun bi anlatır mısın?
    Saydığın sıfatları tespit edebilmek için 10 ay ne yaptın, açık açık anlat, anlat ki anlayalım.
    Senin söylediklerin yanında ailene söylediğim zemzem kalır, hala söylüyorum "bir meslek grubunu hedef alarak ağıza alınmayacak hakaretler sayan birisi aile terbiyesinden yoksundur!!"
    Çok zoruna gittiyse eline klavyeyi aldığında lafının nereye gideceğini ölç, tart, biç, öyle yaz olur mu?
    Hala genelleme yapıyor ve "çoğu öğretmen dedim" diye bir de kıvırmaya çalışıyosun, helal derim sana.

• quote:

Meydan boş yavrum salla gitsin. Senin gibi bol keseden sıkan adam o kadar çok ki şu forumda, yüzlerce öğretmenle nasıl muhatab oldun bi anlatır mısın?
    Saydığın sıfatları tespit edebilmek için 10 ay ne yaptın, açık açık anlat, anlat ki anlayalım.
    Senin söylediklerin yanında ailene söylediğim zemzem kalır, hala söylüyorum "bir meslek grubunu hedef alarak ağıza alınmayacak hakaretler sayan birisi aile terbiyesinden yoksundur!!"
    Çok zoruna gittiyse eline klavyeyi aldığında lafının nereye gideceğini ölç, tart, biç, öyle yaz olur mu?
    Hala genelleme yapıyor ve "çoğu öğretmen dedim" diye bir de kıvırmaya çalışıyosun, helal derim sana.

Ulan benim ne derdim var ki bol keseden sıkayım? Hey allahım kime ne ispatlamaya çalışıyorum ki?
    Öğrenci gruplarını turlara götüren öğretmenlerle muhatap oluyorum, kuralları uygulayıp öğretmenlerin aleyhine bir durum olduğunda çok defa tehdit edildim, hakaretlere uğradım saygıdeğer öğretmenlerimiz tarafından. Haksız bir şekilde menfaat sağlamaya çalışan din öğretmenlerini dahi gördüm, o beyinciğini yorma sen.

Bir halttan haberin yok, artık nasıl bir kuyruk acın varsa ciyaklayıp duruyorsun. Söylediklerimin arkasındayım evladım, ezbere pembe gözlüklerle yorum yapma.

• şimdi basına çamur atıyorsun...
    peki onları izlettiren kim?

hiç bişey yapmasa da dayak atan ve küfür eden kim?

ansiklopedi kitapları aldırmayanlar,yaratıcı oyuncaklar almayıp 'bunlar bebekler için oynama' diyenler kim?

verilen ders kitaplarında bilgiden çok alıştırma ve etkinlik koyup öğrenciye yüklenen kim?

daha yaşı 7 olmasa bile sokağa atıp 'sanayiye git de hayatı öğren' diyenler kim?

çocuğuna ikidebir 'ders çalış' bombardımanına atan ve akrabalarının yanında küçümsetenler kimler?

odasını toplamayıp 'git odanı topla eşek sıpası' diyen ve sabahları 'git çay suyu hazırla len' diyen kimlerdi?

...önce o nun ve o nların kim olduklarını öğrenmeliyiz.sonrada onların gerekli eğitimi ve tedbirleri almalıyız.çocuğu kısıtlamamalı ama kurallara nazikçe uydirmayı sağlamalıyız...

...yani ulusal olarak pisiko ve fiziksel temelimiz zayıf.tabularımızı yıkıp baştan oluşturursak sorunlarımızın çoğu hallolur bence...

...ama istersek...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Ulan benim ne derdim var ki bol keseden sıkayım? Hey allahım kime ne ispatlamaya çalışıyorum ki?
    Öğrenci gruplarını turlara götüren öğretmenlerle muhatap oluyorum, kuralları uygulayıp öğretmenlerin aleyhine bir durum olduğunda çok defa tehdit edildim, hakaretlere uğradım saygıdeğer öğretmenlerimiz tarafından. Haksız bir şekilde menfaat sağlamaya çalışan din öğretmenlerini dahi gördüm, o beyinciğini yorma sen.

Bir halttan haberin yok, artık nasıl bir kuyruk acın varsa ciyaklayıp duruyorsun. Söylediklerimin arkasındayım evladım, ezbere pembe gözlüklerle yorum yapma.

Geçen yıl okulca Çanakkale'ye geziye gittiğimizde tur rehberi denen insan bozuntusuyla yolda sinir savaşı vermekten gına gelmişti. Daha önceden söz verdiği birçok şeyi yola çıkınca yan çizdi, yemek dedi yan çizdi, gideceğimiz yerleri hep tırpanladı, kısaca yalancının tekiydi, hem de İzmir'de büyük ve güvenilir bir şirketti, bana tur şirketlerinden hiç bahsetme sen. Zaten sen de öyle bi adamsan öğretmenin verdiği tepki az bile.
    En az senin kadar belki daha fazla öğretmenlerden şiddet görmüşümdür, devlet okulunda görmeyen sayısı çok az zaten, ama kalkıp da öğretmenleri genelleyecek şekilde çemkirmek de neyin nesi? Absürt çıkarımların sende kalsa daha iyi. Cümle aralarında yüksek IQ'na yakışır şekilde yerleştirdiğin tüm sıfatlar da senin olsun.
    Kuyruk acım olacak bişey yok, benim için forumdaki bir x üyesin. Hatta kimliğini gizleyen tiplerdensin.
    Sadece bu kadar yıldır öğretmenlerin emeği geçen bir kişinin elindeki klavyeye güvenip sağa sola salyalar saçarak hakaret etmesi garibime gitti o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcg

daha akıllı ama daha kültürsüz ve saygısız oluyor her geçen nesil. dünya globalleşiyor. normal bence

Globalization's mean : when things all over the world become more similar

Sence böyle birşey mümkün mü ? Globelleşme yalanını ortaya atmışlar gerçek nedeni görmemizi engellemek için bizde kanmışız gidiyoruz arkasından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

itirazım var.

Buyur kardeşim.

Sosyal medya olmasaydı Progressive rockı keşfedemezdim, çok mal olurdum.

olmadigini mi iddia ediyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

quote:

quote:

itirazım var.

Buyur kardeşim.

Evet.Kanıtlamayada hazırım ardarda 10 kere Kanıtla panpa diyin kanıtlayacam. Aksi takdirde sonsuza kadar sus ALAK.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

itirazım var.

Buyur kardeşim.

Evet.Kanıtlamayada hazırım ardarda 10 kere Kanıtla panpa diyin kanıtlayacam. Aksi takdirde sonsuza kadar sus ALAK.

fena

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Sareth

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

itirazım var.

Buyur kardeşim.

fena

cok fena ya adam yardi gecti beni

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

itirazım var.

Buyur kardeşim.

fena

bütün konuyu okumadım ama boş yere birine hakaret edersen rezil olmayı hak edersin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

itirazım var.

Buyur kardeşim.

fena

bütün konuyu okumadım ama boş yere birine hakaret edersen rezil olmayı hak edersin.

butun konuyu ben de okumadim. hatta konuya dair en ufak bir fikrim yok ancak yorumlari okurken, cok bos birisi oldugunu dusundugum lokomatif portakalin mesajini gordum ve dokundurup gectim. yazeigina cevap bile vermedim cunku yine cok bos konusmustu, ama senin yazini es gecmiyim dedim guzel kardesim. iyi geceler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

itirazım var.

Buyur kardeşim.

fena

butun konuyu ben de okumadim. hatta konuya dair en ufak bir fikrim yok ancak yorumlari okurken, cok bos birisi oldugunu dusundugum lokomatif portakalin mesajini gordum ve dokundurup gectim. yazeigina cevap bile vermedim cunku yine cok bos konusmustu, ama senin yazini es gecmiyim dedim guzel kardesim. iyi geceler

Farklı olabilmek için o kadar kasıyor adam maruz gör

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.