Şimdi Ara

İnanılmaz Seviyede Salak Bir Nesil Yetişiyor! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
9.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyle yapiyorum zaten hep, koskoca forum. ama hazir yakalamisken selam vermeden gecmiyim dedim 2 kelime :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ekersen onu biçersin.Ben gençlerimizin bu konuda pek de suçlu olmadıklarını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

oyle yapiyorum zaten hep, koskoca forum. ama hazir yakalamisken selam vermeden gecmiyim dedim 2 kelime :)

Ulan ne dedim ki ben. Allah allah. Neyse senle ilgili yorum yapıp boş tartışma çıkarmayayım.Zira sen benim gibi boş bir adam değilsin mesela. Espri anlayışını dışarıda tutarsak tabi.
    Gene trollde troll bağırır durursunuz arkamdan. Ki aslında trolllerin kim olduğu belli bu forumda. Bu trollüğü iş edinmişlerle, geyik amaçlı yapanlar ayrımı var bir de. Sen hangisindesin acaba ALAK.

Kafamca yorum yaptım, bir kişi kaale almamışken seni ney bu kadar bana dokundurmaya itti ALAK. Amaç ney? 1. sayfadaki yorumuma üstünden 4 sayfa geçmesine rağmen yorum yapmanı gerektirecek ne yaptım ki sana? Neyse sen inceden dokundurmalarına devam et alınmam, çok zekice laf sokuşturuyosun gerçekten imreniyorum.
    Boş olduğumu düşünmeni sağlayan hangi mesajlarımsa onlara atarsın cevabını konuşuruz. Burda alakasız geyik mesajlarıma çıkıp iğnelemeler yapmaya çabalamak ne olaki?

Farklı olma çabası sözünüde kim bulmuşsa ona selam ederim burdan. Bu forumun yarısı farklı olma çbasında zaten. Dünyadaki en gereksiz söz budur sanırım. Farklı olmanın çabası da oluyormuş demek. Her neyse üç beş gavurun söyledikleri beni pekte ilgilendirmiyo açıkçası, 1 saattir yatakta dönüyorum uyuyamadım, geldim bilgisayarı açtım bunu gördüm. Uyumuş olsam sabah baksam çok zaman geçtiğinden mesaj yazmazdım olduğuyla kalırdı. Ama şimdi böyle bir şey olduğuna göre işin içinde bir iş vardır, her işte hayır vardır v.s mesajımı yazmış olayım.

Bu arada geç bu hazır yakalamışken ayaklarını, ben önüme gelen her konuya mesaj yazan bi adamım nerdeyse, mesajlarımın %90ıda bu ayarda saçma sapan şeyler, forumda gezerken herhangi birini görme ihtimalin oldukça yüksek zaten. Ne oldu sinirlendin falan mı birine?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

oyle yapiyorum zaten hep, koskoca forum. ama hazir yakalamisken selam vermeden gecmiyim dedim 2 kelime :)

Ulan ne dedim ki ben. Allah allah. Neyse senle ilgili yorum yapıp boş tartışma çıkarmayayım.Zira sen benim gibi boş bir adam değilsin mesela. Espri anlayışını dışarıda tutarsak tabi.
    Gene trollde troll bağırır durursunuz arkamdan. Ki aslında trolllerin kim olduğu belli bu forumda. Bu trollüğü iş edinmişlerle, geyik amaçlı yapanlar ayrımı var bir de. Sen hangisindesin acaba ALAK.

Kafamca yorum yaptım, bir kişi kaale almamışken seni ney bu kadar bana dokundurmaya itti ALAK. Amaç ney? 1. sayfadaki yorumuma üstünden 4 sayfa geçmesine rağmen yorum yapmanı gerektirecek ne yaptım ki sana? Neyse sen inceden dokundurmalarına devam et alınmam, çok zekice laf sokuşturuyosun gerçekten imreniyorum.
    Boş olduğumu düşünmeni sağlayan hangi mesajlarımsa onlara atarsın cevabını konuşuruz. Burda alakasız geyik mesajlarıma çıkıp iğnelemeler yapmaya çabalamak ne olaki?

Farklı olma çabası sözünüde kim bulmuşsa ona selam ederim burdan. Bu forumun yarısı farklı olma çbasında zaten. Dünyadaki en gereksiz söz budur sanırım. Farklı olmanın çabası da oluyormuş demek. Her neyse üç beş gavurun söyledikleri beni pekte ilgilendirmiyo açıkçası, 1 saattir yatakta dönüyorum uyuyamadım, geldim bilgisayarı açtım bunu gördüm. Uyumuş olsam sabah baksam çok zaman geçtiğinden mesaj yazmazdım olduğuyla kalırdı. Ama şimdi böyle bir şey olduğuna göre işin içinde bir iş vardır, her işte hayır vardır v.s mesajımı yazmış olayım.

Bu arada geç bu hazır yakalamışken ayaklarını, ben önüme gelen her konuya mesaj yazan bi adamım nerdeyse, mesajlarımın %90ıda bu ayarda saçma sapan şeyler, forumda gezerken herhangi birini görme ihtimalin oldukça yüksek zaten. Ne oldu sinirlendin falan mı birine?

hazir yakaladim evet, mesajlarini takip falan etmiyorum endiselenme.

kisisel bir soz dalasim olmadi sanirim seninle hic, olsa aklimda kalirdi. olmus da olabilir her neyse. forumda kullanici adi aklimda olan sayili uyelerdensin, kullanici adindaki yaraticiliktan degil mesajlarindaki bosluktan.

sana naptim? hangi mesajima kizdin? gibi soylemlere hic gerek yok, sana takilmam icin illa ikili diyaloga girmemiz gerekmiyor yani, cokca kez sahit oldum milletin canla basla hevesle actigi konulari sabote etmeye calistigini. bu konuyu kastetmiyorum zaten bu konu ne amacla acilmis niye acilmis onu da anlamadim.

herneyse gecenin bir yarisi usenmemis yazmissin ellerine saglik, haden iyi geceler mevzu sarpa sarmasin yok yere

• Neslin salak olduguna katilmiyorum ama cahil ve bos isler pesinde kosturulduklari kesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

Neslin salak olduguna katilmiyorum ama cahil ve bos isler pesinde kosturulduklari kesin...

+1 sonradan fark ediyorlar ama iş işten geçmiş oluyor...
  • 18 yasindayim ilk senemde kazanamadim bu sene tekrar hazirlaniyorum sinava. bu sene yeni mufredata gore hazirlaniyoruz tabi. kimya tarih dersine donmus ygs fizigi asiri kolaylasmis. biyolojide bisey yok ama bos seyler hep. tam yeni idiot nesle gore seyler. boyle boyle yeni nesli aptal yapiyolar. yarin obur gun matematikte kolaylasir
  • konuyu açan kimse sonuna kadar katılıyorum. ben daha önce hiç bu kadar aciz,ezik,korkak,pısırık,tembel,boş işlerle uğraşan bi nesil görmedim. yeni yetişen yeni yetmeler,ergenler ve liseli bebeler. hiç biri Türkiye ye uygun değil.
  • bu konu koptu gitti.
  • genel olarak doğru gelişen teknoloji bazı şeyleri yok ediyor diyebiliriz sanırım eski çocukken yapılan oyunlar,eğlenceler,yararlı şeyler yok oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Meydan boş yavrum salla gitsin. Senin gibi bol keseden sıkan adam o kadar çok ki şu forumda, yüzlerce öğretmenle nasıl muhatab oldun bi anlatır mısın?
    Saydığın sıfatları tespit edebilmek için 10 ay ne yaptın, açık açık anlat, anlat ki anlayalım.
    Senin söylediklerin yanında ailene söylediğim zemzem kalır, hala söylüyorum "bir meslek grubunu hedef alarak ağıza alınmayacak hakaretler sayan birisi aile terbiyesinden yoksundur!!"
    Çok zoruna gittiyse eline klavyeyi aldığında lafının nereye gideceğini ölç, tart, biç, öyle yaz olur mu?
    Hala genelleme yapıyor ve "çoğu öğretmen dedim" diye bir de kıvırmaya çalışıyosun, helal derim sana.

Ulan benim ne derdim var ki bol keseden sıkayım? Hey allahım kime ne ispatlamaya çalışıyorum ki?
    Öğrenci gruplarını turlara götüren öğretmenlerle muhatap oluyorum, kuralları uygulayıp öğretmenlerin aleyhine bir durum olduğunda çok defa tehdit edildim, hakaretlere uğradım saygıdeğer öğretmenlerimiz tarafından. Haksız bir şekilde menfaat sağlamaya çalışan din öğretmenlerini dahi gördüm, o beyinciğini yorma sen.

Bir halttan haberin yok, artık nasıl bir kuyruk acın varsa ciyaklayıp duruyorsun. Söylediklerimin arkasındayım evladım, ezbere pembe gözlüklerle yorum yapma.

Geçen yıl okulca Çanakkale'ye geziye gittiğimizde tur rehberi denen insan bozuntusuyla yolda sinir savaşı vermekten gına gelmişti. Daha önceden söz verdiği birçok şeyi yola çıkınca yan çizdi, yemek dedi yan çizdi, gideceğimiz yerleri hep tırpanladı, kısaca yalancının tekiydi, hem de İzmir'de büyük ve güvenilir bir şirketti, bana tur şirketlerinden hiç bahsetme sen. Zaten sen de öyle bi adamsan öğretmenin verdiği tepki az bile.
    En az senin kadar belki daha fazla öğretmenlerden şiddet görmüşümdür, devlet okulunda görmeyen sayısı çok az zaten, ama kalkıp da öğretmenleri genelleyecek şekilde çemkirmek de neyin nesi? Absürt çıkarımların sende kalsa daha iyi. Cümle aralarında yüksek IQ'na yakışır şekilde yerleştirdiğin tüm sıfatlar da senin olsun.
    Kuyruk acım olacak bişey yok, benim için forumdaki bir x üyesin. Hatta kimliğini gizleyen tiplerdensin.
    Sadece bu kadar yıldır öğretmenlerin emeği geçen bir kişinin elindeki klavyeye güvenip sağa sola salyalar saçarak hakaret etmesi garibime gitti o kadar.

İyi de rehber falan değilim ki ya da seyahat acentasında görevli değilim.

Asıl kudurmuş gibi saldıran sensin be evladım, kendince kelimeleri seçip istediğin gibi anlıyorsun. Hayalinde kurduğun şekilde saldırıyorsun.

Öğretmenlerin geneli hakkındaki tespitlerimin sonuna kadar arkasındayım, sana dokunuyorsa da zerre umrumda değil, dilediğin kadar ciyaklayabilirsin. Sana hayatta başarılar.

• az önce bir kere daha tekrarladım yeğenim mal olduğunu ispatladı.geldiğinden beir facebook aşağı yuakrı gidiyo.gördüğüne de koymayı ihmal etmiyo.progresiz vrockı keşffeden arkladaş ben çocukluğumda uydu üsütnden mtv ye bakardım ama anlamazdım pek ne olduğunu.orta okulda digital uydu alınca daha çok müzik kanalı gördük eminem britney felan tanıdık.ama tipimizde bi kayma olmadı, bu lafım sana değil.ne zaman türk müzik kanalalrı geldi milelt bi tip kayışına girdi.bünye meselesi galiba bu durum.sana adım ise metallica dinlemeye yine orta okulda başladım üstelik ne internet ne biişey.bi arkaşımın bilgisyaarından kasede aktarıp dinlemiştim.tv programalrında da sosyal emdya bi merci imiş gibi kullanılıyo.program adı vermeye gerek yok.ancak buradaki adamların ne akdar şuurlu olduğu tartışılır.yemeği kaşık ve ağzını kullanarak değil de bi tarafıyla yemeye çalışanlar pek bi marjinal görünüyo.hani "ergen" diyenelr varya işyte bunlar onlar.önceden de onalr ergendi ama hayatlarının o kısmı yokmuş gibiler.burdanda sözü inci sözlükdeki peygambere hakarete bağlıyorum.düşünün sözlükde takip yok.adamla ne isterse yazıyor.sonrada biz özgürüz nidaları atıyorlar.çocuğunu pis sokaklara salmayan aileler internete ne akılla salıyor acaba

• Ezbere dayalı eğitim
    Bilinçsiz internet kullanımı
    İlgisiz aileler
    .
    .
    .
    .
    .
    .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Meydan boş yavrum salla gitsin. Senin gibi bol keseden sıkan adam o kadar çok ki şu forumda, yüzlerce öğretmenle nasıl muhatab oldun bi anlatır mısın?
    Saydığın sıfatları tespit edebilmek için 10 ay ne yaptın, açık açık anlat, anlat ki anlayalım.
    Senin söylediklerin yanında ailene söylediğim zemzem kalır, hala söylüyorum "bir meslek grubunu hedef alarak ağıza alınmayacak hakaretler sayan birisi aile terbiyesinden yoksundur!!"
    Çok zoruna gittiyse eline klavyeyi aldığında lafının nereye gideceğini ölç, tart, biç, öyle yaz olur mu?
    Hala genelleme yapıyor ve "çoğu öğretmen dedim" diye bir de kıvırmaya çalışıyosun, helal derim sana.

Ulan benim ne derdim var ki bol keseden sıkayım? Hey allahım kime ne ispatlamaya çalışıyorum ki?
    Öğrenci gruplarını turlara götüren öğretmenlerle muhatap oluyorum, kuralları uygulayıp öğretmenlerin aleyhine bir durum olduğunda çok defa tehdit edildim, hakaretlere uğradım saygıdeğer öğretmenlerimiz tarafından. Haksız bir şekilde menfaat sağlamaya çalışan din öğretmenlerini dahi gördüm, o beyinciğini yorma sen.

Bir halttan haberin yok, artık nasıl bir kuyruk acın varsa ciyaklayıp duruyorsun. Söylediklerimin arkasındayım evladım, ezbere pembe gözlüklerle yorum yapma.

Geçen yıl okulca Çanakkale'ye geziye gittiğimizde tur rehberi denen insan bozuntusuyla yolda sinir savaşı vermekten gına gelmişti. Daha önceden söz verdiği birçok şeyi yola çıkınca yan çizdi, yemek dedi yan çizdi, gideceğimiz yerleri hep tırpanladı, kısaca yalancının tekiydi, hem de İzmir'de büyük ve güvenilir bir şirketti, bana tur şirketlerinden hiç bahsetme sen. Zaten sen de öyle bi adamsan öğretmenin verdiği tepki az bile.
    En az senin kadar belki daha fazla öğretmenlerden şiddet görmüşümdür, devlet okulunda görmeyen sayısı çok az zaten, ama kalkıp da öğretmenleri genelleyecek şekilde çemkirmek de neyin nesi? Absürt çıkarımların sende kalsa daha iyi. Cümle aralarında yüksek IQ'na yakışır şekilde yerleştirdiğin tüm sıfatlar da senin olsun.
    Kuyruk acım olacak bişey yok, benim için forumdaki bir x üyesin. Hatta kimliğini gizleyen tiplerdensin.
    Sadece bu kadar yıldır öğretmenlerin emeği geçen bir kişinin elindeki klavyeye güvenip sağa sola salyalar saçarak hakaret etmesi garibime gitti o kadar.

İyi de rehber falan değilim ki ya da seyahat acentasında görevli değilim.

Asıl kudurmuş gibi saldıran sensin be evladım, kendince kelimeleri seçip istediğin gibi anlıyorsun. Hayalinde kurduğun şekilde saldırıyorsun.

Öğretmenlerin geneli hakkındaki tespitlerimin sonuna kadar arkasındayım, sana dokunuyorsa da zerre umrumda değil, dilediğin kadar ciyaklayabilirsin. Sana hayatta başarılar.

Sana da salya saçmada başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: özköylü

Konu iyi hortlamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.