Şimdi Ara

İNATLARINDAN BIKTIK BE ADAM YETER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah aşkına yeter artık ya! ya çık açıkla sinan benim manevi oğlum her maç 11 de diye yada şu inadından vazgeç artık bizde kurtulalım. neyin derdindesin fatih terim?? bu adamın ilk 11 olamayacağını sana bu yaşımızda biz mi öğretelim biz mi anlatalım???? söyleye söyleye dilimizde tüy bitti be. feguli köhne bir inatla yerle bir ettin 1 dk bile süre vermedin şimdi gelmiş dalga geçer gibi oyuna alıyorsun. bukadar da pişkinlik olmaz ya. belhandaya verdiğin şansın gösterdiğin toleransın 10 da 1ini göstermedin adama be. trabzon maçını katleden adamı ÖDÜL verir gibi şampiyonlar liginde 11 çıkardın, adamı 18 kişilik kadroya almadın. emreyi kanata attın ,ikinci manevi oğlun belhanda yüzünden takım yengeç gibi oynadı , ama kazanınca konuşulmadı bunlar. ozan bir maç kendini gösterdi taraftarın gazına geldin akhisar maçında oynattın , yaptığı hatalar galibiyeti getirdi. niye??? çünkü 1 maçla maiconu sildin bitirdin. maicon- serdar ikilisinin uyumunuda yerle bir ettin. ozana verdiğin şansın yarısını yunusa niye vermedin ozaman ey fatih terim manevi oğlun SİNANI kesip??? bumu senin adalatin?? bumu senin genç oyuncuları oynatma yöntemin??? sinan yunusun oynadığının yarısını oynamıyor , tel tel dökülüyor, marianonun bile performansını YERLE BİR ediyor ama katır inadın yüzünden oynatmaya devam ediyorsun.

feguliyi bitir, maiconu bitir, ama manevi evlatlarından sakın vazgeçme öyle mi???

şu yenilgide sana ders olmazsa eğer, şu yenilgide katır inatlarından seni vazgeçirmezse eğer çekirge 3.defa sıçramayacak!

• Hocam başka konularda birşey diyemem ama özellikle Sinan konusunda haklısın. Sinan net olarak kötü bir oyuncu. Kötü oyuncu olmasa da bir kanat oyuncusu olamayacağı apaçık ortada.

Hız desen yok, çalım desen yok, ikili mücadele desen yok, pas desen o da yok. Tek özelliği sol ayağı ile zaman zaman etkili şutlar çıkartabilmesi.

Feghouli konusunda ne olduğunu bilmiyoruz. Feghouli yi her ne kadar sevmesem de Sinan ile mukayese edilemeyecek bir oyun cu olduğu da bal gibi ortada. Fakat belki bir disiplin sorunu ya da vurdumduymazlık olabilir, bilmediğimiz farklı konularda olabilir.

Ama dedigin gibi, illa feghouli olmayacaksa da Sinan yerine milyon kez yunus u tercih ederim o bölgede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezon böyle gider içerde 1 2 maç hariç tümünü kazanırız deplasmalar mağlubiyet beraberlikle geçer belki 1 2 maç galibiyet sıkıştırırız takımın kapasitesi bukadar yapacak birşey yok

Fequli konusunda hakkısın valla belhanda cöpüne verilen şansın 10/1 bile vermedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan gümüş = oğuzhan özyakup küçük maçlarda koyacaksın şov yapacak.
  • Sinan Gümüş kaç maçtır sahanın yıldızı. Bu adam size ne yapsa kendini beğendiremez çünkü Türk.

En çok güldüğüm şeyde Fatih Terim, Belhanda'ya verdiğin şansın 10 da 1'ini bile göstermemişmişmişmişmiş.

Feghouli geçtiğimiz sezon neredeyse her maç 90 dakika oynadı. Her maç. Her maç. Adam o kadar kötü oynuyordu ki ben anlam veremiyordum Fatih hocam bu adamı neden çıkartmıyor diye. Adam çok kötü. Çok çok kötü. Takıma kazandırılması gerektiğine katılıyorum. Maliyeti ortada. Ama bu adama şans verilmedi demek için kör olmak lazım. Bu adam Tudor'un gidiş sebebiydi be. Adam Tudor'un gittiği malum maçta tek bir tane düzgün pas atamamıştı. Terim geldiğinde de bu değişmedi.
  • cidden sizinle aynı takımı tuttuğum için utanıyorum ya

cevap bile vermekle uğraşmıyacağım seri bloklandın.

şurda daha 3-4 ay önce feghouliye söven güruh şimdi oynatmadığı için terime sövüyor yani ne denir bilemedim
  • sorunu sadece sinan üzerinden açıklarsanız büyük hata yapmış olursunuz, 3 4 6 atılan maçlar dahil bu sezon hazırlık dönemiyle beraber iyi oynanan tek 1 90dk yok. ne iç saha ne dış saha
    çıkıp hala maç sonu yok içimizden bakıcaz yok ocakta bakıcaz yok sezon sonu bakıcaz geçen yıldan beri aynı şeyleri söylüyor
    arkadaş her deplasmanda skor gelmeyince 60 70 den sonra 442 ye dönüp verdiğin kaçıncı maç bu, demek ki işe yaramıyor neyi zorluyorsun her seferinde
    hala kafa 12 sezonu 442 takımında arkadaş sen o isteyerek kurmadın sonraki sezon alakasız transferlerle mundar ettin zaten senin ilacın 442 değil
    ts ve akhisara 7 0 vermiş maçları çıkıp sezon sonu bakacağız diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    3 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Sinan Gümüş kaç maçtır sahanın yıldızı. Bu adam size ne yapsa kendini beğendiremez çünkü Türk.

En çok güldüğüm şeyde Fatih Terim, Belhanda'ya verdiğin şansın 10 da 1'ini bile göstermemişmişmişmişmiş.

Feghouli geçtiğimiz sezon neredeyse her maç 90 dakika oynadı. Her maç. Her maç. Adam o kadar kötü oynuyordu ki ben anlam veremiyordum Fatih hocam bu adamı neden çıkartmıyor diye. Adam çok kötü. Çok çok kötü. Takıma kazandırılması gerektiğine katılıyorum. Maliyeti ortada. Ama bu adama şans verilmedi demek için kör olmak lazım. Bu adam Tudor'un gidiş sebebiydi be. Adam Tudor'un gittiği malum maçta tek bir tane düzgün pas atamamıştı. Terim geldiğinde de bu değişmedi.
    bu sıte de benden daha fazla yerlı oyuncu sevdalısı yoktur ama acık ara en sevmedıgım oyuncu sınan. fegulı oynamıyorsa yunus oynasın. bu adamı gormeye tahammul edemıyorum. bu adamdan hıcbır zaman olmayacak hıcbır zaman bundan daha emın oldugum bır sey daha yok. bunu 15-16 da sınan gumus atama beklıyor zamanlarından berı yazıyorum. bı de bunun yuzunden hamza hocamı elestırıyorlardı delırıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: İsen Buga

Sinan gümüş = oğuzhan özyakup küçük maçlarda koyacaksın şov yapacak.
    Oguzhan yine bir şeyler yapıyor. Sinan küçük maçlarda golünü arada atıyor evet ama kaçırdığı attığının 10 katı. Yani küçük maçlarda da efsane değil ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

cidden sizinle aynı takımı tuttuğum için utanıyorum ya

cevap bile vermekle uğraşmıyacağım seri bloklandın.

şurda daha 3-4 ay önce feghouliye söven güruh şimdi oynatmadığı için terime sövüyor yani ne denir bilemedim
    Sinan'ı sevmemek Feghouli'yi sevmek anlamına gelmiyor.

Ben şahsen Feghouli'yi bize gelmeden önce çok severdim bizdeki performansından sonra soğudum. Artık oynatılmasını bile istemiyorum bu bir gerçek.

Fakat aynı şeylerin 10 mislini Sinan için de düşünüyorum,Belhanda için de.

Bunlara verilen şansın %1 i Feghouli'ye verilmedi. Feghouili bunlardan 10 kat daha yetenekli. Ona verilse daha iyi olur diyoruz ama bunu dememizin sebebi elimizde daha iyisi olmadığı için.

Yani 3-4 ay önce feghouliye sövenlerin şimdi destek vermesi dediğin şey bu.

Bizimle aynı takımlı olmana utanma bunu anlayamadığın için kendinden utan.

• Konuyu açan arkadaş, galiba Fatih Terim'i bu sezon başında geldi sanıyor :) Öncelikle Feghouli ve Maicon, Fatih hoca yüzünden bitmedi kendi kendilerine bitirdiler. Transfer sezonunda Feghouli çok ciddi teklif aldı, fakat elinin tersiyle itip takımı zor durumda bıraktı. Birde üstüne tatmin etmeyen performansı eklenince kenarda kalmayı hakketti. Sinan formayı hakketti mi ? tartışılır fakat kimse Feghouli ve Maicon Terim yüzünden silindi demesin. Trabzonspor maçında Maicon yok muydu sahada ? Biz o maçta 4 yemedik mi ? Ozan mı vardı defansta ?

Manevi evlat ayrıcalığı yapılmıyor, yapsa Selçuk'a yapar. Feghouli'ye geçen sene ne kadar sabır gösterildiyse Sinan'a benzer sabrı gösteriyor. Kaldı ki sabrın karşılığını alamadı. Aynısı Feghouli içinde geçerli, yarın Sinan'da kenarda olunca bu sefer ona konular açılır. :)

Kör ölünce badem gözlü derlermiş o hesap, ben Feghouli oynadığı maçlarda çok bir esprisini göremedim.

Fatih Terim geçen sezon kötü bir takım aldı, bu sezon daha kötü bir takım idare ediyor. Takımda as stoper kesince yerine altyapıdan adam koymak zorunda kalıyor öyle kötü bir takım. Forvette alternatifi yok, kanattan bozarak forvet yapıyor.

Fatih Terim'den önce yönetim eleştirilmeli...

• Taraftara göre kazanırsanız her şey iyidir kaybederseniz her şey kötüdür.
    Maçtan sonra herkes her şeyi diyebilir.
    Bu maç kazanılsaydı ne Feguli ne de Gomis konuşulacaktı.
    Zaten klasiktir kaybedilen her maçtan sonra şu oynasaydı bu oynamasaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 24 Eylül 2018; 11:15:19 >
  • Sinan 10 numara bir hamle oyuncusu. Geçen senede öyle kullanılmıştı diye hatırlıyorum. Feghouli muhtemelen bir vukuat işledi ki bu kadar gözden çıkarıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Konuyu açan arkadaş, galiba Fatih Terim'i bu sezon başında geldi sanıyor :) Öncelikle Feghouli ve Maicon, Fatih hoca yüzünden bitmedi kendi kendilerine bitirdiler. Transfer sezonunda Feghouli çok ciddi teklif aldı, fakat elinin tersiyle itip takımı zor durumda bıraktı. Birde üstüne tatmin etmeyen performansı eklenince kenarda kalmayı hakketti. Sinan formayı hakketti mi ? tartışılır fakat kimse Feghouli ve Maicon Terim yüzünden silindi demesin. Trabzonspor maçında Maicon yok muydu sahada ? Biz o maçta 4 yemedik mi ? Ozan mı vardı defansta ?

Manevi evlat ayrıcalığı yapılmıyor, yapsa Selçuk'a yapar. Feghouli'ye geçen sene ne kadar sabır gösterildiyse Sinan'a benzer sabrı gösteriyor. Kaldı ki sabrın karşılığını alamadı. Aynısı Feghouli içinde geçerli, yarın Sinan'da kenarda olunca bu sefer ona konular açılır. :)

Kör ölünce badem gözlü derlermiş o hesap, ben Feghouli oynadığı maçlarda çok bir esprisini göremedim.

Fatih Terim geçen sezon kötü bir takım aldı, bu sezon daha kötü bir takım idare ediyor. Takımda as stoper kesince yerine altyapıdan adam koymak zorunda kalıyor öyle kötü bir takım. Forvette alternatifi yok, kanattan bozarak forvet yapıyor.

Fatih Terim'den önce yönetim eleştirilmeli...
    Sormak istiyorum. Fegholi hangi maçta oynadi da bir esprisini göremediniz bu sezon?

Adam sadece süper kupa maçında oynadı onda da sahanın en iyisiydi.

Adamlar gitmeyerek kendini bitirdi diyordunuz, böyle saçma şey olur mu? Adam bu yaşında Arabistan'a gitmek zorunda mı?

Beklenen performansı gösteremiyor ama geçen sezon ölüsü en azından skora katkı yapıyordu.Oynadigi maçlara göre Rodriguez ile aynı gol asist yüzdesine sahipti geçen sene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Sinan 10 numara bir hamle oyuncusu. Geçen senede öyle kullanılmıştı diye hatırlıyorum. Feghouli muhtemelen bir vukuat işledi ki bu kadar gözden çıkarıldı.
    Arkada vukuat işleyen kadroya girmiyorsa Belhanda herkesin önünde her hafta vukuat işliyor o neden oynuyor?

Melo arkada adam döverek vukuat işledi o neden oynadı?

Tekrar söylüyorum olay EGO EGO EGO.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Arkada vukuat işleyen kadroya girmiyorsa Belhanda herkesin önünde her hafta vukuat işliyor o neden oynuyor?

Melo arkada adam döverek vukuat işledi o neden oynadı?

Tekrar söylüyorum olay EGO EGO EGO.

Alıntıları Göster
    Valla Fatih hocanın egoist olduğunu zaten biliyoruz. Ancak Feg, Sinan'dan iyiyken hem UCL hem ligi götürmesi gereken yerde GS'a zarar verecek bir şey yapar mı ? Sanmıyorum.

Ayrıca vukuat dediğim kavga olarak anlaşılmasın. Gruplaşma olur, küskünlük olur vs. İlla birilerine vurması ya da şiddet içeren bir şey yapması gerekmiyor

• quote:

Sormak istiyorum. Fegholi hangi maçta oynadi da bir esprisini göremediniz bu sezon?

Adam sadece süper kupa maçında oynadı onda da sahanın en iyisiydi.

Adamlar gitmeyerek kendini bitirdi diyordunuz, böyle saçma şey olur mu? Adam bu yaşında Arabistan'a gitmek zorunda mı?

Beklenen performansı gösteremiyor ama geçen sezon ölüsü en azından skora katkı yapıyordu.Oynadigi maçlara göre Rodriguez ile aynı gol asist yüzdesine sahipti geçen sene.

Alıntıları Göster
    Kardeşim gitmeyerek kendini bitirdi işte, genç yaşında fakat hiç bir yaşında bonservis ödenmemiş futbolcudur kendisi...Feghouli bizim dışımızda sadece arabistan, katar ve çin liginde bu paraları kazanır. Kariyeri boyunca Valencia performansının ekmeğini yemiş ve yemeye devam ediyor.

Geçen sezon açıkçası goller dışında sahada bir şeyler yaparken görmedim, eski hızını ve adam geçme özelliğini kaybetmiş durumda bunun sebebi fiziksel olarak kendini geriye götürmesidir. Yahu geçen sezon ölüsü olan adamın bu sezon dirisi olduğunu nerede gördün ? Ne yaptı tekrar oynasın diyorsun ? Sinan'dan iyi fakat Onyekuru ve Rodrigues varken sahada olmamalı...

Feghouli geçen sezon yaptıklarından sonra gözden çıkartıldı, kendisine kulüpte bulundu fakat beyefendi elinin tersiyle itti. Gelmiş adamı savunuyorsun, genç ve iyiyse zaten avrupa kapımıza gelirdi.

Kendini toparladığı zaman sahada olur, geçen sene kilolu hantal görüntüsü vardı ve ben bu futbolcuyu ilk Galatasaray'da izlemiyorum. Bariz ligimizi ve takımı sallamıyor. Buna rağmen inatla fanatikleri var.

• quote:

Kardeşim gitmeyerek kendini bitirdi işte, genç yaşında fakat hiç bir yaşında bonservis ödenmemiş futbolcudur kendisi...Feghouli bizim dışımızda sadece arabistan, katar ve çin liginde bu paraları kazanır. Kariyeri boyunca Valencia performansının ekmeğini yemiş ve yemeye devam ediyor.

Geçen sezon açıkçası goller dışında sahada bir şeyler yaparken görmedim, eski hızını ve adam geçme özelliğini kaybetmiş durumda bunun sebebi fiziksel olarak kendini geriye götürmesidir. Yahu geçen sezon ölüsü olan adamın bu sezon dirisi olduğunu nerede gördün ? Ne yaptı tekrar oynasın diyorsun ? Sinan'dan iyi fakat Onyekuru ve Rodrigues varken sahada olmamalı...

Feghouli geçen sezon yaptıklarından sonra gözden çıkartıldı, kendisine kulüpte bulundu fakat beyefendi elinin tersiyle itti. Gelmiş adamı savunuyorsun, genç ve iyiyse zaten avrupa kapımıza gelirdi.

Kendini toparladığı zaman sahada olur, geçen sene kilolu hantal görüntüsü vardı ve ben bu futbolcuyu ilk Galatasaray'da izlemiyorum. Bariz ligimizi ve takımı sallamıyor. Buna rağmen inatla fanatikleri var.

Alıntıları Göster
    Fegholi oynasın diye can atan biri değilim,fanı hiç değilim ama sahada Sinan yerine tek bacakla oynayacak 100 kiloluk bir fegholiye razıyım. Sinan 60-70 den sonra rakip yorulduktan sonra girebilecek hamle oyuncusundan başka birşey değildir. İlk geldiği gün neyse şimdide o. Fegholi en azından varlığı ile rakip bekin çokça çıkmasını engeller.

Sinan o kadar çok sırıtıyor ki Marianonun bile oyunu allak bullak oluyor. Dün bir tane bindirme yapamadı adam. Bir oyuncu bazende etrafındaki oyuncuları bir seviye atlatır veya geri düşürür Sinan düşüren gruptan.

• quote:

Fegholi oynasın diye can atan biri değilim,fanı hiç değilim ama sahada Sinan yerine tek bacakla oynayacak 100 kiloluk bir fegholiye razıyım. Sinan 60-70 den sonra rakip yorulduktan sonra girebilecek hamle oyuncusundan başka birşey değildir. İlk geldiği gün neyse şimdide o. Fegholi en azından varlığı ile rakip bekin çokça çıkmasını engeller.

Sinan o kadar çok sırıtıyor ki Marianonun bile oyunu allak bullak oluyor. Dün bir tane bindirme yapamadı adam. Bir oyuncu bazende etrafındaki oyuncuları bir seviye atlatır veya geri düşürür Sinan düşüren gruptan.

Alıntıları Göster
    Hocam Sinan'ı bende savunmuyorum aksine zarar verdiğini düşünüyorum. Fatih hoca biraz inat birazda "sanki bundan bir halt olacak gibi" tavrı yüzünden oynattı fakat olmadı.

Bende Sinan yerine Feghouli tercih ederim, fakat Feghouli geçen sene beni baya hayal kırıklığına uğrattı. Belki bu süreçte toparlanmış ve mental olarak daha iyidir.

Haftaya Sinan sahada olursa, bende 100 kiloluk Feghouli oynasın derim :) Fakat dün oynana maçta Onyekuru kanada geçince çok tehlikeli oldu. Rodrigues Onyekuru kanatları nasıl olur merak ediyorum, fakat ikisi de aynı tipte oyuncu bize sıkıntı yaratabilir.

• quote:

Hocam Sinan'ı bende savunmuyorum aksine zarar verdiğini düşünüyorum. Fatih hoca biraz inat birazda "sanki bundan bir halt olacak gibi" tavrı yüzünden oynattı fakat olmadı.

Bende Sinan yerine Feghouli tercih ederim, fakat Feghouli geçen sene beni baya hayal kırıklığına uğrattı. Belki bu süreçte toparlanmış ve mental olarak daha iyidir.

Haftaya Sinan sahada olursa, bende 100 kiloluk Feghouli oynasın derim :) Fakat dün oynana maçta Onyekuru kanada geçince çok tehlikeli oldu. Rodrigues Onyekuru kanatları nasıl olur merak ediyorum, fakat ikisi de aynı tipte oyuncu bize sıkıntı yaratabilir.

Alıntıları Göster
    Benim derdim de sizin gibi Fegholinin11 oynamamasi değil Sinanin oynaması.

Bariz olan birşey de neden bu kadar inat ediyor hoca anlamıyorum. Dün açıklama yaptı inşaallah Sinani kastedmistir. Sinan yüzünden Marianodanda olacağız.

Bu arada başlık çok acımasız olmuş. Eleştiri olmalı ama seviyeli ve haklı sertlikte olmalı. Fazla haksızlık etmeyelim hocaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 24 Eylül 2018; 12:30:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.