Şimdi Ara

inca tv kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar. bi kac hafta once amd 3000+ venice, epox 9npaj bi sistem aldim ve daha once p4 1.7 sistemimde sorunsuz kullandigim inca tv kartimi kullanamiyorum. goruntunun buyuk kismi izlenemeyecek kadar bozuk cikiyo. forumda aradim ama benzer bi sorun bulamadim. acaba amd sistemlerde sorunlumu bu inca tv karti diye dusunuyorum. cunku daha once amd kullanan bi arkadasima odunc verdiimde o da kullanamamisti. bu arada incanin kendi tv uygulamasini kullaniyorum, diger programlarlada denedim ama bir tek moretv yle goruntuyu normal alabiliyorum. suruculeri kaldirip yeniden kurdum ama sonuc degismedi. bi fikri onerisi olan varmi?

• more tv ile izlemeye devam et derim ben. büyük bir ihtimal senin application programın şu an ki sistemle uyumsuz. değiştirmeden more tv kullan derim....
  • Bilgisayarında güncel directX sürücülerinin kurulu olup olmadığını kontrol et.
  • yok directx le ilgili bişey değil bu, 9.0c mevcut zaten sistemde. anlayamadiim sey moretv dısındaki hiç bi programlama goruntu normal diil. moretv yide kullanmak istemeiyorum cunku kapatınca programı ses kapanmıyo, mecburen windowstan line in i kapatmak zorunda kaliyorum her defasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.