Şimdi Ara

Incase Slider mı yoksa SGP Matte mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni kılıf almayı düşünüyorum ve bu iki kılıf arasında kaldım. Kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Bu iki kılıf arasından hangisini alırdınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: elve
    yeni kılıf almayı düşünüyorum ve bu iki kılıf arasında kaldım. Kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Bu iki kılıf arasından hangisini alırdınız?

2 resim koysaydın yardımcı olurdum

• yok mu fikir veren?
  • Ben böyle kılıfları sevmiyorum aslında ama alacak olsam seçimim SGP olurdu sanırım. Gun metal çerçeve şık.. Yalnız çerçeve plastik herhalde.. Telefon düşse o çerçeve cihaza zarar vermiyor mu ya da günlük kullanımdaki hareketlerde cihazın parlak kenarını çizmiyor mu? Sanırım iç kısmında lastik vb bir malzeme vardır..

More Tr sitesinde more thing'in classic ve letique serileri var, o tarz düşünmez misin dostum?
  • olabilir bakmadım pek o modellere. onlarada bir bakayım. sgp kılıfta öncelikle içten lastik kılıf geçiriliyor sonra üzerine o plastik kısım ekleniyor. sorun olmaz yani. zaten bu iki kılıfa bakınca az çok benim nasıl kılıflardan hoşlandıgım belli oluyor galiba. zaten şu andada incipio feather kullanıyorum. sade ve tam koruma sağlayacak ince kılıflara bakıyorum. teşekkür ederim.. inceliyorum more-tr'yi tekrardan...

baktım şimdi ama söyledikleriniz deri kılıflar. pek ilgilenmiyorum deri kılıflar ile. teşekkürler tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elve -- 16 Şubat 2011; 19:19:09 >
  • ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.