Şimdi Ara

ince bir problem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. benim problemim bana gayet ilginç geldi.. gerçi problem de sayılmaz ama şu an o işlemi yapamayışım benim için problem :) bilgisayar konusunda bilgisiz biri de değilim ama gelin görünki buna anlam veremedim.
    sorun şu; windows resim ve fax görüntüleyicinin hafızasında olan bi resme ulaşmak. daha detaylı anlatacak olursak, içinde tek bir resim olan bir klasördeki resmi resim ve fax görüntüleyiciyle açtığımızı düşünelim. açıyor no problem. sonrasında görüntüleyicinin altındaki ileri tuşuna bastığımızda başka resimlere geçiyor. görüntüleyicinin gizli hafızasımıdır nedir bilmiyorum. ama bana o hafızadaki resimlerden biri lazım. görüntüleyicide save seçeneğiyle kaydedebiliyorum ama resmin orjinali hareketli efektli mefektli gif uzantılı bişey olduğu için kaydedince gif uzantısıyla kaydetsem dahi orjinalini tutmuyor. dosya adını tüm bilgisayarda her şekilde arattım ama bulamadım. işte bu resim ve fax görüntüleyicinin hafızasında tuttuğu orjinal resme nasıl ulaşırım. konuyla alakalı yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.