Şimdi Ara

İncehesap.com güvenilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19.05.2016 ' da 5k imac siparişi verdim ancak kargoya daha vermediler. firmayla ilgili şikayetleri okuduğumda geç gelme ve ikinci el ürün gönderme gibi sorunlar yaşanmış. o kadar para vermişken bu sorunları yaşamaktan korkuyorum. firmayla ilgili görüşleriniz önemli ona göre siparişimi iptal edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu7rat -- 22 Mayıs 2016; 0:22:53 >

• 1 sene önce mi ne laptop almıştım. Herhangi bir sorun olmadan gelmişti. Ama şu anki durumunu bilmiyorum.
  • Kalınhesap.com daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ciddiyseniz yanlış yerden almışsınız ancak hala mahkeme yardımıyla donuna kadar soyabilirsiniz adamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: microlap

hocam ciddiyseniz yanlış yerden almışsınız ancak hala mahkeme yardımıyla donuna kadar soyabilirsiniz adamları.

korkuyorum valla 6 bin tl para havale ettim içime oturdu ürünü göndermediler hala napıcam bilemedim yorumları okuduktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu7rat

quote:

Orijinalden alıntı: microlap

hocam ciddiyseniz yanlış yerden almışsınız ancak hala mahkeme yardımıyla donuna kadar soyabilirsiniz adamları.

korkuyorum valla 6 bin tl para havale ettim içime oturdu ürünü göndermediler hala napıcam bilemedim yorumları okuduktan sonra

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: mu7rat

quote:

Orijinalden alinti: microlap

hocam ciddiyseniz yanlis yerden almissiniz ancak hala mahkeme yardimiyla donuna kadar soyabilirsiniz adamlari.

korkuyorum valla 6 bin tl para havale ettim içime oturdu ürünü göndermediler hala napicam bilemedim yorumlari okuduktan sonra

siteyi syky?tyr söyle yollayyn yollayyn vb... diye e?er yollamazlarsa tüketici haklaryna uç ordan a?zyna s*ç.

• İncehesap bildiğim kadariyla dh nin sponsoru

• Kardeş alma velevki aldın mal geldi sağlamsa satış sonrası destek muhattab yardımcı olma gibi birşey söz konusu yanlız başınasın tavsiye etmiyorum.

• Electric Blue kullanıcısına yanıt
    hocam cihaz geldi sağlam bir şekilde işin garanti kısmını bende merak ediyorum hadi hayırlısı
  • Yaklaşık 2 sene önce lg 42lb670v led tv almıştım. Acısı hala çıkmamış ki geçenlerde aklıma geldi de forum üyelerini bilgilendireyim dedim. UZAK DURUN!!! 1700 tl değerindeki tv yi n11 üzerinden sipariş ettim. Ürün incehesap dükkanına aitmiş. Tabi o zamanlar çok araştırıp kurcalamadım. Düğün telaşıyla 200 lira daha ucuz diye sipariş ettim. Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. Tabi garantisi bozulmasın diye kutusunu açmadım lg servisini bekledim. Aradım geldiler tv yi açtılar ama oda ne tv tam ortasından dikine doğru kırılmış. Alırken kutuya da çok dikkat etmedim. Sonradan farkettim kutu aşırı derecede yıpranmış ve köşesi ezikti. Haklarına girmek istemiyorum ama kutu daha önceden açılmış bile olabilir. Dedim ya çok kurcalamadım alırken.Servis elemanları tutanağını tuttu. Bende incehesaba e mail attım. Ürünü bu şekilde kargodan teslim aldığım için hatanın bende olduğunu birşey yapamayacaklarını söylediler. Nyse çok uzatmayayım tüketici mahkemesine verdim ve mahkeme haklı buldu beni. Tvyi aldıkdan tam 1 sene sonra paramı geri aldım(tabi parayı öyle kolay kolay da vermediler bir sürü prosedür çıkardılar önüme uğraştım bayağı). Yani demem o ki bunun gibi müşteri memnuniyetine zerre değer vermeyen firmalardan uzak durun. Giden paraya değil yediğiniz kazığa üzülürsünüz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.