Şimdi Ara

incehesap.com hakkında sorunum var. ( sorun yurtiçi kargo çıktı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: sorun yurtiçi kargo çıktı arkadaşlar. Siparişi posta posta göndermeye karar vermiş beyefendiler. Bu vesileyle incehesaptan da özür diliyorum haliyle. Gerçi daha eve gidip kutuları açmadım ama bakalım.

Peşinen söyleyeyim; kesinleşen bir durum yok. Pazartesi belli olacak. Olaya geçeyim.

İncehesap.com’dan 29 Ekim 2019’da 5399 TL’lik Epic sistem ve bir adet monitor alarak toplamda 6.598 liralık alışveriş yaptım.

Kargo bugün geldi. Annem teslim aldı. Tek bir kutu gelmiş, kontrol et kutuda bir çatlak patlak yoksa al dedim, aldı. Eve geldim ve şok geçirdim. Kutunun içinden çıkanlar:

- anakartın boş kutusu.
    - Ram ve SSD’nin boş kutuları.
    - montajda kullanılan çöpler.
    - ekran kartının kendisi.

Evet bu kadar. Elime geçen sadece ekran kartı var arkadaşlar. Sistem yok, monitör yok, takılmamış bir adet ekran kartı var ve başka hiçbirşey yok!

Haftasonu olduğundan ne yurtiçi kargoya ne incehesap.com yetkililerine ulaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderlike -- 4 Kasım 2019; 11:11:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• '' Ayrıca 5700 TUF modeli çöp ürün bilgin olsun, neden diyeceksin araştır hem araştırırken öğrenirsin. ''

Bu cümleyi belkide zorlukla biriktirdiği parasıyla sistem almış, heyecanla beklerken kargo sıkıntısında gerilmiş panik olmuş bir kullanıcıya kurmanın amacı nedir , gerçekten merak ediyorum. Bir tek sen ve senin söylediklerin mi doğru yoksa sen çok zekisin seni dinlemeyenler yada yazdıklarının tersinde birşey yapanlar gerizekalı mı ? Biraz insaf yahu gerçekten biraz insaf.
  • kasa sonradan gelecektir bence. boş kutuları önden yollamışlar. ekran kartı da anakart slotu kargoda yamulmasın diye ayrı gönderilmiştir. sakin olmakta fayda var

• İncehesap güvenilir bir firma.

Olay şu bu hazır sistemler montajlı veya montajsız yollanır satın alan bunu seçer yani montaj sırasında kutuları karıştırmışlar. Sana montajlı sistem isteyen birinin boş kutuları gelmiş.

Ayrıca 5700 TUF modeli çöp ürün bilgin olsun, neden diyeceksin araştır hem araştırırken öğrenirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 2 Kasım 2019; 17:54:54 >
  • Bekir YENİKARAMURAT B kullanıcısına yanıt
    Sakin nasıl olayım hocam? Sitelerinde sipraişiniz teslim edilmiştir yazıyor.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hocam çöpü filan boşver ben alayım da yeter.

Gönderdikleri kutuya sistem ve monitör sığması imkansız hocam dediğiniz durum olamaz. Ayrıca boş değil kutu ekran kartı var içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderlike -- 2 Kasım 2019; 17:57:25 >
  • Tamam hocam sakin ol ya. Boş kutular ve ekran kartiniz bir kutuda gelecek diğer kutuda da ekran kartını takıp çalıştıracağınız kasanız gelecek.. Pazartesi görüşürsünüz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • münşi kullanıcısına yanıt
    nasıl sakin olayım hocam allah aşkına ya? neye dayanarak söylüyorsunuz ayrıca bu bilgiyi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam panik yapmanız normal ama ben diyorum ki sakin olun. birçok arkadaş alıyor bu şekilde hazır sistem. şimdi forumda "hazır sistem almış olanlar bakabilir mi" diye bir konu açıp sorun ayrı ayrı kutularda mı geliyor diye. görün cevapları.
  • Kasa anakart işlemci RAM montajlı şekilde gelir. Ekran kartı ise taşınma esnasında zarar görür diye de monte gelir onu kendiniz takarsınız. Şimdiye kadar her şey normal gözüküyor.

Tabi sistemi alırken montaj hizmeti istediyseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: münşi

hocam panik yapmanız normal ama ben diyorum ki sakin olun. birçok arkadaş alıyor bu şekilde hazır sistem. şimdi forumda "hazır sistem almış olanlar bakabilir mi" diye bir konu açıp sorun ayrı ayrı kutularda mı geliyor diye. görün cevapları.
    hocam kutular ayrı ayrı gelse bile montajı tamamlamış adamlar belli, neden aynı gün yollamıyorlar mesela? var bir pislik işin içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Kasa anakart işlemci RAM montajlı şekilde gelir. Ekran kartı ise taşınma esnasında zarar görür diye de monte gelir onu kendiniz takarsınız. Şimdiye kadar her şey normal gözüküyor.

Tabi sistemi alırken montaj hizmeti istediyseniz.
    peki neden aynı gün aynı anda gönderilmez? ve neden sitelerinde sipraiş teslim edildi gözükür?
  • Montajınız tamam. Ekran kartı ayrı gönderilir sadece. Ekran kartını kendiniz takmanız gerekir. Kargoda bir şey olmasın diye ekran kartı montajı yapmazlar hazır sistemlere. Başka takılmayan bir şey var mı mesela ram ya da ssd yollamışlar mı? Tabiki hayır. Değil mi?
  • Ekran kartının biraz fazla ısınaak olması haricidne güzel sistem. Sıkma canını. Hallolur..
  • Sistem bi kutuda parçalar ayrı bi kutuda yolluyorlar normalde sizin aynı anda gelmemesi sıkıntı olmuş hemen çözerler. Ne deseniz haklısınız sonuçta saçma bi durumla karşı karşıyasınız. Ekran kartıda taşıma esnasında anakart zarar görmesinde diye demonte gönderiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderlike

peki neden aynı gün aynı anda gönderilmez? ve neden sitelerinde sipraiş teslim edildi gözükür?

Alıntıları Göster
    Onu bilemem lakin cumartesi olduğu için kargolar yarım gün çalışıyor yetiştirememiş olabilirler(Gönderici şubeden alıcı şubeye gelmemiştir)

• Gelen cevaplar üzerine umarım sakinleşmişsindir kardeşim ☺ relax relax ☺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: münşi

Gelen cevaplar üzerine umarım sakinleşmişsindir kardeşim ☺ relax relax ☺
    biraz hocam allah razı olsun. ilk mesajı da yumuşattım, adamlara çok giydirmeyeyim haklıyken haksız konuma düşmeyelim diye :)
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:3:3 >
  • Kargo şubesindeki arkadaş kutunun birisini şubede unutmuştur.
    Sana 2 kutu gelmesi lazım birisinde ekran kartı olur kendi kutusunda ve boş kutular olur, kasanın kendi kutusunda ise kurulmuş hazır montajlı sistem olur.
    Diğer koli sana pazartesi ulaşır muhtemelen, bana kalırsa pazartesi mesai başlangıcında direk şubeye git oradan alır gelirsin eve.
    Para zor kazanılıyor hocam tedirgin olmanız panik olmanız normal, ama hemen korkup paniklemeyin hocam alışveriş yaptığınız firma dolandırıcı değil :)

Dolandırıcı adam kalkıp sana ekran kartını gönderirmi , aç bak internete millete muz patlıcak filan gönderiyorlar.
  • thunderlike kullanıcısına yanıt
    Monitör ne aldın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.